کد خبر: ۸۸۵۵۷
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۴:۴۷

دبیرکل مؤتلفه: بسیجیانی مانند کروبی مجاز به فعالیت سیاسی هستند

تیم اقتصادی احمدی‌نژاد باید تغییر کند
آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب: دبیر کل حزب موتلفه با اشاره به سخنان خود کروبی که گفته بود من بیش از 40 سال بسیجی هستم نیز بیان کرد: «اگر آقای کروبی در این حوزه بسیج نیز نقد دارند پس خود ایشان نیز که بسیجی هستند نباید وارد سیاست شده و دبیر کلی حزب اعتماد ملی را بر عهده می‌گرفتند».

کروبی:‌ وقتی من بسیجی بودم سردار جعفری یک کودک بود [+]

محمد نبی حبیبی ظهر دوشنبه در نشستی خبری در شیراز،در پاسخ به سئوال خبرنگاری که نظر وی را در مورد معرفی اعضای کابینه از سوی نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری پرسید، گفت: «قبل از اینکه چنین موضوعی مطرح شود حزب موتلفه در جلسات و بررسهای خود به این نتیجه رسید که کاندیداها می‌توانند برنامه‌های مربوط به اداره کشور را با رعایت چشم‌انداز 20 ساله به مردم ارائه کنند».

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، افزود: «در عین حال کاندیداها باید سعی کنند اعضای کابینه و مدیران ارشد خود را نیز انتخاب کرده و به مردم پیشنهاد بدهند تا جامعه با تحلیل این دو امر در پای صندوقهای رای حضور پیدا کنند».

وی ادامه داد: «البته از آنجایی که مشخص نیست که وزرای انتخابی ازسوی نمایندگان مجلس مورد تایید قرار گیرند، پیشنهاد می‌کنیم در ابتدای امر دو وزیر را برای هر بخش پیشنهاد داده تا هرکدام مورد تایید قرار گرفت کار را ادامه دهد».

تغییر در تیم اقتصادی احمدی نژاد ضروری است
دبیر کل حزب موتلفه در پاسخ به سئوال دیگری که پیش‌بینی و نظر وی را درباره کابینه فعلی و در صورت پیروزی در انتخابات کابینه بعدی احمدی‌نژاد پرسید، نیز بیان کرد: «اعتقاد من این است که در تیم اقتصادی احمدی‌نژاد تغییراتی باید صورت گیرد که از دو جهت به کار گرفتن افرادی کاملاً مسلط به امور اقتصادی و هماهنگی با یکدیگر در این بخش ضرورت دارد».

حبیبی همچنین تصریح کرد: «اما در مابقی تیمهای و بخشها به نظر نمی‌رسد که تغییرات چندان باید لحاظ شود و ضرورتی در بخش‌های دیگر برای ایجاد تغییر نمی‌بینیم».

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری که در خصوص حمایت موتلفه از نامزدهای انتخاباتی پرسید گفت: «موتلفه هم در عملکرد محمود احمدی‌نژاد و هم خصوصیات سایر نامزدها بررسی‌هایی را انجام داده و شرایط فعلی داخل و خارج از کشور را نیز سنجیده و در نتیجه همراه با جبهه پیروان خط امام و رهبری احمدی‌نژاد را به عنوان نامزد خود معرفی کرده و در این راستا هیچ قصد بی‌احترامی را به سایر نامزدها نداشته است».

وی با اشاره به انتقاداتی که از سوی عده‌ای نسبت به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مطرح می‌شود، بیان کرد: «اعتقاد دارم که هیچکدام از نامزدهای انتخابات از عصمت برخوردار نیستند، در عین حال افرادی که نقاط ضعف و قوت خود را ارزیابی کرده و به این نتیجه رسیده‌اند که از نقاط قوت قابل قبولی برخوردار هستند، می‌توانند وارد صحنه شوند».

در ادامه نشست خبرنگاری در خصوص موضوعات اخیر مطرح شده برخی از منتقدان مبنی بر اقتصاد صدقه‌ای دولت نهم سئوالاتی را مطرح کرد که حبیبی پاسخ داد: «فکر می‌کنم این نوع قضاوت یک بی انصافی باشد که از طریق رقبا مطرح شده است. در دولت نهم به صورت مناسبی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی که برخی از آنها به هیچ عنوان توانایی کار کردن نداشتند مورد حمایت جدی دولت قرار گرفته و میزان کمک به این قشر افزایش یافت».

وی اضافه کرد: «در کشورهای مختلف دنیا دو تیپ از اقشار مختلف جامعه وجود دارد تیپ اول که در یک اقتصاد رونق یاقته صاحب کار و پیشه می‌شوند و تلاش خود را آغاز می‌کنند اما تیپی دیگری نیز وجود دارند که توانایی کار کردن ندارند یا توانایی کمتری نسبت به تیپ اول دارند و هرچند که تمام تلاش خود را برای کارهای خود انجام می‌دهند اما بازهم با کسری مواجه هستند و دولت نیز در تیپ دوم وارد عمل شد و سعی کرد که حداقل زندگی را برای این تیپ فراهم کند».

