اگر کنجکاو هستید که با جدیدترین و بهترین دستگاههای لوله بازکنی آشنا شوید، این مطلب را از دست ندهید.
انواع دستگاههای لوله بازکنی را میتوان در ۳ گروه طبقهبندی کرد که در اینجا بهمعرفی هر یک از آنها میپردازیم.
دستگاه لوله بازکنی دریلی از نظر ظاهری شبیه به دریل است و بهصورت دستی کار میکند. این دستگاه برای رفع گرفتگیهای محدود در لولهها استفاده میشود. ضمن اینکه نمیتوانید برای برطرف کردن گرفتگی لولههای با قطر بزرگ روی آن حساب کنید. دستگاه دریلی سبک و قابل حمل است و بههمین دلیل برای باز کردن لولههای نصب شده روی دیوار خیلی کاربرد دارد. فنر لوله بازکن بهنوک دستگاه دریلی نصب میشود و با چرخش درون لوله، گرفتگی را برطرف میکند.
دستگاه لوله بازکنی برقی از نوعی موتور برای تامین انرژی مورد نیاز بهمنظور چرخاندن فنر با سرعت بالا درون لوله استفاده میکند. بههمین دلیل، برای باز کردن گرفتگیهای شدید در لولهها از این دستگاه استفاده میشود. این دستگاهها با قدرت متفاوت تولید و عرضه میشوند. معمولا دستگاههای لوله بازکنی برقی دارای چرخ هستند تا امکان جابهجایی راحتتر آنها فراهم شود.
یکی دیگر از دستگاههایی که برای باز کردن گرفتگیهای سطحی در لولههای متصل بهسینک و توالت کاربرد دارد، پمپ لوله بازکنی است. این دستگاه از فشار هوای متراکم برای باز کردن مسیر لوله استفاده میکند. روش کار با دستگاه پمپ باد بهاینصورت است که باید ابتدا خروجی لوله گرفته را مسدود کنید. سپس شیلنگ متصل بهپمپ را در دهانه دیگر لوله قرار داده و دستگاه را روشن کنید. بهاینترتیب هوای پرفشار مسیر لوله را باز میکند.
یکی از تجهیزات پیشرفته مورد استفاده برای لوله بازکنی، دوربین آندوسکوپی است. در مواردی که نیاز به بررسی دقیق موقعیت و نحوه گرفتگی لوله فاضلاب وجود دارد، از این دوربین استفاده میشود. تجربه نشان میدهد که دوربین آندوسکوپی را میتوان تا متراژ ۳۵ متر درون لوله فاضلاب هدایت کرد. ضمن اینکه لنز تصویربرداری این دوربین، ضد آب است. تصاویر از طریق یک مانیتور بهنمایش در میآیند تا گرفتگی داخل دوربین مشاهده شود.
یکی دیگر از تجهیزات لوله بازکنی، سر فنر است که در تماس با مواد مسدود کننده لوله قرار میگیرد. باتوجهبه اینکه نوع گرفتگی لوله چیست، باید از سر فنر مخصوص استفاده کرد. سر فنرها از مواد اولیه مختلف تولید میشوند و شکلهای گوناگون دارند. بهعنوان مثال، سر فنر نیزهای برای رفع گرفتگی لوله با خاک و ماسه کاربرد دارد. این در حالی است که سر فنر الماسی برای برش دادن آجر و سنگ در لوله استفاده میشود.
رایجترین نوع سر فنر برای لوله بازکنی، مدلهای چاقویی و برسی هستند که بهترتیب برای پارچه و رسوبات ناشی از چربی در لولههای فاضلاب کاربرد دارند. در ابتدا اشاره کردیم که ممکن است گرفتگی لوله ناشی از افتادن یک شی باشد که بهآن نیاز دارید. در این حالت برای بیرون آوردن شی مد نظر باید از چنگک چاه استفاده کنید. این چنگک، جای سر فنر لوله بازکنی بسته میشود. سپس در تماس با شی مد نظر، آن را مهار میکند و به بالا میآورد.
یکی از مهمترین نکاتی که در انتخاب سرویسکار لوله بازکنی باید مد نظر قرار دهید، استفاده از تجهیزات پیشرفته متناسب با نوع گرفتگی لوله است. در کنار این موضوع، اهمیت فعالیت شبانهروزی و حضور سرویسکار لوله بازکنی در سریعترین زمان ممکن در محل نیز بسیار زیاد است. اولا چالش گرفتگی لوله فاضلاب ممکن است در هر ساعت از شبانهروز در یک ساختمان رخ دهد. در کنار آن بدیهی است که اگر فورا گرفتگی برطرف نشود، احتمال بروز مشکلات دیگر و همچنین پخش شدن بوی نامطبوع در فضای ساختمان وجود دارد.
فرقی نمیکند که در کدام منطقه از تهران حضور دارید. شما میتوانید درخواست لوله بازکنی را در هر ساعت از شبانهروز در سایت سنجاق ثبت کنید. تنها ظرف مدت زمان چند دقیقه، تعدادی از بهترین سرویسکاران لوله بازکنی در تهران با شما ارتباط میگیرند و میتوانید پس از توافق درباره هزینه خدمات لوله بازکنی، بهترین گزینه را انتخاب کنید. بهاینترتیب میتوانید در سریعترین زمان از خدمات لوله بازکنی در سطح شهر تهران بهرهمند شوید.