از زمان آغاز طوفان الاقصی و تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه، طرفهای مختلف عملیات سایبری خود را علیه این رژیم تشدید کردهاند. شرکت صهیونیستی امنیت دادهها (چک پوینت) در گزارشی منتشر کرده است که در آن افزایش قابل توجه حملات به تاسیسات دولتی و بخش نظامی رژیم صهیونیستی ثبت شده است.
طبق نوشته روزنامه العربی الجدید، این گزارش نشان میدهد که حملات سایبری از زمان آغاز نبرد طوفان الاقصی (هفتم اکتبر، ۱۵ مهر) ۵۲ درصد نسبت به روزها و هفتههای پس از این عملیات افزایش داشته است.
طبق این گزارش، این حملات سایبری متنوع بوده و شامل فشار بر سیستمهای الکترونیکی برای از کار انداختن آنها، فعالیتهای هک و افشای اطلاعات است.
در این گزارش آمده است، از زمان آغاز جنگ، صدها حمله دیداس (DDoS) را ثبت کرده است؛ حمله دیداس در واقع به گونهای است که سرویس از دسترس خارج میشود و دیگر پاسخی ارسال نخواهد کرد. به عبارت ساده ارسال تقاضاهای زیاد به سمت سیستم هدف است تا اینکه سرور مورد نظر توان پاسخگویی خود را از دست بدهد. این حملات توسط گروههای مختلف ازجمله گروههای موسوم به «اشباح فلسطین» و «تیم جنون پاکستان» صورت گرفته است.
این حملات دیداس نهادهای دولتی و شرکتهای بزرگی مانند بانک رژیم صهیونیستی و کنست را هدف قرار داده است.
چک پوینت در ادامه گزارش داد، از ابتدای آغاز عملیات طوفان الاقصی و پس از تجاوزات به غزه، فعالیتهای هک، لو رفتن و اخلال در سایتها و موسسات صهیونیستی از طریق کانالهای مختلف اپلیکیشن تلگرام ثبت شده است، بیشتر موارد مربوط به بازنشر اطلاعات حساس فاش شده قدیمی بوده است.
هشتم اکتبر گروهی به نام «تیم مالک» مسئولیت هک کالج آکادمیک «اونو» رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت و اطلاعات شخصی کارکنان و دانشجویان و فیلمهای دوربینهای نظارتی را در محوطه آن در اختیار عموم قرار دهد.
طبق این گزارش، حمله موفق دیگری نیز کنترل تعدادی از بیلبوردهای الکترونیکی را در سرزمینهای اشغالی به دست گرفت و از آنها برای پخش تصاویر حمایت از غزه استفاده کرد. هیچ طرفی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفت.
همچنین چندین گروه اعلام کردند که دادههای نهادهای مختلف رژیم صهیونیستی از جمله هتلهای زنجیرهای را هک و منتشر کردهاند.