آفتابنیوز : آفتاب: محمود احمدینژاد درجمع مردم مشهد، گفت: «متاسفانه بعضی مدیران خود را تافته جدا بافته از مردم میدانستند».
رییس دولت نهم که در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر سخنرانی میکرد، گفت: «در فرهنگ انقلاب و اسلام حاکمان و دولت مسوولیتهای بزرگی همچون عدالتگستری، مهرورزی، ایجاد وحدت و همبستگی ملی دارند؛ اما صیانت از منافع ملی و منافع ملت مهمترین وظیفه هر دولتی است و هرجا که منافع گروهها، دستهجات و اصحاب قدرت درمقابل منافع ملت قرار گرفت، دولت موظف است طرف منافع ملت را بگیرد و خودخواهان را کنار بگذارد».
وی ادامه داد: «انقلاب اسلامی ایران با تقدیم هزاران شهید به این درجه رسیده و سرافراز و الگویی برای همه کشورها قرار گرفته است و انشاءالله مقدمه و سکویی بشود به سمت حکومت جهانی حضرت مهدی (عج)».
کاندیدای ریاست جمهوری ادامه داد: «در این دوره ٣٠ ساله انقلاب همواره به شهادت امام (ره) و رهبری عزیز، ملت وظایف خود را به خوبی انجام داده و هر کجا که به آنها نیاز بوده است حضور پیدا کردهاند. در جنگ با سختی زندگی کردهاند و در ٢١ سال بعد از جنگ نیز همیشه مسوولیتهای خود را به خوبی انجام داده و وظایفشان را عملی کردهاند».
احمدینژاد خاطر نشان کرد: «اما در این مسیر از اواسط جنگ یک انحراف در سیستم دولتی و حکومتی ایران شکل گرفت و رفته رفته زاویهاش از مسیر انقلاب بیشتر شد و آن هم وقتی بود که گروهی از مدیران و اصحاب قدرت خود را جدای از مردم و تافته جدا بافته دانستند و به جای آنکه دوران مسوولیت خود را فرصت انجام وظیفه بدانند، فرصتی شخصی و گروهی پنداشته و فرصتی برای کسب ثروت تلقی کردند. در این شرایط کم کم گروهبازی، باندبازی و دستهبندی شروع شد و جناح و گروه و باند جای مکتب و منافع ملی و مردم و ارزشهای الهی را گرفت. تا جایی که اگر مسوولی تخلف میکرد مدیران بالاتر به جای ترجیح مردم و منافع ملی بر او، این مسوول را بر انقلاب ترجیح میدادند».
کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه گفت: «کار به جایی رسید که اگر مردم از دست یک مسوول ناراضی و ناراحت بودند و او را در مسیر خدمت پاک و انقلابی نمیدانستند فریاد آنها به جایی نمیرسید و همواره مدیر خاطی به بهانه تثبیت مدیریتها بر منافع ملی ترجیح داده میشد».
احمدینژاد با بیان اینکه «میخواهم بعضی از این مثالها را به شما مردم بگویم»، گفت: «بین سالهای ٧٣ تا ٧٥ در تهران فردی را محاکمه کردند و حتی دادگاه او به صورت زنده از صداوسیما پخش شد و این فرد اعتراف کرد که بیش از ٢٥٠ میلیون تومان از پول بیتالمال را برای حزب و گروه خودش هزینه کرده است و این در شرایطی بود که مردم تهران زیر فشار سنگین عوارض شهرداری درحال خرد شدن بودند و آن آقا و طرفداران و اطرافیانش اعلام کردند که افراد فاقد درآمد کافی و کم درآمد باید تهران را ترک کنند، چرا که تهران جای محرومان نیست و جای کسانی است که پولشان از پارو بالا میرود».
وی ادامه داد: «در این شرایط دیدیم که مدیران بالاتر به جای اینکه از این عمل زشت و غیرقانونی شرمنده بشوند همه برای حمایت از این فرد تلاش کردند و این مسوول خاطی را به عنوان چهرهای ملی معرفی کردند».
کاندیدای ریاست جمهوری ادامه داد: «در سالهای گذشته یک گروه ٢٠٠ - ١٥٠ نفری در همه مراکز تصمیمگیری مستقر بودند و با تغییر دولتها جایگاهشان تغییر نمیکرد».
