وی در جمع خبرنگاران گفت طبق قرارداد این ماهواره می بایست 30 ماه بعد از امضای قراردادبه فضا پرتاب شود.
رئیس سازمان فضائی روسیه راه اندازی ماهواره زهره را گامی درجهت میسر شدن تامین نقاط کوهستانی و صعب العبور ایران به منظور ارائه سرویس های مخابراتی، تلفن همراه، پخش صدا و تصویر و ارائه سرویس های تجاری به بخش خصوصی ایران عنوان کرد. این مقام از بوروکراسی موجود در ایران و روسیه به عنوان یکی از موانع اصلی در گسترش همکاری های اقتصادی نام برد و عدم اجرای طرح ماهواره زهره به رغم گذشت چند سال از توافق اولیه را یک نمونه در این زمینه دانست.
در همین حال، رادیو «اکو مسکو» امروز در تفسیری گفت پروژه ساخت ماهواره زهره مدتهاست در دستور کار دو کشور قرار دارد ولی به دلایل گوناگون تاکنون توافقی بر سر آن حاصل نشده است. این رادیو یادآور شد که سال گذشته با تصویب شورای اقتصاد ایران انحصار خرید ماهواره زهره از روسیه لغو شد و اجرای پروژه به صورت سرمایه گذاری مشترک در دستور کار قرار گرفت.
رادیواکو مسکو درباره سابقه ماهواره زهره گفت با احداث سه نقطه مداری به ایران توسط سازمان بین المللی مخابرات به ایران در سال 1996، مذاکراتی را برای خرید ماهواره زهره آغاز کرد که از میان پنج کشور آسیائی و اروپائی، شرکت آویا اکسپورت، روسیه برنده مناقصه پرتاب این ماهواره شد.