آفتابنیوز : آفتاب: ابرهیم بهشتی نامدار ابراز امیدواری کرده است که دولت احمدی نژاد بازهم رکورددار باشد و یک «اولین» دیگر خلق کند.
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، بهشتی نامدار در گفتگو با روزنامه اعتماد گفت: «با توجه به آنچه این روزها در رسانهها و تحلیلهای مختلفی که درباره انتخابات ریاست جمهوری گفته و منتشر میشود، بعید نیست دولت نهم و رئیس آن آقای احمدی نژاد، در ادامه ثبت «اولین» که حامیان وی بدان بسیار تاکید میکنند، یک رکورد اولین دیگر را نیز ثبت کند».
بهشتی نامدار افزوده است: «فردای روز انتخابات 22 خرداد یا اگر انتخابات به دور دوم کشیده شد، یک هفته بعد از آن، دور از انتظار نیست که معلوم شود، محمود احمدی نژاد اولین رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران است که ریاستش بر دولت تنها یک دوره دوام داشت و دولت اصولگرای نهم اولین دولتی است که عمر آن به نوبت دوم نکشید».
وی معتقد است در شرایط کنونی "طیفهای دیگری از اصولگرایان نه در زمین احمدی نژاد که اتفاقاً در برابر وی بازی را شروع کردهاند".
این تحلیلگر سیاسی گفته است: «آنچه در انتخابات ریاست جمهوری دهم قابل تامل است و همین نیز احتمال ثبت رکورد اولین رئیس جمهور یک دورهیی را برای آقای احمدی نژاد تقویت میکند، نارضایتی از وضعیت موجود است. در میان سخنان، بیانیهها، سخنرانیها و اطلاعیههایی که از ماهها قبل در رسانهها منتشر میشد و میشود، یک نکته مورد اشتراک همه نامزدهای احتمالی و طرفداران آنها است؛ همه به وضعیت موجود انتقاد میکنند و برای اصلاح و تغییر آمدهاند یا خواهند آمد. این وضعیت که برای رقابت با رئیس جمهوری که تنها یک دوره بر مسند ریاست جمهوری تکیه داشته، این همه رقیب عزم رقابت کنند، در طول حیات جمهوری اسلامی بی سابقه بوده است. به جرات میتوان گفت نه آیت الله خامنهیی و نه هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی روسای جمهور گذشته، در انتخابات دور دوم ریاست جمهوری خود که به پیروزی آنها نیز منجر شده رقبای قدر و پروزنی نداشتهاند و اساساً در این سالها عرف بر این بوده که رئیس جمهور نگرانی جدی درباره انتخاب مجدد خود نداشته است».
بهشتی نامدار ادامه داده است: «اما حکایت دولت نهم و رئیس آن همان گونه که آقای احمدی نژاد و حامیان پر و پا قرصش همواره تاکید میکنند، حکایتی متفاوت از دولتها و روسای جمهور قبل است. به درستی هم که این گونه است. در دورههای گذشته به واقع این همه انتقاد به عملکرد یک دولت نبود. البته نه اینکه هیچ نقدی نبود اما نقدهایی که عموماً در بین بسیاری از نیروها و گروههای سیاسی و مردم با دیدگاههای مختلف، مشترک باشد به این میزان نبوده است. امروزه آنچه در دولت نهم اتفاق افتاده، عملکردی است که صدای اعتراض نه تنها اصلاح طلبان به عنوان رقبای سیاسی، که صدای اعتراض طیفهای مختلف اصولگرایان را نیز بلند کرده است. نگاهی به اسامی نامزدهای احتمالی اصولگرایان خود گواه این ادعاست که دولت اصولگرای نهم نتوانسته رضایت خاطر هم مسلکان خود را نیز به دست آورد».