احمدینژاد خاطرنشان کرد: «نمیخواهم همه این پرونده را بازخوانی کنم اما بدانید بساط میلیاردرهای تازه به دوران رسیده از دل همین مدیرانی که خود را تافته جدا بافته از مردم میدانستند بیرون آمد و این مدیران که با جیب خالی وارد دولت و حکومت شده بودند با باغهای شمال شهر تهران و حسابهای پر از پول روبهرو شدند».
وی ادامه داد: «دولتها یکی پس از دیگری رفتند و آمدند اما این حلقه تصمیمگیری سرجای خود قرار داشت ولی بالاخره بعد از بیست و چند سال شما مردم تصمیم گرفتید مسیر را اصلاح کنید و به کسی رای دادید که خارج از این جمع باشد. شما با رای خودتان و حضورتان این حلقه را شکستید و راه را برای اصلاح اساسی و ساختاری کشور و برای ریشهکن کردن فقر و فساد و تبعیض باز کردید».
احمدینژاد درادامه خاطرنشان کرد: «فضای سال ٨٤ و جریانات آن سال هنوز ادامه دارد و کارتمام نشده است. بعد از اینکه در انتخابات پیروز شدم قرار بود برای شرکت در کنفرانس کشورهای اسلامی به عربستان بروم که یکی از این آقایانی که از روز اول انقلاب در صدر مسوولیتها بوده، برای یک پادشاه یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس پیغام داد و گفت ما نگرانیم از اینکه احمدینژاد رییس دولت نهم ایران شده است و بعد پادشاه آن کشوری که در جریان انتخابات ریاست جمهوری آن سال برای حزب و گروه این آقا کمک مالی هم فرستاده بود، پیغام داد نگران نباشید ما ظرف شش ماه آنچنان فشاری میآوریم که دولت احمدینژاد ساقط شود».
وی ادامه داد: «بعد از این موارد به پادشاه آن کشور گفتم که از این خبرها نیست. ملت این دولت را انتخاب کردهاند و خودشان نیز پشت آن هستند.دولت متعلق به همه ملت است و همه ملت از آن حمایت میکنند».
وی ادامه داد: «درطول این چهارسال و درشرایطی که ملت ما در مقابل استکبار میایستاد و آمریکا در اطراف مرزهای ما بیش از ١٠ بار آرایش نظامی به خود گرفت و حتی بوش تهدید به حمله کرد ولی ملت در مقابل این تهدیدها ایستاد ولی بعضیها در داخل برای شکست دولت از هیچ فشاری بر ملت و دولت فروگذار نکردند و حتی به غربیها پیغام میدادند که قطعنامه صادر کنید و فشارها را زیاد کنید چرا که جبهه داخل درهم میشکند».
احمدینژاد تصریح کرد: «درشرایطی که دشمن تهدید نظامی میکرد و علیه ما قطعنامه صادر مینمود و در اوج فشار دشمن درحالی که سرما بسیاری از محصولات کشاورزی کشور را خراب کرده بود،عدهای در داخل کشور همگام با دشمنان مسئله گوجه فرنگی را مسئله اول کشور کردند، اما شما ایستادید و آنها را همراه دشمن سرکوب کردید».
کاندیدای ریاست جمهوری تصریح کرد: « درطول این بیست و چند سال برخلاف نظر رهبری و ملت یک باند ثروت و قدرت شکل گرفت و امروز گروههایی که در ظاهر مخالف هم بودند و دربعضی مواقع شاید با هم به واقع رقابت میکردند برای اینکه این حلقه قدرت را حفظ کنند و اجازه ندهند شکسته شود الان با هم رفیق و همراه شدهاند. رییس دولتهای گذشته هم که در برههای با اینها مخالف بودند الان در کنار هم و در کنار این گروهها قرار گرفتهاند».
وی با طرح این پرسش که چرا این افراد در کنار هم قرار گرفتهاند؟ ادامه داد: «آیا ادعای آنها که میگویند شرایط کشور بحرانی است، صحت دارد؟ و آیا در گذشته در کشور مشکلات نبود؟ و آیا مملکت را گلستان تحویل گرفتیم که حال تخریبش کردیم؟ خدا را شکر میکنم که بعضیها بعد از ٢٨ – ٢٧ متوجه شدند که مشکلاتی هم در مملکت هست. اگر مردم این مسیر را اصلاح نمیکردند باز هم حاضر بودند که اعتراف کنند که مشکل هست؟ ولی زمانی که به آنها میگفتیم مملکت مشکل دارد میگفتند در مسیر توسعه سیاسی بعضیها هم باید له شوند».
