آفتاب: محمدرضا باهنر که تا پیش از این حمایت از محمود احمدینژاد را قطعی نمیدانست و از عدم وجود سیاستهای راهبردی مخصوصاً در اقتصاد، سیاست و فرهنگ به عنوان برخی از نقاط ضعف دولت نهم یاد میکرد، در تازهترین اظهار نظر خود اعلام کرد که تشکل متبوع او با معرفی نیروهایش به ستاد انتخاباتی محمود احمدینژاد برای پیروزی او در انتخابات تلاش خواهد کرد.
بدین ترتیب باهنر که تاکنون موضعی در حمایت از نامزدی احمدینژاد اتخاذ نکرده بود، این بار ضمن حمایت رسمی از او، سعی کرد با ذکر دلایلی علت این موضعگیری را تا حدودی روشن کند.
باهنر: با وجود احمدینژاد اجماع حاصل نمیشود [+]
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت: «هدف ما عدم پیروزی و راهیابی ساختارشکنان به قدرت است ما به دنبال اجماع و تفاهم اصولگرایان هستیم و معتقدیم دولت دهم باید کارآمدتر از دولت نهم باشد البته این به معنای عبور از احمدینژاد نیست».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، باهنر با بیان اینکه رئیسجمهور دارای شخصیت بینظیری است، گفت: «رئیسجمهور دارای توان، حوصله و نشاط بالایی است و این مساله نباید دولت را به این نتیجه برساند که نیازی به شورای امنیت ملی، شورای اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه ندارد هر چند که ممکن است این سازمانها نیاز به اصلاح داشته باشند».
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کار مجلس تهیه نقشه راه است، گفت: «اختلاف بین دولت و مجلس نباید به گونهای باشد که بخش عظیمی از توان کشور صرف حل این اختلافات گردد که احمدینژاد به طور صریح در این مورد جواب دادند و بخشهایی را هم منتظریم که ایشان در سخنرانیهای خود بیان کند».
باهنر با بیان اینکه این انتخابات رقابت بین اصولگرایان و تندروهای ساختارشکن نیست، اظهار داشت: «ما در این دوره شاهد رقابت بین اصولگرایان و اصلاحطلبان هستیم و هر دو گروه میخواهند با دیدگاههای مختلف در چارچوب قانون اساسی کار کنند از این رو نقد مواضع رقیب باید قانونی و درست صورت گیرد».
وی با بیان اینکه نباید موسوی را خارج از گفتمان حوزه انقلاب معرفی کنیم، تصریح کرد: «در مورد کروبی هم همینطور است شاید ما یک سری نقدهایی را به ایشان داشته باشیم و معتقد باشیم برخی از مواضع آنها به درد کشور نمیخورد اما نباید اینگونه القا کرد که رقابت بین نیروهای انقلاب و ضدانقلاب است».
وی گفت: «ما میدانیم که مردم به استمرار شعارهای اصولگرایی رای میدهند ساختارشکنان دیگر طرفداری ندارند و کسی نمیتواند با شعارهای ساختارشکنانه به نتیجه برسد».
باهنر در خصوص عدم اعلام حمایت جامعتین از کاندیداتوری احمدینژاد گفت: «جامعتین بر شاخصههای اصولگرایی تاکید دارد و تا جایی که میدانم جامعه مدرسین به این جمعبندی رسیده که از فرد خاصی حمایت کند و اگر آنها بخواهند با یک کاندیدا وارد عرصه شوند حتماً آن شخص احمدینژاد است و اگر جامعه روحانیت هم بخواهد مصداقی را معین کند این مصداق احمدینژاد خواهد بود».
وی با بیان اینکه جامعه اسلامی مهندسین انتخابات ریاست جمهوری سال 88 را با جدیت دنبال میکند،گفت: «ظاهراً فقط کروبی، احمدینژاد و موسوی در انتخابات خواهند بود و فکر نمیکنم فرد دیگری وارد عرصه رقابتهای انتخاباتی شود، محسن رضایی هم تا امروز کاندیداتوریاش را به صورت قطعی اعلام نکرده است».
