آفتابنیوز : آفتاب: روزنامه وطن امروز، ارگان تندور حامیان دولت ضمن متفاوت خواندن 22 بهمن امسال هشدارهایی به معترضان داده است. ضمن پیشبینی برخورد با معترضان ولو اندک، مسئولیت هر گونه برخورد را به دوش نامزدهای معترض انتخابات انداخته است: «اگر در راهپیمایی 22 بهمن، تحت هر شرایطی جمعیتی ولو بسیار اندک شعارهایی ساختارشکنانه و مطلوب فتنه و فتنهانگیزان سر دهند، علاوه بر واکنش قاطع مردمی که پیشبینیپذیر است، واکنش سریع دستگاههای ذیربط را نیز موجب خواهد شد. البته اینبار بهطور قطع عامل اصلی، همان کسانی هستند که طی 8 ماه اخیر نهتنها نسبت خود را با ضدانقلاب و منافقین مشخص نکردند که حتی کوچکترین اشاره یا نشانهای را برای افتراق دیدگاه با آشوبگران در معرض دید قرار ندادند. در چنین شرایطی، خفیفترین واکنش، برخورد قانونی و قاطع با سران فتنه است. بنابراین مسؤول هرگونه اقدام ساختارشکنانه و غیرقانونی در 22 بهمن، سران فتنه و مبهمگویان هستند.» در انتها مدعی شده است که فتنه بدون استفاده از فرصت 22 بهمن هم برای ریشهکنی، رو به زوال است.
متن کامل این یادداشت را در زیر میخوانید:
22 بهمن متفاوت و یک هشدار!
فرهاد مستوفی
هر ساله مناسبتهای مهم و نمادین، متاثر از فضای پیرامونی قرار میگیرند و میتوان گفت 2 مولفه کمیت و کیفیت حضور مردمی در مناسبات، این بار موضوعات فرعی را متاثر از خود میکند. در همین راستا، یومالله 22 بهمن امسال را باید محل مداقه کرد و گفت که روند تحولات جاری کشور و بویژه حوادث تلخ پس از انتخابات به گونهای است که به باور بسیاری صاحبنظران، 22 بهمن نقطه پایانی بر حوادث پس از انتخابات است و از پی آن مرحله اجرای «قاطع» قانون فرا میرسد. دلیل این موضوع نیز تحولاتی است که در پی حوادث پس از انتخابات در مسیر تحلیل افکار عمومی رخ داده است.
بدون شک از آغاز تجمعات غیرقانونی که به واسطه ادعای دروغین تقلب شکل گرفت تا رفتار آخرین آشوبگران در خلق حوادث تلخ روز عاشورا، شاخصهایی پدیدار شد که ارزیابی درست و واقعی افکار عمومی را در پی داشت. به واسطه همین است که حماسه 9 دی خلق میشود و اجتماعی بینظیر در تاریخ جمهوری اسلامی، سراسر کشور را فرا میگیرد. در واقع 9 دی شاخصی است برای فهم نگاه افکار عمومی به حوادث پس از انتخابات. شعارهای معترضان در 9 دی نیز دقیقا گویای همین واقعیت است. به همین خاطر است که معادلات فتنهگران بلافاصله تغییر و روند حرکتی آنان یک شیب تند نزولی را طی میکند و در حقیقت پیمودن این شیب نزولی است که نگارش توبهنامههای پنهاني را در پيامد دارد.
با در نظر گرفتن این مهم، میتوان به ضرس قاطع گفت که مردم اینک 22 بهمن را نقطهای برای پایان بخشیدن به حوادث پس از انتخابات و ختمی برای فتنهگریها قلمداد میکنند. حضور تاریخساز مردم در 22 بهمن امسال نیز به طور حتم در همین فضای استنباطی شکل میگیرد تا 22 بهمن کامل کننده حماسه 9 دی شود و جمهوریاسلامی همانگونه که رهبر انقلاب بیان فرمودند، اینبار هم مشت محکمی بر دهان استکبار بکوبد. با این وجود و در حالی که در وحدت قشرهای مختلف مردم برای پایان یافتن این غائله، شکی نیست، طبیعی است که وحدت ملی حول نظام و ولایت فقیه، خوشایند تصمیمسازان فتنه نخواهد بود و تمام امکانات خود را به کار خواهند بست تا فتنه، پایان نیابد.
در اینباره باید گفت اگر در راهپیمایی 22 بهمن، تحت هر شرایطی جمعیتی ولو بسیار اندک شعارهایی ساختارشکنانه و مطلوب فتنه و فتنهانگیزان سر دهند، علاوه بر واکنش قاطع مردمی که پیشبینیپذیر است، واکنش سریع دستگاههای ذیربط را نیز موجب خواهد شد.
البته اینبار بهطور قطع عامل اصلی، همان کسانی هستند که طی 8 ماه اخیر نهتنها نسبت خود را با ضدانقلاب و منافقین مشخص نکردند که حتی کوچکترین اشاره یا نشانهای را برای افتراق دیدگاه با آشوبگران در معرض دید قرار ندادند.
در چنین شرایطی، خفیفترین واکنش، برخورد قانونی و قاطع با سران فتنه است. بنابراین مسؤول هرگونه اقدام ساختارشکنانه و غیرقانونی در 22 بهمن، سران فتنه و مبهمگویان هستند. اگرچه برخی صاحبنظران معتقدند ساختارشکنی در 22 بهمن فرصتی مناسب برای ریشهکن کردن فتنههای 8 ماهه است اما باید گفت این فتنه بدون آشوبگری در 22 بهمن نیز رو به زوال است. بنابراین سرنوشت سران فتنه به دست خود آنهاست.
اما به ظلم هرگز