کد خبر: ۸۹۵۰۰
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۳۵

نماینده بوشهر: زنگنه در مسیر خواسته‌های شیطانی غرب حرکت می‌کرد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: شکرالله عطارزاده از نمایندگان مجلس مدعی شد: «در سالهای ریاست زنگنه بر نفت کشور هیچ زمانی بنزین و گازوئیل مورد نیاز کشور در بازارهای فروش رقابتی خریداری نگردید. همواره پالایشگاههای خاصی طرف قرارداد با وزارت نفت بودند و سالیانه سود سرشاری نصیب آنان می‌شد».
 
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، این عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس طی یادداشتی در شماره روز دوشنبه کیهان آورده است: «گذشت زمان ثابت کرد که وزارت نفت و در راس آن زنگنه از روی جهل و غفلت در مسیر خواسته‌های شیطانی غرب حرکت کرده‌اند. غربی‌ها و در راس آن رژیم زورگوی آمریکا، سالها پیش تصمیم گرفته بودند که وابستگی ایران به فرآورده‌های نفتی ادامه یابد تا در لحظات حساسی از تاریخ این مملکت، گلوی جمهوری اسلامی با تحریم بنزین و گازوئیل فشرده شود».

وی افزوده است: «با روی کار آمدن دولت احمدی‌نژاد این امید در مردم ایران تقویت شد که آیا او می‌تواند با اختاپوس صدپایی که بر نفت چنگ انداخته و با نظام قبیله‌ای و فامیلی که بر سیاست گذاری نفت حکومت می‌کند مبارزه نماید؟ همه در این انتظار و نگرانی به سر می‌بردند که آیا احمدی‌نژاد می‌تواند علیرغم تحریم‌های شدید جهانی، تولید نفت را در وضعیت مطلوب قرار دهد؟ آیا او می‌تواند ایجاد پالایشگاههای جدید را در اولویت نیازهای صنعتی کشور قرار دهد؟ آیا او می‌تواند ظرفیت پالایشگاههای موجود را افزایش دهد و بهره مندی از صنایع پالایش را با نیاز کشور واقعی نماید»؟ 

عطارزاده می‌افزاید: «گرچه دولت احمدی‌نژاد نتوانست از مدیر دلخواه در مصدر نفت بهره گیرد و با چالش‌های زیادی در این خصوص مواجه گردید ولی نگاه دائم و حساس احمدی‌نژاد به مقوله انرژی و وضعیت سرسام آور مصرف فرآورده‌های نفتی و به تاراج رفتن هزاران لیتر فرآورده‌های وارداتی در مسیر انتقال و توزیع باعث شد تا احمدی نژاد با تیزهوشی و هوشیاری و صداقت انقلابی و با پذیرش ریسک بحران سازی مخالفان دولت به کار عظیم بهینه‌سازی مصرف سوخت در کشور دست زند همان کاری که دولتهای گذشته به راحتی از کنار آن گذشتند تا دامن دولتمردان سابق از شعارهای آن آتش نگیرد».
 
نماینده بوشهر اضافه کرده است: «اینک که تهدیدات غربی‌ها برای تحریم جمهوری اسلامی در واردات فرآورده‌های نفتی بی اثر گشته است و سیستم نفتی کشور پس از برکناری زنگنه در تولید فرآورده‌ها مطابق نیازهای واقعی کشور به موفقیت نسبی رسیده است لازم است حقوقدانان و متخصصان نفتی، همسوئی عملکرد زنگنه با خواسته‌های غرب و عدم رسیدن به خودکفایی در تولیدات فرآورده‌های نفتی را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار داده تا صنعت نفت کشور در هیچ زمانی شاهد ظهور و بروز اندیشه‌های خودکامه و غافل نباشد». 

عطارزاده در بخش دیگری از این یادداشت آورده است: «بنده به عنوان نائب رئیس کمیسیون انرژی در مجلس هفتم بنا ندارم دریچه‌های دیگری از دیدگاهها و عملکردهای منفی زنگنه که سالها موجبات عقب ماندگی صنعت نفت کشور را فراهم ساخت بیان نمایم اما در پایان به طرح چند سؤال می‌پردازم و انتظار جواب از زنگنه ندارم چرا که او را در هیچ زمانی پاسخگو نیافته ام». 

وی پرسش‌های خود را از زنگنه به این شرح مطرح کرده است: 

1-علت عقب ماندگی ده ساله جمهوری اسلامی ایران در حق بهره برداری از میدان مشترک پارس جنوبی با کشور قطر چیست؟ آیا متوجه سیاست‌های اشتباه زنگنه نیست؟
2- آیا تبعات منفی ناشی از قراردادهای شرم آور همانند «کرسنت» متوجه سیاست‌های اشتباه زنگنه نیست؟
3- آیا بی توجهی به راه اندازی بازار بورس انرژی که بتواند سیاست‌های نفتی خاورمیانه را در اختیار جمهوری اسلامی قرار دهد متوجه غفلت و بی توجهی زنگنه نیست؟
4-آیا میدان ندادن به گازپروم روسیه که همواره آمادگی حضور در پروژه‌های گازی ایران به ویژه پارس جنوبی را داشته است در راستای رضایت مندی و خواسته‌های غربی‌ها در حضور انحصاری در صنایع نفت و گاز ایران نبوده است تا هر لحظه دلخواه بتوانند گلوی ما را فشار دهند؟
5- آیا عدم اجازه برای ایجاد پالایشگاههای جدید دولتی و بخش خصوصی در راستای خواسته‌های غربی‌ها برای ادامه وابستگی ما به آنان نبوده است؟
6- زنگنه عدم اعتمادسازی و بروز چهره ای شاخص از وزیر نفت جمهوری اسلامی در زمان صدارت خودش را که منجر به عدم تحقق کسب عنوان دبیرکل اوپک که حق مسلم وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران بود را چگونه توجیه می‌کند؟
7- چرا فکر تشکیل اوپک گازی حتی در اندیشه زنگنه که سالها ریاست نفت ایران را به عهده داشت خطور نکرد؟
8-چرا در زمان زنگنه با غفلت ورزی ایشان سهم جمهوری اسلامی ایران از میدان‌های نفتی مشترک با کشورهای عربی منطقه رعایت نمی شد و دولت جمهوری اسلامی از حق واقعی خود سالها محروم می‌ماند؟ 

عطارزاده هدف خود از طرح این مطالب و سؤالات را این دانسته است که به زنگنه بگوید "دولت احمدی‌نژاد 4 سال تلاش کرد تا خسارت‌های مالی از وزارت شما را بر صنعت نفت جبران کند که این کار با 40سال هم ترمیم نمی‌شود". 

وی افزوده است: «آقای زنگنه بهتر است به پاس حقوق و مزایای خوبی که سالها از نفت گرفته‌اید خاطرات و عملکرد خود را با نگاه واقعی بنویسید تا درس عبرتی برای مدیران نفت باشد و خدای ناکرده اشتباهات شما در این صنعت تکرار نشود. آقای زنگنه امروز مقامات سازمان سیا اعلام کردند که سیاست‌های مدبرانه آقای احمدی نژاد در جذب و ذخیره منابع ارزی، ایران اسلامی را در ردیف هفدهم جهان قرار داده است. آیا اگر شما بودید و تمامی موجودی ذخیره ارزی کشور را خرج خرید فرآورده‌های نفتی می‌کردید این نتیجه بدست می‌آمد»؟
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین