آفتابنیوز : آفتاب: صادق زیباکلام معتقد است: «افزایش چشمگیر رای آقای هاشمی به نسبت دو سال پیش حکایت از دغدغه و نگرانیهای جدی اعضای محترم مجلس خبرگان دارد».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، صادق زیباکلام طی یادداشتی که در شماره روز پنجشنبه اعتمادملی منتشر شده آورده است: «نتیجهای که از آرای این دوره نمایندگان محترم مجلس خبرگان میتوان گرفت این است که در مجموع اعضای خبرگان رهبری از جریان رادیکال فاصله گرفته و بیشتر به خط اعتدال و میانهروی که مولفه و ممیزه اصلی آن را میتوان آقای هاشمیرفسنجانی دانست، نزدیکتر شدهاند».
زیباکلام افزوده است: « آیا میشود تصور کرد که بسیاری از اعضای مجلس خبرگان متوجه سختتر شدن شرایط زندگی بسیاری از مردم نیستند؟ آیا میشود تصور کرد که آنان از بالا رفتن منظم نرخ تورم، بیکاری، گرانی، گسترش خط فقر، نزول سطح خدمات بهداشتی، افزایش سهم مردم در تامین خدمات اجتماعی و خدمات پزشکی غافلند؟ آیا میشود تصور کرد که نمایندگان محترم مجلس خبرگان نسبت به گسترش شکاف طبقاتی میان اقشار و لایههای ثروتمند جامعه از یکسو و اقشار محروم و آسیبپذیرتر جامعه بیتفاوتند؟ آیا میشود تصور کرد اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری در قبال گسترش منظم ورشکستگی، تعطیلی واحدهای تولیدی، رکود هولناک بازار و بلاتکلیفی مزمن بر اقتصاد کشور وظیفه و مسوولیتی احساس نمیکنند؟ آیا میتوان باور داشت که اعضای محترم مجلس خبرگان گسترش اعتیاد، طلاق، فحشا، خودکشی و سایر مصائب و ناملایمات اجتماعی را در سطح جامعه نمیبینند؟ آیا میشود یا میتوان این شرایط و وضعیت را ندید و صرفا خوشحال بود از اینکه ماهواره امید به فضا پرتاب شده، فلان موشک با موفقیت آزمایش شده و اژدر ساخت ایران توانسته هدفش را از فاصله 500 کیلومتری نابود کند؟ آیا میشود روابط سرد و تیره ایران را با همسایگان عربمان، اتحادیه اروپا و قدرتهای بزرگ دنیا ندید و صرفا بالید به اینکه فلان کشور در گوشهای از آفریقا یا در انتهای آمریکای جنوبی خواهان گسترش روابطش با ما است»؟
زیباکلام ادامه داده است: «نه، واقعیت آن است که اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری هم به این مسائل و وضعیتی که کشور ظرف چند سال گذشته بدان دچار شده واقفند. از همین رو است که چهل و یک رای دو سال پیش آقای هاشمیرفسنجانی این دوره میرسد به پنجاه و یکی. سعه صدر، میانهروی و واقعبینی اعضای محترم مجلس خبرگان بدون تردید جای تامل و قدردانی دارد».
این استاد دانشگاه پرسیده است: «اگر سمت و سوهای کلانی که کشور امروز در مسیر آنها در حرکت است، اگر کم و کیف سیاستهای کلان نظام که امروز پیرامون آنها دارد تصمیمگیری میشود و تاثیر مستقیم روی نسلهای آینده کشور خواهد گذاشت، در مجلس خبرگان رهبری مورد ارزیابی، گمانهزنی و بحث و بررسی دقیق و کارشناسانه قرار نگیرند، پس اعضای محترم مجلس خبرگان به مردم بگویید که جای این دست مباحث در کجای نظام است»؟
زیباکلام ادامه داده است: «گمان نمیرود که حتی خوشبینترین اعضای مجلس خبرگان هم باور داشته باشند که همه چیز مرتب است و کشور دارد مثل ساعت منظم، دقیق و حساب شده به پیش میرود. چه اگر اکثریت اعضای محترم آن چنین تصوراتی میداشتند، اصراری نداشتند که به آقای هاشمیرفسنجانی رای دهند. اتفاقا افزایش چشمگیر رای آقای هاشمی به نسبت دو سال پیش حکایت از دغدغه و نگرانیهای جدی اعضای محترم مجلس خبرگان دارد. منتها آیا صرف دادن رای به آقای هاشمیرفسنجانی وظیفه خطیر رسالت، نظارت و بررسی عملکردهای کلی و کلان نظام را از جانب مجلس خبرگان به انتها میرساند»؟