آفتابنیوز : آفتاب: دبیرکل جامعه زینب(س) گفت: «اصولگرایان منطقی و اصلاحطلبان معتدل میتوانند در راستای مدیریت فضای سیاسی کنونی کشورمان نقش بسزایی داشته باشند».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، مریم بهروزی در پایان جلسه شورای مرکزی جامعه زینب(س) در تحلیل خود از خطبههای نماز جمعه این هفته تهران، سخنان آیت الله هاشمی رفسنجانی را "بسیار عالمانه، منطقی در جهت وحدت ملی و در راستای پیروی از حضرت امام(ره) و فرمایشات مقام معظم رهبری" دانست و خاطرنشان کرد: «احترام به مردم و تحویل گرفتن آنان وظیفه نظام جمهوری اسلامی است و آقای هاشمی در سخنان خود این کار را کردند و حداقل مردم نسبت به نظام دلگرمی را پیدا کردهاند ولو اینکه عدهای معترض شعار دادند».
وی با تاکید بر اینکه "باید در جریانات اخیر حساب عدهای خطاکار با افراد اغتشاشگر که از گروههای اپوزیسیون خارج از کشور بودهاند، جدا شود" اظهار کرد: «باید دانست که اپوزیسیون داخلی با کسانی نیستند که با نظام لجبازی داشته باشند؛ چراکه این افراد در انتخابات شرکت کردهاند. این افراد از نتایج انتخابات عصبانی شدهاند و باید با آنها مدارا و هدایتشان کرد».
وی با بیان اینکه " بالاخره باید دانست که آقای احمدینژاد بالاخره رییسجمهور شده است" افزود: «ما باید با پایبندی به قانون آن گروه تردید کننده و کسانی که اعتمادشان سست شده است را به آغوش نظام برگردانده و حفظشان کنیم».
بهروزی در ادامه درباره بخشی از صحبتهای هاشمی رفسنجانی درباره آزادی بازداشتشدگان اخیر گفت: «به نظر من باید این زندانیها را تفکیک کرد و دانست که فقط عدهای از اینها اغتشاشگر و وابسته به بیگانگان هستند، در نتیجه باید در مورد آنها بررسیهای کامل انجام شود، ضمن اینکه لازم است تا این افراد به مردم معرفی شوند؛ چراکه مردم حق دارند، بدانند که بالاخره اغتشاشگران چه کسانی هستند. اما آنهایی که خطاکار هستند، باید بخشیده شوند، در این صورت مردم راضی خواهند شد».
وی در ادامه در ارزیابی خود از خطبههای هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه "این خطبهها در آرامشبخشی به کشور بسیار تاثیر داشت" گفت: «در جواب کسانی که این خطبهها را جناحی خواندند باید بگویم که لازم است ما حساب آقای هاشمی را از احزاب، جناحها و اپوزیسیون و غیراپوزیسیون جدا کنیم؛ چراکه آقای هاشمی از افراد موثر و ارکان نظام است و طولانیترین سابقه را برای نظام و انقلاب داشته و در نزد امام(ره) و علما نیز دارای محبوبیت هستند».
وی با بیان اینکه " باید قدر آقای هاشمی رفسنجانی دانسته شود" قدرشناسی از زحمات وی را وظیفه شرعی قلمداد کرد.
دبیرکل جامعه زینب(س) خاطرنشان کرد: «اینکه احمدینژاد با رهبری گره زده و گفته شود، هرکس خلاف احمدینژاد حرف زد در واقع ضد رهبری عمل کرده است، یا گفته شود هرکس خلاف موسوی حرف زد ضد هاشمی حرف زده است، درست نیست. آقای هاشمی اصولگراست البته با نوعی سلیقه اصولگرایی و دارای دید بازی نسبت به مسایل است».
وی در ادامه با بیان اینکه "ما در جناح اصولگرا دچار افراط و تفریط شدهایم" اظهار کرد: «باید بخش اعظم اصولگرایان که منطقی با درایت و ریشهدار هستند، همچنین اصلاحطلبان معتدل در جهت حفظ آرامش در جامعه تلاش کنند. هم چنین لازم است که گفته شود افراد در جناح اصلاحطلب برای نظام لازم هستند و در این نظام نقش دارند و قابل حذف شدن نیستند. منتها افراد منطقی و معتدل در جناح اصلاحطلب باید جناح خود را مدیریت کرده و افراد افراطی خود را کنار بگذارند».
وی با تاکید بر اینکه "اگر فکر کنیم وضعیت موجود را یک جناح میتواند درست کند، اشتباه است" گفت: «موجی که اخیرا پیش آمده موج مفیدی نیست؛ بنابراین باید این موج را به نفع اسلام و انقلاب سوق دهیم».
بهروزی خاطرنشان کرد: «آقای احمدینژاد رای آورده و رییسجمهور است، آقای موسوی نیز کاندیدایی بوده که حدود 14 میلیون از آرای مردم را به خود اختصاص داده است، اما اگر هر یک از این دو پا را از حد خود فراتر بگذارند به کشور آسیب رسانده است. آقای هاشمی در خطبههای نماز جمعه راست گفتند که پیروز این انتخابات مردم هستند؛ چراکه معتقدم در این انتخابات هر دو جناح شکست خوردند و خوب عمل نکردند، در نتیجه مردم و مقام معظم رهبری برنده این انتخابات بودهاند».
وی تاکید کرد: «همه باید با یکدیگر بیاندیشیم و کشور را به سمت آرامش و طمانینه پیش برده، به قانون احترام گذاشته و جلوی حرمتشکنیهایی که در زمان انتخابات صورت گرفت را بگیریم».
وی از علمای قم خواست که وارد صحنه شوند و گفت: «در این صورت جامعه به طمانینه و آرامش دست پیدا خواهد کرد؛ چراکه علما بسیار میتوانند در این مسیر تاثیرگذار باشند».
دبیرکل جامعه زینب(س) در ادامه سخنان خود درباره چیدمان کابینه دهم نیز گفت: «در زمان آقای هاشمی نیز اگرچه افراد پیشنهاداتی به ایشان دادند، اما به هر ترتیب آقای هاشمی خودش افراد کابینه خود را انتخاب کرد. در دوره آقای خاتمی نیز روش جدیدی به کار برده شد و ایشان یک شورای گزینش معاونین و وزرا را تشکیل دادند. در زمان آقای احمدینژاد نیز اگرچه وی پیش از این گفت که هرکس هر نظری دارد به من ارایه دهد اما به نظر خودش عمل کرد. در این راستا میتوان گفت بالاخره مردم به آقای احمدینژاد رای دادند و نباید انتظار داشت که ایشان حتما به نظر دیگران عمل کند».
وی در عین حال با بیان اینکه "کابینه دهم و به تبع آن دولت دهم باید کارآمدتر و توانمندتر از دولت نهم باشد" گفت: «ما در حال حاضر دچار مشکلات اقتصادی هستیم و تعادلی بین درآمد و هزینههای مردم نمیبینیم؛ بنابراین لازم است که کابینه دهم در رفع این مشکلات گام بردارد».
وی همچنین گفت: «احزاب و گروهها نباید به رییسجمهور در راستای تغییرات در کابینه اعمال نفوذ کنند، حتی رایحه خوش خدمت نباید این کار را انجام دهد. بلکه لازم است تا همه پیشنهادات خود را بدهند تا آقای احمدینژاد یک دولت قوی معرفی کند».