محمد بناییان روز پنجشنبه افزود: این شهرها شامل فلاورجان، دهق، جوزدان، علویجه، درچه، فولادشهر، زایندهرود، خوانسار، قمصر، منظریه، قهجاورستان، کرکوند، زیباشهر، ابریشم، بادرود، افوس، میمه، دامنه و انارک است.
به گزارش اداره کل راه و شهرسازی اصفهان، وی خاطرنشان کرد: ۲۰ طرح تفصیلی دیگر مربوط به شهرهای چادگان، بهاران، گرگاب، خور، خورزوق، کلیشاد و سودرجان، سفیدشهر، گوگد، گلشهر، رضوانشهر، گلدشت، پیربکران، کوهپایه، دهاقان، شهرضا، داران، بافران، دستگرد، فرخی و شاپورآباد از سال ۱۳۹۸ تا کنون (خرداد ۱۴۰۳) ابلاغ شده است.
معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان اظهار داشت: مرحله اول ۱۹ طرح تفصیلی شهرهای اژیه، تودشک، محمدآباد، ورزنه، کمشچه، بویین میاندشت، عسگران، وزوان، چرمهین، خالدآباد، نیکآباد، طالخونچه، نصرآباد، دیزیچه، خمینیشهر، گز، محمدآباد، قهدریجان و گلپایگان نیز تهیه شده و قابل طرح در کمیسیون ماده پنج است.
وی اضافه کرد: مرحله دوم هفت طرح تفصیلی شهرهای لایبید، ورنامخواست، سمیرم، نجفآباد، آران و بیدگل، اردستان و زواره نیز در حال تهیه است.
بناییان خاطرنشان کرد: طرحهای تفصیلی در چارچوب اسناد و ضوابط طرحهای جامع و بر اساس حدود ثبتی و ملکی، وضعیت دقیق کاربریها، تراکمها و گذرها را در سطح شهر و به تفکیک محلهها، مشخص و اولویتهای مربوط به نوسازی و بهسازی را تعیین میکند.
به گزارش ایرنا، اصفهان با دارا بودن ۱۱۷ شهر از بزرگترین نظام سکونتگاهی و شبکه شهری در بین استانهای کشور برخوردار است، این خطه دارای تنوع کاملی از سلسله مراتب طرحهای توسعه فرا شهری و شهری است.
استان اصفهان حدود پنج میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد که حدود ۸۲ درصد آنها شهرنشین هستند.