احمدینژاد ادامه داد: «امروز همه اینها با هم متحد شدهاند و یک هجمه سنگین علیه خادمان شما ملت راه انداختهاند، هجمهای که در طول تاریخ سابقه ندارد».
کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه خاطر نشان کرد: «در این مدت ٣٢٠ هزار تهمت، افترا، دروغ و شایعه دروغ علیه یک جمع خادم ملت که خود را وقف خدمت کرده است انجام دادند و متاسفانه در این دو، سه ماه اخیر موضوع را از حد گذراندهاند».
وی ادامه داد: «آنها نشستهاند و با خود بررسی کردهاند که در این چهار سال تا حدودی قدرت از دستشان خارج شده است و دولتی آمده است که گوشش به حرف باندها بدهکار نیست و اگر یک دوره دیگر هم روی کار بماند به طور کل باند قدرت و ثروت را منهدم میکند و انقلاب را به طور کامل نجات خواهد داد و برای همین همه با هم متحد شدهاند و فریاد میزنند و به دولت توهین میکنند».
احمدینژاد تصریح کرد: « ما خود را آماده پذیرش این توهینها، جوسازیها و دروغها کردهایم، اما لحظهای در برابر زیادهخواهی آنان کوتاه نخواهیم آمد».
احمدینژاد ادامه داد: «در محضر امام رضا (ع) و امام عصر میگویم خدا شاهد است تا امروز حتی یک دهم ثانیه در ذهم خطور نکرده که احمدینژاد هم کسی است. ما مدیون ملت هستیم. خادم ملت هستیم و تا ابد هم نوکر آنها میمانیم».
احمدینژاد ادامه داد: «آقایان به گونهای حرف میزنند که گویی وقتی آنها مدیر بودند در کشور هیچ مشکلی وجود نداشته است، ولی به فضل الهی و عنایت شما در مناظرههای تلویزیونی هم خواهم گفت که هر شاخصی را میخواهند بررسی کنند تا ببینند درطول این چهار سال فرزندان خادم ملت بهترین عملکرد را داشتهاند».
وی تصریح کرد: «مشاور هیلتر به وی گفته است که اگر میخواهید برنده شوید دروغها را آنقدر بزرگ بگویید که کسی شک نکند و آقایان روش هیلتری را علیه ملت ما به کار گرفتهاند».
کاندیدای ریاست جمهوری ادامه داد: «جنگ روانی در دنیا برای اهل فن شناخته شده است. میگویند اینقدر دروغها و تهمتها را بزرگ کنید تا مردم گذشته را فراموش کنند و بعد با یک حادثه ذهن مردم را جهتدهی کنند، اما آقایان اشتباه میکنید. بدانید که با من طرف نیستید شما با ملت بزرگ ایران طرف هستید. آقایان الان طرفدار قشر محروم جامعه شدهاند، اما زمانی میگفتند قشر آسیبپذیر باید از بین برود و هنگامی که میگفتیم طراحیها و برنامهریزیهای شما به ضرر ملت است میگفتند در منطق ما ضعیفان مانع توسعه هستند و باید کنار بروند. حال آمدهاند و برای محرومان اشک میریزند».
احمدینژاد ادامه داد: «پیشنهاد میدهم بیاییم اموال کاندیداها، اطرافیان و طرفدارانشان را به مردم اعلام کنیم به این شرط که اگر کسی اموالی را پنهان کرد دولت حق داشته باشد آن اموال پنهانی را بگیرد و برای مردم هزینه کند».
