کد خبر: ۸۹۷۷۷
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۶

محصولی: ‌دشمن تلاش می‌کند با انفجار و ترور در انتخابات تاثیر بگذارد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: وزیر کشور با اشاره به نامگذاری دهه چهارم به عنوان دهه پیشرفت و عدالت گفت: «از سی‌امین سال تا چهلمین سال انقلاب پیشرفت چشمگیر و عدالت محسوس تابلویی است که باید در برابر همه مسوولین باشد». 

صادق محصولی طی سخنانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران افزود: «باید گام‌های بلندی از طریق یافتن راه‌های میانبر و با برنامه‌ریزی در این مسیر طی کنیم که از جمله آن‌ها راه اصلاح‌ الگوی مصرف است که مقام معظم رهبری امسال را به آن عنوان نام گذاشته‌اند. برای تحقق این شعار هم باید با جهاد و پرتلاش راه شهدا و جانبازان را طی کنیم». 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اسراییل و جنگ غزه اشاره کرد و گفت: «تمام دنیا در چند ماه پیش به اسراییل کمک کرد تا به غزه حمله کند و مردم مظلوم فلسطین را تحت فشار قرار دهد تا حماس سقوط کند و در این راه از همه امکانات خود برای کشتار مردم غزه استفاده کرد، اما با مقاومت مردم غزه بعد از 22 روز دنیای غرب به همراه همسایگان عرب در شرم الشیخ جمع شدند تا اسراییل را از این منجلاب نجات دهند. آیا اسراییل برنامه‌ریز و متخصص و امکانات نداشت؟ علت چه بود که نتوانست پیروز شود». 

محصولی خاطرنشان کرد: «اعتقاد نداریم جوانان عزیز ما که در شاخه‌های مختلف علمی و دانشگاه‌ها و مراکز نخبگان فعالیت می‌کنند، آن‌گونه که بعضی از افراد غافل می‌گویند، راه را گم کرده‌اند. عموم جوانان ما فرزندان این مردم هستند که انقلاب را به وجود آوردند و جنگ را اداره کردند و بعد از جنگ بیست سال در برابر تلاش‌ها برای انفکاک انقلاب از آرمان‌هایش ایستادگی و در مقابل مباحثی مانند دین از سیاست جداست مقاومت کردند. با فضل الهی با هدایت و رهبری مقام معظم رهبری مردم این بار سنگین را به دوش گرفتند و این کشور را در جهت توسعه و پیشرفت به پیش بردند. ملت ما آگاهی و متحدند؛ یعنی همه با ید واحده زیر بیرق مقام عظمای ولایت آگاه هستند تا هر کجا لازم است بدانند دشمن چه نقشه‌ای کشیده تا در برابر آن بایستند و با حضور خود زمینه‌ای را فراهم کنند که پیشرفت‌های چشمگیر کشور ما روز به روز بیشتر حاصل شود».

وزیر کشور یادآور شد: «مردم شریف ما دقت دارند که ادعاهای نامزدها با عمل چقدر تطابق دارد و در شناخت نامزد اصلح تطبیق گفته‌ها و ادعاها با عمل موثر می‌شود. دشمن دنبال زیر سوال بردن ایمان و استقامت ماست. می‌خواهد این ایمان را از ملت ما بگیرد. مردم عزیز و مجریان و ناظرین و نامزدها و هواداران همگی باید هوشیار باشیم و طرح دشمن را بدانیم. در تبلیغات برای دلخوشی دشمنان حرفی را نزنیم که خدای نکرده موجبات خسران دنیا و آخرت را برای‌مان فراهم آورد. در موضع‌گیری‌ها تنها رضای خدا و کسب نظر اولیای خدا را در نظر بگیریم. آن‌چه معیار قضاوت است و گفته می‌شود موجب استحکام بیشتر ملت ایران شود، پایبندی محکم به اسلام است، نباید در مقابل دشمنان دست تسلیم را بالا ببریم و آبروی ملت ایران در دنیا بریزیم».

وی تاکید کرد: «مبادا با تملق‌گویی‌ها به غرب و دولت‌های غربی و زورگو بخواهیم برای خود موقعیتی دست و پا کنیم. ملت ما به این موقعیت‌های خیالی ارزشی قاتل نیستند. نباید طوری عمل کنیم که دشمنان طمع بورزند و فکرر کنند شراایط طوری است که مردم را از اصول‌شان جدا کنیم».