دبیر کل حزب موتلفه با اشاره به اینکه اگر برخی‌ها این کمکها را اقتصاد صدقه‌ای می‌دانند مرتکب بی انصافی شده‌اند، اظهار داشت: «در کنار این مسائل نیز هر شخصی که به استانهای مختلف کشور سفر کند به خوبی می‌تواند پروژه‌های عمرانی که در حال ساخت بوده را به راحتی تماشا کند و متوجه شود که بهره برداری از این طرحها به طور جدی رونق اقتصاد زیربنایی کشور و توسعه خدمات در هر منطقه را در پی خواهد داشت».

اصولگرایان به شرط وحدت در انتخابات پیروز هستند
حبیبی همچنین در پاسخ به خبرنگاری که در مورد پیش بینی از نتیجه انتخابات پرسید، گفت: «در صورتی که اصول گرایان وحدت کامل را حفظ کنند در انتخابات آتی ریاست جمهوری به طور حتم پیروز خواهند شد».

وی در این خصوص اظهار داشت: «تفرقه باعث شکستن آرا می‌شود و برای دست یابی به پیروزی باید وحدت اصول‌گرایان در حوزه نامزدهای انتخاباتی محقق شود».

اصولگرایان برای تحقق این امر برگزاری یک نظر سنجی و انتخاب فرد منتخب این نظر سنجی را به عنوان یک راهکار موثر در وحدت بین جبهه اصول‌گرایان پیشنهاد کرد و گفت: «در این خصوص می‌توان قبل از برگزاری انتخابات نظر سنجی را برگزار کرد و هرکسی که در این نظر سنجی امتیاز بیشتری را کسب کرد همه اصول‌گرایان چه کسانی که از قبل اصول‌گرایی خود را اعلام کرده و چه سایر افراد موضوع را پذیرفته تا با این کار جبهه اصول‌گرا با یک نامزد قوی و واحد وارد صحنه شود».

حبیبی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که در خصوص اظهارات فرمانده سپاه در خصوص ورود بسیجیان به عرصه سیاست و واکنشهای کروبی دبیر کل حزب اعتماد ملی پرسید، گفت: «به نظر من در بسیج در حال حاضر دو بخش متفاوت وجود دارد یک بخشی که استخدام بسیح بوده و کارمند این مجموعه محسوب می‌شوند و از این حوزه حقوق دریافت می‌کنند».

وی ادامه داد: «اینگونه بسیجیان مثل نیروهای ارتش که از ورود به عرصه‌های سیاست و تشکلها و جناح‌ها منع شده‌اند، ‌نباید وارد حوزه‌های مذکور شوند و بخش دیگر را نیز افرادی تشکیل می‌دهند که دارای صنف و شغلی جدا از بسیج بوده و در کنار این امر با این مجموعه نیز همکاری می‌کنند و به عبارت دیگر از این مجموعه حقوق دریافت نمی‌کنند و استخدام آنها نیز به حساب نمی‌آیند که این گروه از بسیجیان منعی برای ورود به عرصه سیاست و مشارکتهای سیاسی ندارند».

دبیر کل حزب موتلفه با اشاره به سخنان خود کروبی که گفته بود من بیش از 40 سال بسیجی هستم نیز بیان کرد: «اگر آقای کروبی در این حوزه بسیج نیز نقد دارند پس خود ایشان نیز که بسیجی هستند نباید وارد سیاست شده و دبیر کلی حزب اعتماد ملی را بر عهده می‌گرفتند از این رو اعتقاد دارم بسیجیانی مثل آقای کروبی که استخدام بسیج نبوده و حقوق از این مجموعه نمی‌گیرند، اما با این حوزه همکاری دارند می‌توانند وارد این حوزه از مشارکتهای سیاست و اجتماع شوند».

حمایت حبیبی از صدا و سیما پیرامون ارائه گزارش عملکردهای دولت
دبیر کل حزب موتلفه همچنین در پاسخ به خبرنگاری که در خصوص انتقادات میر حسین موسوی از عملکرد صدا و سیما پرسید نیز پاسخ داد: «آقای موسوی در حوزه صدا و سیما دو انتقاد را مطرح کردند که در انتقاد اول عدم ایجاد شور انتخاباتی مناسب و در انتقاد دوم بحث عملکرد جانبدارانه صدا وسیما مطرح است که در مورد انتقاد دوم باید گفت صدا و سیما ملزم است که عملکرد دولت را اطلاع رسانی کند و تاکیدات امام (ره) نیز بر همین نکته بود که چنانچه کاری انجام می‌شود باید به مردم اطلاع رسانی شود و در حال حاضر این رسانه عملکردهای مجلس، قوه قضائیه و قوه مجریه را در حالت تعادل اطلاع رسانی قرار داده و کارهای خود را پیگیری می‌کند».