وی گفت: «هدف ما عدم پیروزی و راهیابی ساختارشکنان به قدرت است ما به دنبال اجماع و تفاهم اصولگرایان هستیم و معتقدیم دولت دهم باید کارآمدتر از دولت نهم باشد البته این به معنای عبور از احمدینژاد نیست».
وی در خصوص موضع ناطقنوری در انتخابات مبنی بر حمایت از میرحسین موسوی گفت: «ایشان تاکنون این بحث را تایید نکردند و این از جمله بداخلاقیهای رسانهای است که اینگونه مسائل را منعکس میکند حتی درمورد من نوشتند که به دنبال سهمخواهی از دولت هستم در صورتی که این صحت ندارد و 90درصد وزرای رئیسجمهور از دوستان ما هستند و هیچ مشکلی با آنها در این زمینه نداریم بحثی که ما مطرح میکنیم این است که میتوان از نیروهای کارآمدتری که در جریان اصولگرا وجود دارد استفاده کرد. این مساله که در مورد ناطقنوری نیز مطرح شده صحت ندارد».
باهنر با اشاره به مباحث مطرح شده در این جلسات گفت: «در بیرون گفته میشود که دولت رابطه مطلوبی با مراجع ندارد که احمدینژاد در جواب به این مساله گفت چند نفر را مأمور بررسی این امر کردهایم».
باهنر ادامه داد: «به ما برمیخورد که در مورد رقیب ما در انتخابات بگویند که با مراجع ارتباط خوبی ندارد، تا اینکه شایع کنند دولت اصولگرا با مراجع رابطه مطلوبی و خوبی ندارد».
باهنر با بیان اینکه از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه، تاکید ما بر توجه به برنامههای درازمدت بود، گفت: «ما معتقدیم برنامههای درازمدت نباید فدای برنامههای کوتاه مدت شوند علاوه بر آن تغییر مسوولان نیز نباید با عجله و بدون کار کارشناسی صورت گیرد ما معتقدیم باید تغییرات با برنامه و با مطالعه انجام شود».
وی گفت: «اگر کاندیداها دو یا سه نفر از همکاران اصلی خود را معرفی کنند برای مشارکت حداکثری مردم و جلب آرای بیشتر خوب است مثلا بگویند این دو نفر به عنوان تیم اقتصادی من هستند که این به نفع خودشان است».
وی در خصوص جذب آرای منتقدینی که به احمدینژاد ممکن است رای ندهند، گفت: «دوستانی که برای احمدینژاد کار میکنند باید منتقدین را جذب کنند نباید برخورد خشک و خشن با منتقدین داشته باشند نباید بگوییم این و آن عددی نیستند و از آرا به راحتی بگذاریم. یک رای نیز باید برای ما مهم باشد ما باید آرای منتقدین را جذب کنیم».
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه نسبت کارآمدی مدیران و مسئولان دولت نهم نسبت به دولتهای قبلی به چه صورتی بوده، تصریح کرد: «کارآمدی از نظر اخلاقی، پرکار بودن و به معنای واقعی کلمه خدمتگزاری به مردم دولت احمدینژاد بعد از انقلاب نمونه است. ما نمونه دولت احمدینژاد را بعد از انقلاب نداشتیم با برنامه درازمدت کار کردن لازمه کار حکومت است».
باهنر گفت: «ما نیروهایمان را به ستاد مرکزی احمدینژاد معرفی میکنم و توقع داریم که از این نیروها به اندازه توانشان استفاده کنند».
باهنرهمچنین اظهار داشت: «جدول پیشنهادی ما به دولت این است که تا پایان خرداد برنامه پنجم را تقدیم مجلس کند و مجلس هم تا پایان شهریور آن را به دولت برگرداند، تا دولت بتواند بودجه سال 89 را براساس برنامه پنجم تنظیم کند».
وی با اشاره به نامگذاری سال 88 به نام سال اصلاح الگوی مصرف گفت: «از زمان طرح آن از سوی مقام معظم رهبری، مراکز تصمیمگیری این امر را مورد توجه قرار دادهاند و همه ما باید تلاش کنیم در این امر گرفتار افراط و تفریط نشویم و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، اگر این مسئله درست انجام شود 10 سال طول میکشد تا نتیجه آن را ببینیم».