وی تصریح کرد: «با هم جمع شدهاند تا حلقهای را که شکسته و انشاءالله در آستانه انحلال است دوباره ترمیم و بازسازی کنند. اشرافیت دولتی که مقام معظم رهبری از آن فریاد زدند از کجا درآمد؟ میلیاردهای دولتی از کجا سر درآوردند؟»
کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه به بیان خاطرهای از سال ١٣٦٨ پرداخت و گفت: «معاون وزارت صنایع سنگین وقت در آن زمان از من کمک خواسته بود و برای اینکه من را متقاعد به این کار کند دو تا سند به من نشان داد و گفت این اسناد را ببین و بدان که باید وارد عمل شد. در آن اسناد یک آقایی به علت ارتباطی که با وزارتخانه داشته طی یک یادداشت کوچک ١٥٠ میلیون، دلار هفت تومانی گرفته بود برای اینکه کارخانهای را احداث کند اما با وجود گذشت سه سال از آن تاریخ نه از کارخانه خبری بود و نه از آن آقا و نه حتی ضامنی برای این فرد و فاجعهبارتر اینکه آدرسی هم از این فرد خاطی در دست نبود و آن زمان معاون وزیر صنایع به من گفت که مطمئن باشید ١٠٠ تا از این موارد هست و باید این پول را به بیتالمال بازگرداند».
احمدینژاد تصریح کرد: «اینها در شرایطی بود که هر کس میتوانست یک مجوز دلاری بگیرد بار خودش را بسته بود، من هم نمیدانم اینگونه افراد چطور از میان آن همه متقاضی مجوز گرفته بودند».
احمدینژاد در ادامه به بیان خاطرهای دیگر پرداخت و گفت: «در سال ٧٤ قرار بود از کارخانهای بازدید کنم که اگر آقایان اصرار کنند شاید در آینده نام آن را هم گفتم، آن کارخانه ٨٥ میلیون دلار هفت تومانی ارز گرفته بود در حالی که بنابر نظر چند نفر از کارشناسان آن روز، تمام آن کارخانه ٤٥ میلیون دلار هم نمیارزید و این درحالی بود که قیمت دلار ٢٥٠ تا ٣٠٠ تومان بود. بعد از بازدید، این موارد را به وزیر صنایع وقت که از من خواسته بود به این کارخانه کمک کنم اطلاع دادم اما وی به من گفت شما نمیفهمید و فکرتان بسته است و باید به آن کارخانه کمک کنید. وزیر به من توهین کرد و گفت همین فکرهای بسته شما موجب عقبافتادگی کشور است».
احمدینژاد گفت: «آیا جلوگیری از رانتخواریها و اینکه نگذاریم اکثریت ملت از حقشان محروم شوند موجب عقبافتادگی است؟ اگر جلوگیری از سوءاستفادهها بیعقلی است بدانید که ما عاشقیم، دیوانه و بیعقل».
کاندیدای ریاست جمهوری با بیان اینکه سه دولت گذشته در مراکز اصلی قدرت بودند و حالا دورهم جمع شدهاند و میخواهند ما را بزنند، افزود: «امروز جمع شدهاند و میخواهند آب رفته را به جوی برگردانند و آن شرایط را دوباره بازسازی کنند».
کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینکه میخواهند از سیاست خارجی دولتهای گذشته مواردی را بگویم که ملت خبر ندارد، گفت: «آقایان با شعار تنشزدایی وارد عرصه شدهاند ولی دیدیم چه کردند. در افغانستان با ناتو همکاری کامل شد، در عراق همکاری داشتند، در موضوع هستهیی همکاری کامل شد، هرچه خواستند انجام دادیم، ولی دشمنان قانع نشدند و اینجا میخواهم دو قراردادی را بگویم که متاسفانه از دید ملت پنهان ماند».
احمدینژاد از پروتکل الحاقی به عنوان قرارداد اول یاد کرد و گفت: «طبق قانون اساسی هر قرارداد بینالمللی باید به تصویب مجلس برسد، ولی این قانون بدون تصویب مجلس اجرا شد طی این پروتکل ماموران آژانس هر زمان که میخواستند میتوانستند بدون اطلاع ما از هر نقطه ایران بازرسی کنند که هرچند ظاهر این پروتکل بد نیست، ولی باطن خوبی ندارد. باطن آن یعنی هر زمانی که آمریکا آماده حمله به ما بود میتوانستند با استفاده از این پروتکل تمام مراکز نظامی و دفاعی ما را به آنها اطلاع دهند».
کاندیدای ریاست جمهوری با بیان اینکه ترتیبات اجرایی دومین قرارداد است، گفت: «طبق این قرارداد اگر ملت ایران در ذهنشان یک برنامه در موضوع هستهیی شکل میگرفت قبل از اقدام باید این فکر را به اطلاع آژانس میرساند که این بدتر از تفتیش عقاید قرون وسطی بود».
