آفتابنیوز : آفتاب-سرویس سیاسی:عضو ارشد مجمع نیروهای خط امام و سردبیر روزنامه توقیف شده حیات نو با تاکید بر مواضع شفاف هاشمی رفسنجانی گفت: این که عدهای هاشمی را مصداق سخنان رهبری درباره مواضع دوپهلوی برخی خواص عنوان می کنند در حالی است كه رئیس مجلس خبرگان رهبری هم قبل از انتخابات و هم بعد از آن و هم در راهكارهائی كه ارائه كردهاند همواره شفاف سخن گفته است و حركت بر خط اعتدال نیز را توصیه كرده است.
حمید قزوینی در تحلیل خود از لزوم شفافیت مواضع نخبگان كه از سوی مقام معظم رهبری مورد تاكید قرار گرفته است، اظهار داشت: مصداق این تاكید رهبری برخی افراد هستند كه تكلیف روشنی در مواضع خود ندارند و شخصیتهائی مثل آقای هاشمی جزء افرادی هستند كه همواره مواضع شفاف داشتند.
وی با اظهار تعجب از اینكه پس از این تاكید مقام معظم رهبری، برخی تلاش كردند كه مواضع رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را مصداق این سخن رهبری اعلام كنند، گفت: این مسئله در حالی است كه رئیس مجلس خبرگان رهبری هم قبل از انتخابات و هم بعد از آن و هم در راهكاهائی كه ارائه كردهاند همواره شفاف سخن گفته است و حركت بر خط اعتدال نیز را توصیه كرده است .
عضو ارشد مجمع نیروهای خط امام با بیان این اعتقاد كه خاتمی ، موسوی و بسیاری از مراجع و علما نیز مواضع خود را شفاف بیان كردهاند، تصریح كرد: متاسفانه برخی پس از سخنان رهبری تلاش میكنند كه نخبگان و خواص را وادار به حمایت از افراطیگیری كنند در حالی كه معتقدم منظور رهبری این است كه در فضای غبارآلود خواص باید برای تنویر افكار عمومی موضع خود را شفاف بیان كنند.
قزوینی با تاكید بر این كه مقام معظم رهبری همواره بر لزوم تنوع دیدگاهها تأكید داشتهاند و این مسئله از سوی نظام پذیرفته شده است، تصریح كرد: معتقدم این مسئله كه عدهای میخواهند اینگونه القاء كنند كه مقام معظم رهبری با صحبتهای خود میخواستند یك جریان و آن هم از نوع افراطگرائی را تائید كنند، ظلم به نظام و رهبری است.
عضو شورای مركزی خانه احزاب ادامه داد: امروز در كشور ما یك جریان اصلاحطلبانه وجود دارد كه خواهان اعتدال در كشور است ، یك جریان افراطی و یك جریان اصولگرایان منتقد نیز وجود دارد ، ولی افرادی درهیچ كدام از این جریانات جای ندارند یعنی هم میخواهند این طرف بانشد و هم آن طرف، كه این مسئله به نظام ضربه میزند.
وی با تاكید بر اینكه سخنان روز گذشته هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینكه رهبری اصلحترین فرد برای حل وضعیت كشور است تاكید بر جایگاه ولایت فقیه بود، تصریح كرد : از اینكه برخی میگویند با وجود رهبری مسئله حكمیت معنائی ندارد تعجب میكنم، اتفاقا همین حكمیت میتواند از سوی رهبری باشد همان طور كه نمونههای این مسئله در زمام امام (ره) بود.
قزوینی ادامه داد: مثلا وقتی در اوایل انقلاب اختلاف بین بنیصدر و آیتالله بهشتی پیش آمد، امام (ره) هیاتی را برای حل این مسئله تعیین كردند یا مثلا وقتی در انتخابات مجلس سوم بین وزارت كشور و شورای نگهبان اختلاف پدید آمد ایشان آقای انصاری را مامور حل این مسئله كردند وحالا پرسش ایجاست كه آیا این حكمیت جایگاه امام (ره) را زیر سوال برد؟
عضو شورای مركزی خانه احزاب تأكید كرد : نظام تجربه این كه با درایت رهبری برای حل اختلافات وارد عمل شود را داشته است و كماكان میتواند این تجربه را تكرار كند چراكه هم قانون اساسی این ظرفیت را دارد و هم جایگاه ولایت فقیه این اجازه را میدهد.