آفتابنیوز : آفتاب: سخنگوی فراکسیون خط امام(ره) مجلس شورای اسلامی از بررسی مسایل هستهای اخیر در جلسه این فراکسیون و نارضایتی اعضا از آن خبر داد.
داریوش قنبری در گفتوگویی با ایسنا، خاطرنشان کرد: «اعضای فراکسیون خط امام (ره) مجلس معتقدند که نمیشود در بخشهای هستهیی به این سادگی از حقوق ملت گذشت و پذیرفت که غنیسازی در خاک کشورهای ثالثی مثل روسیه و فرانسه انجام گیرد و با دو رابطه، سوخت هستهیی مجددا به دست ما برسد».
وی با بیان اینکه اعضای فراکسیون اقلیت مجلس معتقدند که این مساله با هدف اولیه هستهیی شدن کشور در تضاد است، گفت: «هدف اول ایران این بود که چرخه سوخت هستهیی را به شکل کامل خودمان در اختیار بگیریم و این درحالی است که هماکنون گفته شده که با دو واسطه این کار را انجام شود و این درحالی است که ما معتقدیم اگر خودمان سوخت را مستقیم بخریم کمهزینهتر است».
این نماینده اقلیت مجلس با تاکید بر این نکته که در مجموع این موضوع بیتوجهی به حقوق ملت تلقی شد، گفت: «ما معتقدیم که نمیشود به این سادگی در مقابل خواست غربیها و کشورهای 1+5 تسلیم شد».
نماینده ایلام در مجلس با بیان اینکه در این جلسه قرار بر این شد که اخبار مرتبط با این موضوع به شکل جدی دنبال شود تا مشخص گردد که تا چه اندازه خبرهایی که تاکنون رسیده است، صحت دارد، گفت: «مقرر شد که در صورت صحت داشتن این موضوع، به شکل شدیدتری مخالفت اعضای فراکسیون با این نوع توافقات که خلاف منافع ملی است صورت گیرد».
وی در بخش دیگری از گفتوگوی خود با ایسنا همچنین با اشاره به درخواست جدی اعضای فراکسیون اقلیت مجلس برای ارایه هرچه زودتر گزارش کمیتههایی که بعد از انتخابات ازسوی مجلس برای پیگیری حوادث کوی دانشگاه تهران و حوادث کهریزک تشکیل شدهاند، گفت: «قرار بر این بود که این کمیتهها گزارش خود را هرچه سریعتر به نمایندگان مردم ارایه کنند که متاسفانه تاکنون چنین نشده است و علیرغم قولهایی هم که رییس مجلس به اعضای فراکسیون داده بودند، هنوز از ارایه این گزارشات خبری نیست».
قنبری گفت: «درجلسه روزگذشته(یکشنبه) این بحث مطرح شد که اگر طی روزهای آتی این گزارشها به دست نمایندگان مجلس نرسد، نمایندگان اقلیت مجلس خود وظایف این کمیتهها را رأسا و شخصا پیگیری کنند».
سخنگوی فراکسیون خط امام (ره) مجلس همچنین درخصوص موضع اعضای این فراکسیون در ارتباط با سه وزیری که قرار است از سوی دولت به مجلس معرفی شوند، گفت: «اعضای اقلیت مجلس منتظرند تا مشخص شود چه کسانی از سوی دولت برای سه وزارتخانهی باقیمانده معرفی میشوند تا بعد از آن نظر خود را ارایه کنند».
وی همچنین درباره نظر نمایندگان اقلیت مجلس درخصوص لایحه هدفمندکردن یارانهها گفت: «هرچند که در جلسه روز گذشته در این زمینه بحث خاصی صورت نگرفت، اما بیشتر اعضای فراکسیون با این لایحه و تصویب آن مخالفند».
قنبری در ارتباط با احتمال دیدار اعضای فراکسیون خط امام (ره) مجلس با برخی چهرهها و شخصیتها عنوان کرد: «آقای تابش رییس فراکسیون خط امام (ره) مجلس پیگیر تنظیم قرار ملاقات با برخی شخصیتها است، اما هنوز زمان مشخصی برای این دیدارها تعیین نشده است».
سخنگوی فراکسیون خط امام(ره) مجلس با بیان اینکه اعضای این فراکسیون در جلسهی روز یکشنبه نسبت به آنچه آن را تلاش برخی طرفداران دولت برای ایجاد تنش در جامعه مینامیدند، انتقاد کردند، افزود: «ما معتقدیم که برخی گروههای حامی دولت اقداماتی را پیگیری میکنند که این اقدامات نتیجهای جز ایجاد تنش در جامعه ندارد و متاسفانه هیچ برخوردی هم با آنها صورت نمیگیرد».
وی با اشاره به اظهار تاسف نمایندگان اقلیت مجلس نسبت به آنچه اتهامات و تهمت به چهرههای شاخص اصلاحطلب میخواند، گفت: «متاسفانه بحثهایی از سوی برخی چهرههای منتسب به جناح اصولگرا بعضا مطرح میشود که کاملا درجهت خلاف بحث وحدت و آشتی ملی است که این روزها دلسوزان جناحها آن را پیگیری میکنند».
قنبری با اشاره به طرح بحث نامه شکایت از میرحسین موسوی و اقدامات دیگری از این دست از سوی جناح مقابل گفت: «اعضای فراکسیون خط امام(ره) مجلس معتقدند که این اقدامات تحریکآمیز تنها موجب برهم زدن آرامش جامعه میشود».
سخنگوی فراکسیون خط امام(ره) مجلس در پایان همچنین با انتقاد از عملکرد برخی رسانهها گفت: «برخی روزنامهها این روزها پر از انواع تهمتها به شخصیتهای اصلاحطلب است و متاسفانه احساس میشود که این روزنامهها و رسانهها از یک مصونیت خاصی برخوردار هستند و هیچ برخوردی با این رسانهها صورت نمیگیرد».