وی ادامه داد: «با تمام این امتیازات بوش اعلام کرد ایران محور شرارت است و میخواهیم به آن حمله کنیم. حال با این وضعیت آقایان میگویند سیاست خارجی دولت نهم غلط است، ولی من این سوال را میپرسم این چه سیاست خارجی است که همه چیز را میدهیم و آخر هم تهدید میشویم؟»
احمدینژاد خاطرنشان کرد: «معلوم بود که ملت ایران این شرایط را نمیپذیرند و شما تصمیم گرفتید و تو دهن آمریکاییها و دوستانشان زدید».
وی ادامه داد: «اگر قرار باشد فشار را کم کنیم باید از موضع قدرت صحبت کنیم چرا که دشمنان آنقدر پررو هستند که اگر یک قدم به عقب برداریم آنها چند قدم به جلو میآیند. آنها میخواهند ایران وجود نداشته باشد، ولی در گذشته با این دشمنان همکاری شد و هفت قطعنامه علیه ایران صادر گردید».
کاندیدای ریاست جمهوری ادامه داد: «آقایی دستگیر شد ولی با آن فشار سیاسی آزاد شد، ولی همین فرد اطلاعات ما را به آنها میداد و میگفت قطعنامه صادر کنید، این دولت میشکند. آن احمقها هم فریب میخوردند و قطعنامه میدادند و با این وجود در طول دولت نهم چهار قطعنامه علیه ایران صادر شد».
احمدینژاد ادامه داد: «اولین قطعنامه را که صادر کردند ما گفتیم پروتکل بیپروتکل و بعد از صدور دومین قطعنامه اعلام کردیم ترتیبات اجرایی بیترتیبات اجرایی و مال بد بیخ ریش صاحبش. قطعنامه سوم را که صادر کردند به سازمان انرژی اتمی اعلام کردیم ظرف شش ماه سه هزار سانتریفیوژ راهاندازی کنید و با صدور چهارمین قطعنامه اعلام کردیم که ٥٥ هزار سانتریفیوژ لازم داریم».
وی ادامه داد: «با تمام این شرایط سختترین تحریمها را علیه ما به کار بردند و خوشبختانه سودی نبردند. در سالهای ٧٤ – ٧٢ کلینتون ما را تحریم کرد و گفت هر شرکتی که در نفت ایران سرمایهگذاری کند تنبیه میشود و با این کار تورم در ایران به ٥/٤٩ درصد رسید. حالا فکر کردهاند که این دفعه مثل همان موقع است و آمدند بانکهای ما را تحریم کردند و خواستند اقتصاد ما را خفه کنند، اما به فضل الهی امروز اقتصاد آنها درحال رکود و زمین خوردن است و اقتصاد ما درحال پیشرفت و شکوفایی».
کاندیدای ریاست جمهوری تصریح کرد: «در جلساتی که به اصطلاح کار کارشناسی کرده بودند طرح سازش را کادوپیچ کردند و با کلمات زیبا در مقابل دشمنان کوتاه آمدند و آنقدر این طرح را خوب جلوه میدادند که مردم فکر میکردند چقدر خوب است. قدرت ما را کمتر نشان داده و دشمنان را جای خدا نشاندند، ولی بدانید که خدا بزرگتر از این حرفهاست و نباید ملت ایران را اینقدر ضعیف کنید و خداوند وعده داده است که پیروزی با ماست.به ملت اتکا کنید تا راه باز شود».
وی ادامه داد: «در همین مدت توهینهایی به من کردند که به هیچ مدیری در تاریخ کشور نشده بود».
احمدینژاد ادامه داد: «من هم سعی کردم این توهینها را نشنوم و گفتم اشکال ندارد. هزاران هزاران احمدینژاد هزار بار قطعه قطعه شود بهتر از این است که سند ذلت ملت ایران را امضا کند».
وی ادامه داد: «آنهایی که در سعدآباد، بروکسل و... به کشورهای اروپایی التماس میکردند که اجازه دهید چند تا سانتریفیوژ داشته باشیم، بدانند که امروز هفت هزار سانتریفیوژ در نیروگاههای ایران درحال چرخش است و آنهایی که روزی ما را تهدید میکردند امروز برای تعریف و تمجید از ایران مسابقه میگذارند و این حاصل تصمیم شما مردم و اقتدار شماست».
