از میان ۱۵ عضو شورای امنیت، در رایگیری روز جمعه ۱۱ رای موافق، سه رای مخالف و یک رای ممتنع به ثبت رسید.
روسیه، چین و الجزایر کشورهایی بودند که به این قطعنامه رای منفی دادند. گویان هم به قطعنامه آمریکا رای ممتنع داد.
واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل متحد پیش از رایگیری اعلام کرد که مسکو از آتشبس فوری در نوار غزه حمایت میکند. با این حال او ضمن زیر سوال بردن لحن قطعنامه، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده و لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل را به «انحراف جامعه بینالمللی» با مقاصد «سیاسی» متهم کرد.
سفیر روسیه در سازمان ملل گفت که ایالات متحده هیچ کاری برای مهار اسرائیل انجام نمیدهد. او همچنین واشنگتن را به دلیل صحبت از آتشبس مورد استهزا قرار داد و گفت: «غزه تقریبا از روی زمین محو شده است.
واسیلی نبنزیا افزود: «ما شاهد یک نمایش نمادین ریاکارانهایم. [قطعنامه]محصول آمریکا به شدت سیاستزده و تنها هدفش به بازی گرفتن رایدهندگان است. آمریکا میخواهد فقط با نوعی صحبت از آتشبس در غزه تنها کشورهای عضو را سرگرم و راضی کند. این قطعنامه معافیت اسرائیل را از پاسخ به جنایاتی که مرتکب شده است تضمین میکند. حتی در پیشنویس این قطعنامه هم حرفی از جنایات اسرائیل به میان نیامده است.»
بنابر پیشنویس این قطعنامه، آتشبس با مذاکرات در جریان به رهبری قطر و با حمایت اسرائیل و مصر برای توقف جنگ در ازای بازگشت گروگانهای حماس پیوند میخورد.
لیندا توماس گرینفیلد، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد رای منفی روسیه و چین را «نه تنها بدبینانه بلکه حقیر» خواند و گفت: «روسیه و چین فقط نمیخواستند به قطعنامهای که آمریکا آن را پیشنهاد کرده، رای مثبت بدهند. بگذارید صادق باشیم، بهرغم همه این لفاظیهای آتشین، همه ما مستحضریم که روسیه و چین هیچ اقدام دیپلماتیکی برای دستیابی به صلح پایدار و یا برای ایفای نقش معنادار در تلاشهای بشردوستانه نمیکنند.»