حبیبی اضافه کرد: «اما اینکه انتظار می‌رود صدا و سیما استقبالی که مردم از دولت در سفرهای استانی به عمل می‌آورند و یا مصوباتی که در سفرهای استانی به دست می‌آید را اطلاع رسانی نکند چنین توقعی درست نیست زیرا در زمان دولت آقای خاتمی نیز زمانی که چهار سال ریاست جمهوری اول ایشان تمام شد در آستانه برگزاری انتخابات چهار ساله دوم که ایشان نیز کاندیدا بودند، صدا و سیما همچتان کارها و عملکردهای دولت وی را به مردم اطلاع می‌داد».

وی تصریح کرد: «اما در مورد شور انتخاباتی نیز، صدا و سیما از چند ماه قبل برنامه‌های خود را آماده کرده و در حال حاضر نیز مشغول پخش آنها است».

دبیر کل حزب موتلفه در ادامه سخنان خود در پاسخ به سئوالاتی پیرامون موضوعاتی نظیر کمیته صیانت از آرا و ناظر بین‌المللی انتخابات نیز یادآور شد: «در دوره سوم مجلس اکثریت اعضا را گروه‌های چپ آن زمان یعنی اصلاح طلبان تشکیل بودند و دولت نیز در اختیار این طیف بود اما در انتخابات چهارم اصولگرایان پیروز شدند ولی در انتخابات مجلس ششم دستگاه اجرایی در دست نیروهای اصولگرا بود اما در انتخابات ششم اکثریت آرا در اختیار اصلاح طلبان قرار گرفت و در آن زمان‌ها خاتمی در جریان انتخابات پیروز شد و پس از آن نیز زمانی که اصلاح‌طلبان حضور جدی در این عرصه داشتند دولت در اختیار اصولگرایان قرار گرفت و از این تکرارها و تغییرات می‌توان نتیجه گرفت که ساز و کار اجرایی و نظارت مطمئن است».

وی خاطرنشان کرد: «اما در ایام نزدیکی به انتخابات برخی از اصلاح طلبان از سلامت برگزاری این امر اظهار نگرانی می‌کنند و من احساس می‌کنم طرح این موضوعات بازی سیاسی است».

حبیبی با اعلام اینکه عده‌ای که موضوع ناظر بین‌المللی انتخابات را مطرح می‌کنند باید در نظر داشته باشند عنوان این مسئله یعنی عدم توانایی در برگزاری انتخابات و توهین به مردم و نظام، افزود: «من اسم این کار را نه یک کار بد سیاسی بلکه یک کار کثیف سیاسی می‌دانم، برخی‌ها زمانی که احساس می‌کنند نمی‌توانند در جریان انتخابات موفق شوند مسائل این چنینی را در خصوص سلامت انتخابات مطرح می‌کنند که چنانچه پیروز نشدند از قبل اعلام کرده باشند که در مورد سلامت انتخابات نگران بودند و اگر پیروز شدند این موضوع را مطرح کنند که به رغم تمام مسائل و مشکلات بازهم رای مردم به سوی آنها بود».

دبیر کل حزب موتلفه با اشاره به اینکه به جای این بازیهای سیاسی بهتر است صادقانه وارد میدان شویم، تصریح کرد: «مدعیان ایجاد کمیته صیانت از آرا باید دلیل بیاورند به این معنی که ظرف 30 سال گذشته چه فاجعه‌ای در حوزه انتخابات روی داده که سعی می‌کنند از ایجاد رویدادی دیگر شبیه آن جلوگیری کنند».

خبرنگاری در ادامه از حبیبی پرسید چندی پیش دبیر کل سابق حزب مشارکت ایران اسلامی با شبهه افکنی در مسیر برگزاری سالم انتخابات اعلام کرده بود که عامل بازدارنده در عدم دستکاری در نظام انتخاباتی، تقوا و خداپرستی است و در این راستا عنوان کرده بود که دست‌اندرکاران کنونی، این عوامل را ندارند، پاسخ داد: «از قول من بگویید ایشان قیاس به نفس کرده‌اند».

همچنین در ادامه جلسه از حبیبی در مردم نظرات محسن آرمین در خصوص عملکرد دولت نهم و همچنین اظهارات برخی از نامزدها برای نجات کشور از سقوط پرسیده شد که وی نیز گفت: «اگر کسی مدعی منتقد بودن است باید معنای لغوی آن را نیز بداند، انتقاد یعنی ارزیابی و از آقای آرمین باید پرسید آیا در طول مدت دولت نهم حتی یک مورد کار مثبت نیز انجام نشده و همه کارهای منفی بوده است؟ و چنانچه به این نکته اعتراف دارند که کارهای مثبتی انجام نشده نمی‌توان این نوع گفتار را انتقاد نامید».

وی با بیان اینکه چنین حرکاتی را خارج شدن از مسیر رقابت و تخریب می‌دانم، عنوان کرد: «برخی نامزدهای انتخاباتی نیز وضع موجود را آنچنان سیاه نشان داده‌اند و می‌گویند ما چون معتقدیم در حالت سقوط هستیم آمده‌ایم وضع را از سقوط نجات دهیم و باید از این گروه نیز پرسید روز 18 تیر ما بیشتر در خطر بوده‌ایم یا اکنون».

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین