آفتابنیوز :
آفتاب: میرحسین موسوی در جمع مردم ساوه با تاکید بر ضرورت اصلاحات اقتصادی گفت: «تورم 25 درصدی یعنی مالیاتی که اغنیا از فقرا میگیرند».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، میرحسین موسوی که در مسجد انقلاب ساوه و در جمع کثیر مردم سخن میگفت تاکید کرد: «دولتی که خود قانون را زیر پا میگذارد چگونه میتواند مجری قانون باشد و زمینه را برای دگرگونی اساسی و بنیادی فراهم کند. من به اصلاح ساختارها و بازگشت به وضعیت قبل معتقدم».
وی تصریح کرد: «در تمام مطالعاتی که داشتهام، اولویت اصلی تمام دولتها پرداختن به تورم است. وقتی تورم باشد قشرهای پایین جامعه خاکنشین خواهند شد و آن وقت مانند امروز شاهد بیکاری، اعتیاد و دیگر معضلات خواهیم بود».
مهندس موسوی هر نوع سیاستی که منجر به تورم شود را مستلزم وجود دلایل شرعی دانست و افزود: «چندین برابر نقدینگی که در کشور اتفاق افتاده باید اصلاح شود و راهی جز تغییر نیست. وقتی سرمایهها در جهت تولید به کار گرفته نمیشود همه خاکنشین میشوند این مسئله به قدرت اقتصادی مردم لطمه زده و شاهد فقدان امنیت و کاهش سلامت روحی خواهیم بود. به طوری که اگر دشمنان پی ببرند این کشور تولید ندارد و دارای منابع عظیمی است طمع آنها زیادتر میشود».
میرحسین یکی از کارهایی که دولت نهم انجام داد و نتایج درستی نگرفت را عدم توجه به ضرورت شوراها و در نهایت قلع و قمع آنها عنوان کرد و افزود: «اعتقاد دارم این شوراها باید به کار خود برگردند و دولت باید برای اجرای قانون در تمام لایحههای اجتماعی پیشقدم شده و از قانون عدول نکنند».
میرحسین موسوی در ادامه اظهاراتش با اشاره به اهمیت انتخابات گفت: «این روزها ایام نزدیک به انتخابات است و انتخابات نیز سرمایه انقلاب اسلامی است. انتخابات در طول 30 سال انقلاب اسلامی هم باعث آگاهی مردم شد و هم کشور را از خطرات نجات داد و موجب گردید که با تغییر بعضی روشها و رویهها کشور کار خود را به جلو پیش ببرد».
وی در ادامه افزود: «انتخابات باعث میشود کشور به مسیر قهقرای استبدادی کشیده نشود».
میرحسین موسوی با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته انتخابات باعث اصلاح و رشد و شکوفایی میشود تصریح کرد: «ما نیز به عنوان کشوری اسلامی که ارزشهایمان برگرفته از اسلام است بیشتر شایسته استفاده از انتخابات هستیم و انتظار میرود که با انتخابات وضعیت به سمتی سوق پیدا کند که حقوق مردم رعایت شود».
میرحسین موسوی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: «متأسفانه به تولید اهمیت داده نمیشود و واردات بیرویه موجبات ناامنی تولیدکنندگان را فراهم آورده است، به عنوان مثال؛ در سفر به مازندران هر چه میرفتم به من میگفتند پرتقالهایمان روی درخت مانده در حالی که پرتقالهای چینی و مصری وارد کشور میشود».
میرحسین موسوی با بیان اینکه طی چند سال واردات کالا به شدت زیاد شده خاطر نشان کرد: «زمانی اقلام فرهنگی در خانوادهها ننگ بود و مردم بد میدانستند اما آیا الان میتوان چنین حرفی را زد. من به سوی بها دادن به تولیدات داخلی باز خواهم گشت و صنعت را رقابت پذیر خواهم کرد».
کاندیدای دهمین انتخابات ریاستجمهوری در خصوص امنیت نیروی کار یادآور شد: «در این بخش ما بسیار غفلت کردیم در حالی که در کشورهای توسعه یافته به این بخش توجه زیادی شده است. نمیشود به سرعت و برنامهریزی نشده به سراغ برخی امور مثل لایحه تحول اقتصادی برویم. این گونه موارد بیثباتیهایی را به بار میآورد».
نخست وزیر ایام دفاع مقدس با اشاره به انفعال بخش اقتصادی کشور به خاطر بیثباتیهای بیمدیریتی اظهار داشت: «برکناری پیاپی استانداران و مسئولین مناطق آزاد، بانک مرکزی و سایر قسمتها در کشور موجب گردیده که نتوان به یک اقتصاد ملی دست یافت و طبعا با چنین وضعی کارگران نیز به رشد و ثبات لازم نخواهد رسید».
میرحسین موسوی افزود: «معلوم نیست که چگونه است، مباحثی که در جهان به اثبات رسیده، مانند اینکه موضوع افزایش نقدینگی تورم به بار میآورد، در کشور ما برخیها می گویند بین این دو امر رابطه معناداری وجود ندارد. کار به جایی رسیده که در بحث تورم جزو سه چهار کشور اول هستیم».
خاطر نشان میشود که در ابتدای این نشست پدر یکی از شهیدان شهرستان ساوه در اظهاراتی با ابراز خرسندی از حضور میرحسین موسوی در عرصه انتخابات گفت: «دولت نهم با وعده لغو قرارداد موقت کار و پررونق کردن سفره مردم، امور مردم را تسخیر کرد اما طی این چهار سال دریغ از کوچکترین تحول مثبت. وضع به جایی رسیده با کارگران این شهر کارگری قراردادهای بیست ونه روزه امضا میکنند».