احمدینژاد خاطر نشان کرد: «دست امام زمان (عج) را در موضوع هستهیی بارها میدیدم و این دست امروز یار شما، کشور شما و رهبر شماست».
کاندیدای ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: «بدانید که جریان سوم تیر ٨٤ پایان نیافته و ادامه دارد. درطول این چهار سال اگر میخواستیم اسیر طراحیهای آنها بشویم یک قدم برداشته نمیشد و سازندگی در کشور اتفاق نمیافتاد و در موضوع هستهیی در نقطه صفر و زیرصفر میبودیم. حال جمع شدهاند و فکر میکنند با تخریب و توهین و کوچک کردن من، میتوانند پیروز شوند».
وی با بیان اینکه اینگونه توهینها سه مشکل دارد، گفت: «اول اینکه بنا برقانون انتخابات نباید در فضای انتخابات توهین و تخریبی وجود داشته باشد. ثانیا به کسی توهین میکنند که امروز مسوولیت دارد و طبق قانون اساسی توهین به رییس دولت نهم جرم است و علاوه بر این افترا میزنند».
کاندیدای ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: «بخدا عددی نیستم و خاک پای ملتم، اما بدانید ملت ایران راه را انتخاب کرده است. ما صد برابر این توهین و فشار را هم تحمل میکنیم و شیرینی آن را حس میکنیم، ولی حاضر نیستیم تلخی خیانت به ملت را لحظهای احساس کنیم».
وی با بیان اینکه امروز هیچ ملتی نمیتواند ملت ایران را تهدید کند، گفت: «اگر به فضل الهی شما مردم بار مسوولیت را به دوش من بگذارید در سفری که به نیویورک خواهم داشت خطاب به سران کشورها خواهم گفت شماها که سالها ملت ایران را تهدید کردید امروز هر کدامتان جرات دارد تهدید کند دستش را بالا کند تا ملت ایران دستتان را قطع کند».
کاندیدای ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: «راضی به گفتن بعضی از این حرفها نبودم و تحمل کردم و همه آنها را بخشیده بودم، ولی حقوق و عزت ملت در معرض تهاجم است و وظیفه دارم برای دفاع از حقوق ملت بعضی از موارد را اعلام کنم».
کاندیدای ریاست جمهوری ادامه داد: «کاش این سفر من به استان سفر استانی بود تا میتوانستم به شهرستانها سفر کرده و آنجا ارادت خود را به مردم اعلام کنم».
کاندیدای ریاست جمهوری همچنین گفت: «خدا را سپاسگذارم که بار دیگر به من عنایت فرمود تا درکنار مرجع پاک و منور امام هشتم (ع) بار دیگر چهرههای نورانی شما مردم مشهد را زیارت کنم. در دوره اول هم شروع کارم از مشهد بود و خوشحالم که این دفعه هم از همین شهر مذهبی کار خود را شروع کردهام».
وی ادامه داد: «خدا را سپاسگذارم که این بار هم توفیق داد تا از مشهد و از بهترین جای ایران کار را شروع کنم و در مسیر فرودگاه تا حرم مردم بزرگواری کردند و از یک نوکر نوکرهای امام رضا (ع) استقبال کردند».
وی ادامه داد: «درطول مسیر به یاد اهل بیت و غربت امام رضا (ع) افتادم و مطمئنم اگر شما مردم در زمان اهل بیت (ع) بودید آن مظلومیتها، اسارتها، ناملایمات و شهادتها اتفاق نمیافتاد و شاید خدای متعال شما را ذخیره کرده برای امروز تا با یک قیام عظیم به نام انقلاب اسلامی ایران، انشاءالله مقدمات ظهور فرزند زهرا (س) را فراهم کنید».
هر کس به غیر از احمدی نژاد.
هر کس به غیر از احمدی نژاد.
هر كس غير از احمدي!نژاد
اگر در مملکت این همه فساد بوده چرا الان، دم انتخابات لب به افشاگری باز کرده اید؟
اين همون رئيس جمهور عدالت خواهه كه ازش طرفداري ميكنيد.
رییس جمهور مردمی = مردم که یک صالح از بینشان انتخاب شده باشد
خرج پول من چرا؟ من خودم عقل ندارم واسه پولم تصمیم بگیرم؟
از اين بهتر نميشد