وی با بیان این‌که " باید مساله پیشرفت و عدالت را گفتمان دهه چهارم و گفتمان غالب و ملی کنیم" گفت: «نباید توسعه را به مفهوم رایج غربی آن در نظر بگیریم. از نظر آن‌ها توسعه وقتی است که مثل آن‌ها فکر کنید. در صورتی که همچنان که رهبری فرمودند توسعه را از جنس ایرانی و اسلامی و بومی باید دنبال کنیم. فرهنگ غربی امروز به مفهوم تشویق کشورها به غربی شدن است. باید پیشرفتی را دنبال کنیم که با شرایط تاریخی و جغرافیایی و مذهبی و فرهنگی ما منطبق باشد. مبانی معرفتی ما بگوید که این توسعه مشروع و مطلوب و عادلانه است. نه این‌که به فکر این باشیم که اگر دیگرانی که وضع‌شان خوب است، خوب‌تر شد ولو این‌که مردمی هم که ندارند، روزبه‌روز وضع‌شان بدتر شد، بلااشکال باشد. اگر قصد کمک به مردمی که هیچ ندارند باشد، اسمش گداپروری تلقی شود، توسعه غربی به این معنی است که به مردمی که در حال له شدن هستند حداقل‌ها را هم ندهیم. ما در اسلام این را نداریم. باید اساس نگاه پیشرفت اسلامی باشد که توام به نگاه به دنیا و آخرت نه صرفا نگاه به رفاه دنیایی».

محصولی ادامه داد: «اگر جامعه اسلامی را با این نوع الگوی ایرانی اسلامی توسعه دهیم آن وقت هم دنیای مردم را آباد کرده‌ایم و هم آخرت آن را. هر الگوی پیشرفتی باید استقلال کشور را تضمین کند. والا هر الگویی که به استقلال کشور لطمه بزند مطرود است. برای پیشرفت باید روحیه مبارزه و خطرپذیری داشته باشیم با عافیت‌نشینی و عافیت‌طلبی و گوشه عزلت نشستن هیچ ملتی پیشرفت نمی‌کند». 

وزیر کشور درباره همزمانی چهار انتخابات در برخی استان‌ها و اهمیت این انتخابات نیز گفت: «دشمن در تلاش است که به خاطر اهمیتی که این انتخابات دارد با ایجاد جو رعب و وحشت و ناامنی و ترور انتخابات را تحت تاثیر قرار دهد. انتخابات ما الان فقط در ایران اثرگذار نیست به خاطر پیشرفت و اقتدار ملی که کشورمان حاصل کرده است در تاریخ ایران سابقه نداشته و طبیعی است که دشمنان تمام تلاش خود را می‌کنند که با افنجار یا ترور کوری انتخابات را تحت تاثیر قرار دهند که نمونه آن در زاهدان اتفاق افتاد. من این‌جا به همه عزیزان اعلام می‌کنم این‌ها نه شیعه هستند و نه سنی. این‌ها آمریکایی و اسراییلی هستند؛ لذا دنبال این هستند که با این حرکات شیعه و سنی را به جان هم بیندازند».

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «انتخابات در کشور ما به این شکل مولود انقلاب است به این شکل کمی و کیفی که حاکمیت، حاکمیت آرای مردم باشد قبل از انقلاب انتخاباتی به این شکل نداشتیم؛ بنابراین باید ازاین فضایی که وزارت کشور و دولت فراهم کرده‌اند تا همه بتوانند افکار و برنامه‌ها و نظرات خود را بگویند استفاده مفید کنیم و خدای ناکرده ناسپاسی نکنیم و نعمت انقلاب اسلامی را قدر بدانیم. موسم انتخابات موسم امتحان پس دادن جریان‌های سیاسی است، این‌ها باید بدانند که چقدر به گفته‌های خود عمل می‌کنند و رعایت حدود را دارند. استمرار گفتمان انقلاب اسلامی و ادامه راه شهیدان و امام بهترین پیام مردم خواهد بود. فضا به گونه‌ای است که پافشاری بر آرمان ملت و انقلاب مهم‌ترین آرمان است. ان‌شاءالله باید از این فضا استفاده کنیم و با ایجاد جو منفی نباید موجبات دلهره و تشنج و مایوس شدن را برای مردم فراهم کنیم. انتخابات را باید به گونه‌ای تنظیم و تبیین کنیم که برای مردم دلنشین و گوارا و باشکوه و حساس باشد».

وی درباره سلامت انتخابات نیز گفت: «برای سلامت انتخابات در قانون همه پیش‌بینی‌ها شده و حتی کوچک‌ترین نکته مغفول نیست و اگر باشد ما باید تابع قانون باشیم. قانون گفته خود مردم مجریان واقعی انتخابات هستند. هیات‌های اجرایی انتخابات به غیر از فرماندار هشت نفر از خود مردم انتخاب می‌شوند، آن‌ها افرادی را که برای سر صندوق‌ها تعیین می‌کنند از خود مردم و بیشتر از فرهنگیان هستند، ضمن این‌که شورای نگهبان طبقق قانون ناظر انتخابات است، وزارت کشور هیات بازرسی را جدا از شورای نگهبان و همچنین ستاد انتخابات کشور مقرر کرده که نظارت کنند. جدا از این‌ها وزارت کشور به طور دقیق و شفاف اعلام کرده است که هر کدام از نامزدها طبق قانون یک نماینده بالای سر صندوق‌ها داشته باشد که نه تنها اخذ رای، حتی در زمان شمارش آرا می‌توانند حضور داشته باشند و نظارت کنند. وقتی قانون به این خوبی پیش‌بینی کرده مردم برگزار کننده انتخابات هستند؛ بنابراین نباید با ایجاد شائبه‌های عدم سلامت دشمن را شاد کنیم».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین