فرشاد مؤمنی، مدیرعامل مؤسسه در بخشی از سخنانش وارونهسازی واقعیتها درباره اندیشههای شهید بهشتی را برنامهای در جهت بهشتیزدایی خواند و با اشاره به انتشار هر از گاه نقل قولهایی از شهید بهشتی در بیلبوردهای شهری گفت: «نظام تدبیر در کشور ما به جای ژرفکاوی در اندیشههای شهید بهشتی، استفاده ابزاری از گفتههای او را در دستور کار قرار داده است. اکنون که نتایج مداومت چند دههای در پیمودن مسیر اشتباه استفاده ابزاری از اندیشمندان و عالمان دینی عیان شده، وقت آن رسیده که در شیوه عمل خود بازنگری کنیم».
در بخشی دیگر از این مراسم، سیدعلیرضا بهشتی، مدیرعامل بنیاد نشر آثار شهید بهشتی با اشاره به بیلبوردهای سطح شهر تهران که نقل قولهایی درباره حجاب از شهید بهشتی بر آن درج شده، انتساب این گفتارها به شهید بهشتی را تأیید کرد، اما گفت: «گفتههای ایشان اشاره دارد به ارزش، نقش و کارکردی که میتواند حجاب برای یک زن داشته باشد، اما هیچگونه استدلالی برای حجاب اجباری در این گفتهها دیده نمیشود. اعمال حجاب اجباری به هیچوجه با اندیشههای شهید بهشتی سازگار نیست و ما هیچ نص صریحی هم از ایشان در این باره نداریم. این استفاده ابزاری از شهید بهشتی است که متأسفانه تداوم دارد.»
این نقد را هم میتوان به شهرداری تهران داشت که میتوانست موضوعات بسیار متنوعی از شهید بهشتی را به مردم بشناساند و این فرصت را محدود به موضوع حجاب نکند.