او ادامه داد: با تحقیقاتی که این واحد انجام دادند، این موضوع به شکایت رسید و پس از آن تحقیقات بعدی، حسابرسیهای فراوان و بررسی اسناد مالی در باشگاه مس رفسنجان انجام شد.
مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان اضافه کرد: ورود این واحد نظارتی به ورود دستگاه نظارتی امنیتی و به تبع آن کشف فساد در باشگاه منجر شد و در نهایت شکایتی از طرف صندوق بازنشستگی مس که مالک باشگاه صنعت مس است، انجام شد.
پورمحمدی با بیان اینکه این شکایت منجر به ورود دادستانی به ماجرا و شروع تحقیقات توسط نهادهای نظارتی استان کرمان شد، ابراز کرد: عددهای مختلفی در فضای مجازی در ارتباط با این پرونده منتشر شده است؛ عددهایی که بابت خرید سکه از باشگاه خارج شده، مشخص است و عددهای بالای ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیاردی که در رسانهها مطرح میشود، همه غیرواقعی است.
او با اشاره به اینکه پول خارج شده از باشگاه مس رفسنجان را میدانیم، اما از اتفاقات پس از آن آگاه نیستیم، گفت: ما با عنوان باشگاه در جریان جزئیات کامل این پرونده نیستیم، اما خیلی از صحبتهایی که در فضای مجازی مطرح میشود، غیرواقعی است.
مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان با بین اینکه در این ماجرا عدهای به دنبال این هستند که خود را بهعنوان نماد مبارزه با فساد مطرح کنند یا اینکه اختلافات شخصی با برخی افراد دارند، عنوان کرد: این پرونده باز است و هنوز هیچ جرمی ثابت نشده و در این شرایط نباید با آبروی افراد بازی شود.
پورمحمدی با بیان اینکه حدس من این است که حدود ۳۰ نفر درگیر این پرونده هستند، ابراز کرد: تاکنون از کادر فنی وقت باشگاه مس رفسنجان برای کسی احضاریه صادر نشده است، البته هر لحظه ممکن است افراد جدیدی وارد پرونده شوند.
او با اشاره به اینکه سخنگوی این پرونده دادگستری استان کرمان است و بقیه منع صحبت دارند، گفت: باید اطلاعرسانیها در ارتباط این پرونده از طریق رئیس کل دادگستری کرمان انجام شود.
منبع: روزنو