حشمتالله فلاحتپیشه در زمان تعیین شده برای اعتراض به عدم احراز صلاحیت، نامهای به شورای نگهبان ارسال کرد. او نماینده دورههای هفتم، هشتم و دهم مجلس و از سال ۹۷ تا ۹۸ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در دوره دهم بوده است.
در متن نامه آمده است:
بنام خدا
اینجانب از ۱۳ سالگی که برای دفاع از کشورم اسلحه به دست داشته ام تاکنون تنها دغدغهی تمام فعالیتها و اظهار نظرهایم صرفا دفاع از میهن و نظام جمهوری اسالمی ایران بوده است و با افتخار عرض میکنم که در طول این مدت هزینههای زیادی متحمل شده ام و مورد بی مهریهای جناحهای مختلف قرار گرفته ام، ولی با این وجود هیچ امتیازی و منصبی از هیچ دولتی نپذیرفته ام و ریالی به بیت المال خیانت نکرده ام.
با این وجود با پشتوانه علمی و تجربی و در راستای وظایف نظارتی خود همواره در قبال منافع کشور و ملت حساس و صریح بوده ام.
تصویب طرح تحقیق و تفحص از قاچاق کالا و ارز، تصویب بودجههای دفاعی کشور، پیگیری و شفاف سازی بودجههای هزینه شده در داخل و خارج از کشور و البته هشدارهای صریح نسبت به خطر برخی قدرتهای سلطه گر شرق و غرب در این راستا صورت گرفته است.
به عنوان نمونه در اوج تلاش دشمنان این نظام برای ایجاد فتنه و اغتشاش در ایران اسلامی، موضع روشن بنده در جلوگیری از نقش عوامل بیگانه و تاکید بر آرامش و همزسیتی داخلی بوده است و در قبال بازیهای قدرتهایی همچون آمریکا و روسیه پیش بینیها و دغدغههای بنده برای منافع ملی تحقق یافته است.
این مهم حاصل ۲۸ ماموریت مرزی و چندین سفر به کشورهای بحران زده منطقه همچون عراق و سوریه در میانه جنگ بوده است. سرانجام اینکه با افتخار در ۳ دوره نمایندگی مجلس به جای وقت گذرانی در لابیها و جستجوی رابطه و منصب، تنها درگیر حل مشکالت کشور به ویژه پیگیری نیازهای مردم شریف حوزه انتخابی ام بوده ام و امروز هم به پشتوانه ۴ سال کار تحقیقاتی و تجربیات گذشته با هدف اصلاح امور و خدمت بیشتر نامزد نمایندگی شده ام.
امیدوارم این شرح کوتاه جهت تجدید نظر (درخصوص بند ۲ ماده ۳۱) التزام عملی به نظام جمهوری اسالمی ایران کفایت نماید.
با آرزوی توفیق
حشمت الله فلاحت پیشه