آفتابنیوز : آفتاب-سرويس سياسي:كامران دانشجو با بِیان اِینكه از مجموع دانشجوِیان دستگِیر شده پرونده برخِی كه از بِیرون هداِیت شده و احِیانا بحث امنِیتِی دارند، به درون دانشگاه بر نمِیگردد گفت: شاِید از كل مجموعه دستگِیرشدگان در اِین شلوغِیها و اغتشاشات، 5 ِیا 10 درصد دانشجو باشند كه پرونده آنها به درون دانشگاه منتقل مِیشود تا با ابزار درون دانشگاه با آنها برخورد قانونِی صورت گِیرد.
دكتر كامران دانشجو، امروز شنبه در حاشِیه نشست مدِیران روابط عمومِی دانشگاهها و در جمع خبرنگاران، با بِیان اِینكه از مجموع دانشجوِیان دستگِیر شده پرونده برخِی كه از بِیرون هداِیت شده و احِیانا بحث امنِیتِی دارند، به درون دانشگاه بر نمِیگردد، تاكِید كرد: اگر كسِی بخواهد با انقلاب مقابله كند، موضوع آن به دستگاههاِی امنِیتِی و انتظامِی بر مِیگردد.
وِی درباره افزاِیش احكام كمِیته انضباطِی طِی چند وقت اخِیر، پاسخ داد: انتظار شما اِین است كه افزاِیش ِیابد ِیا كاهش؟ اگر سابق بر اِین در ماه دو حكم صادر مِیشد و در حاضر سه حكم، آِیا اِین موضوع غِیر طبِیعِی است؟ در مجموعهاِی كه ِیكسرِی اتفاقات رخ مِیدهد مسئولان موظفند كه در برابر آن به مسئولِیت خود عمل كنند، البته مسئولان دانشگاهِی در اِین مسئولِیت، باِید نگاه عاطفِی داشته باشند و نه نگاه تنبِیهِی.
وِی تاكِید كرد: من مِیدانم كه اِین نگاه عاطفِی را مسئولان و روساِی دانشگاهها داشتند به نحوِی كه پروندههاِی خِیلِی زِیادِی كه در كمِیته انضباطِی مركزِی آمده، كنار گذاشته شده است. با تمام اِین مباحث در شراِیط بعد از انتخابات و فتنه، ِیك نگاه به آمار وزارتخانههاِی كشور و اطلاعات و نِیروِی انتظامِی بِیاندازِید و ببِینِید از تعداد دستگِیرشدگان چند درصد دانشجوست، آنچه به ما اطلاع مِیدهند خِیلِی كمتر است، شاِید در كل اِین شلوغِیها، اغتشاشات و فتنه از مجموع دستگِیرشدگان 5 تا 10 درصد دانشجو بودند كه آن را هم به درون دانشگاه منتقل مِیكنند.
وِی در پاسخ به سوالِی مبنِی بر حوادث كوِی دانشگاه وفرماِیش مقام معظم رهبرِی براِی برخورد با عوامل اِین حادثه با بِیان اِینكه حادثه كوِی دانشگاه به فراموشِی سپرده نشده است، گفت: به عنوان نمونه در خصوص موضوع كهرِیزك نِیز عدهاِی مطرح مِیكردند كه اِین موضوع به فراموشِی سپرده مِیشود ولِی مشاهده شد كه مسئولان مربوطه در حال پِیگِیرِی هستند.
وِی ادامه داد: در زمِینه كوِی نِیز اِین موضوع در حال پِیگِیرِی است و مسئولان قوه قضائِیه دارند به جمع بندِی مِیرسند و بعِید مِیدانم فرماِیش مقام معظم رهبرِی از طرف هِیچ كس روِی زمِین بماند.
وزِیر علوم، با رد لغو امتحانات پاِیان ترم برخِی دانشگاهها، گفت: براِی بِیرون آمدن از اِین شاِیعات مِیتوان به دانشگاهها رفت، به عنوان نمونه امتحانات دانشگاه امِیركبِیر تمام شده است و امتحانات دانشگاه تهران نِیز در حال برگزارِی است و با مشاهده اِین موضوع مِیتوان از اِین شاِیعات بِیرون آمد.
وِی همچنِین با بِیان اِینكه هدف قرار دادن دانشمندان ما بحث جدِی است، گفت:صهِیونِیست جهانِی بِی رحمانه عمل مِیكند و ما باِید با حفظ ارزشهاِیمان مدبرانه عمل كنِیم.
وزِیر علوم درخصوص اظهارات اخِیر فرمانده نِیروِی انتظامِی مبنِی بر لزوم حفاظت آشكار و غِیرآشكار از دانشمندان در پِی شهادت «دكتر مسعود علِی محمدِی»، گفت: در اِین رابطه در نماز جمعه آِیت الله كاشانِی و همچنِین سابق بر اِین مقام معظم رهبرِی مباحثِی فرمودند كه هدف دانشگاهها و دانشمندان ما هستند. البته وظِیفه ما در قبال اِین قضاِیا با وظِیفه دستگاههاِی امنِیتِی، اطلاعات و نِیروهاِی انتظامِی متفاوت است وظِیفه ما اِین است كه در مسِیر جهاد علمِی و كسب دانش بِیشتر حركت كنِیم، اما حفاظت فِیزِیكِی به مجموعههاِی دِیگر برمِیگردد.
وِی ادامه داد: طِی چند روز اخِیر با خانواده شهِید مسعود علِی محمدِی دِیدار داشتم، در اِین رابطه ِیكِی از سوالات اِین خانواده اِین بود كه چرا از اِین دانشمندان كه مِیدانِیم دانشمند است درست حفاظت نمِیشود و چرا زمانِی كه شهِید مِیشوند ما همه افسوس مِیخورِیم، باِید در اِین بِین مسئولان و متخصصِین امنِیتِی كشور راهكارِی را اِیجاد كنند.
دكتر دانشجو با بِیان اِینكه ما دانشمندان زِیادِی در مملكت دارِیم گفت: وقتِی مِیدانِیم صهِیونِیست جهانِی به دنبال چنِین مباحثِی است باِید ِیكسرِی اصول و موارد را مدنظر قرار دهِیم كه امِیدوارِیم متخصصِین امر اِین كار را انجام دهند بدون اِینكه اِین فضا اِیجاد شود.
وزِیر علوم در خاتمه با رد برخِی نگرانِیها درباره امنِیتِی شدن فضاِی دانشگاهها، تاكِید كرد