آفتابنیوز : آفتاب: مشاور پارلماني رييس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: تاكيد همه بزرگان نظام اين است كه معترض در قالب چارچوبها ميتواند دولت و مسوولين را مورد نقد ناصحانه و دلسوزانه خود قرار دهد و اين با مقوله عناد بسيار فاصله دارد.
حجتالاسلام و المسلمين علي عسگري در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) با بيان اينكه " راهبرد اصلي نظام طبق فرمايش مقام معظم رهبري، جذب حداكثري و دفع حداقلي است" اظهار كرد: مهمترين ابزار سياست سعهصدر است و در فضاهاي ملتهب سياسي همواره به سياستمداران نهيب زده شده است كه سعهصدر داشته باشند، در واقع لازمه امر سياست به معناي حقيقي و الهي آن به تدبير امور، اصلاح مردم و هدايت آنها به مسير نجاتبخش در كوتاه مدت و دراز، محسوب ميشود.
وي ادامه داد: عوامل افراط در يك جامعه، سعي ميكنند به نحوي خود را شمر زمان معرفي كنند كه اين ناشي از خود ساخته نبودن آنهاست، رفتار افراطيون از هر دو گروه در شرايط فعلي نه با سيره و منش ائمه اطهار همگوني دارد و نه با مراجع عظام. تجمع خودجوشي كه در دفاع از اصل عاشورا و اصل ولايت شكل گرفت جناحي نبود و هيچ جرياني حق ندارد آن را به نفع خود مصادره كند.
وي با بيان اينكه " از نقد در فرهنگ ديني ما به عنوان يك وظيفه مهم ديني و اجتماعي ياد شده است" خاطرنشان كرد: امامان معصوم(ع) بهترين برادران ديني خود را كساني ميدانستند كه عيوب را تذكر دهند و از دروغ و چاپلوسي بپرهيزند؛ لذا در جامعه امروز ما نيز اگر كساني معترض يا منتقد باشند، دليل بر آن نيست كه اسلام، انقلاب، امام و رهبري را قبول نداشته باشند و از آنها به عنوان معاند نام ببرند.
مشاور پارلماني رييس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين گفت: متاسفانه در شرايط فعلي، عدهاي براي پوشش دادن ضعفهاي خود، كارخانه ضد انقلابسازي راهاندازي كردهاند و هر كسي كه افراطيگري آنها را نميپذيرد، بلافاصله او را جزو سوخت آن كارخانه قرار ميدهند؛ بنابراين بايد اين فضا هرچه سريعتر مهار شود كه بهترين راه، نصبالعين قرار دادن فرمايشات مقام عظماي ولايت است.
وي در ادامه با تاكيد بر اينكه " گروههايي كه ميخواهند مرز خود را با معاندين مشخص كنند بايد به عنوان مثال به نامههاي دلسوزان نظام توجه جدي داشته باشند" گفت: در نامه اخير آقاي رضايي به مقام معظم رهبري تاكيد روشني بر وحدتگرايي، حفظ آرامش در جامعه شده است كه البته چنين نامه و خواستهاي به دليل آنكه قاعده افراطيگري برخي افراد زيادهخواه را به هم ميزد، واكنشهاي منفي در برابر ايشان ظهور و بروز داده شد، در حاليكه امروز ما در جامعه ايران نياز به آرامش داريم.
وي تاكيد كرد: همه سياسيون بايد به ايجاد جو آرامش در كشور توجه داشته باشند و به وحدت بيانديشيند و معترضيني كه نقد ناصحانه دارند مرز خود را از گروههاي معاند شفاف كنند و با در نظر گرفتن اصول اخلاقي اسلامي دلها را به هم نزديكتر كنند.
عسگري با بيان اينكه " اصولگرايان حامي دولت نيز نبايد هر نقدي را با نگاه تنگنظرانه و باندي تفسير كنند" اظهار كرد: اگر اين نگاه توسط برخي اصولگرايان اصلاح نشود، همين شرايط ادامه پيدا خواهد كرد.
وي در عين حال افزود: گروههاي سياسي منتقد بايد وحدت و هماهنگي را حول محور ولايت آن هم نه با شاخصههاي ساختگي ذهني و جناحي عوامل افراط، بلكه با ملاكها و معيارهايي مدنظر امام(ره) و مقام معظم رهبري پيگيري و صفبندي خود را با معاندين مشخص كنند، در عين حال گروههاي مقابل نيز از ايجاد فضاي تهمت زني و هتك حرمت بپرهيزند. بايد هر دو طرف از ايجاد فضاي متشنج به نوبه خود بپرهيزند؛ چراكه اينگونه حركتها و تندرويها خلاف منويات مقام معظم رهبري است.