به گزارش روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، ابراهیم حیدری طی حکمی مظاهر بابایی را به عنوان معاون کتاب و فرهنگ این موسسه منصوب کرد.
متن این حکم به این شرح است: «نظر به مراتب شایستگی، تجربه و سابقه جنابعالی به موجب این حکم به سمت «معاون کتاب و فرهنگ» موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب میشوید.
ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیتها به همراه ارائه پیشنهادهای سیاستی و برنامهای در اجرای اسناد بالادستی با تاکید بر ماموریتهای آن معاونت به شرح پیوست، انتظار میرود.
امید است با توجه به سابقه درخشان جنابعالی در عرصه فعالیتهای نوآورانه و با توکل به ایزد منان به منظور استفاده از ظرفیتهای موجود در حوزه کتاب و جشنوارههای فرهنگی و نیز بهرهمندی از خرد جمعی در برگزار مناسبتهای کتابمحور موفق باشید.»
بر اساس این خبر، مظاهر بابایی، دکترای مدیریت آموزشی دارد و۱ در کارنامه کاری او سوابق متعدد مدیریتی و تدریس در دانشگاه به چشم میخورد که از جمله آنها میتوان به عناوین زیر اشاره کرد: «معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان فارس»، «ریاست پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی استان فارس»، «ریاست جهاد دانشگاهی استان فارس»، «مدیر اداره توسعه زیرساختهای فناورانه و پردیسهای پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی»، «مدیر پردیس کیشِ پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی»، «ریاست خبرگزاریهای ایکنا، ایسنا، سیناپرس و بازارکار در استان فارس»، «معاونت آموزشی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی»، «مدیر اداره آموزش، برنامهریزی و نظارت گروه تجهیزات پزشکی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی»، «مدیر مجتمع آموزشی شهر الکترونیک»، «مسئول مرکز آموزش مهارتی و فنی حرفهای آموزشهای علوم پزشکیِ جهاد دانشگاهی»، «ریاست مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی» و «مسئول گروه آموزشی کنکور ارشد و دکتری و فراگیر پیامنور معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی».
حیدری همچنین در متنی از زحمات آزاده نظربلند، معاون پیشین کتاب و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران تقدیر کرد.
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران همچنین َبا صدور حکمی، مهدی محسنی را به عنوان معاون اقتصاد و فرهنگ این موسسه منصوب کرد.
در متن این حکم آمده است: «نظر به مراتب شایستگی، تجربه و سابقه جنابعالی، به موجب این حکم به سمت «معاون اقتصاد و فرهنگ» موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب میشوید.
ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیتها به همراه ارائه پیشنهادهای سیاستی و برنامهای در اجرای اسناد بالادستی با تاکید بر ماموریتهای آن معاونت به شرح پیوست، انتظار میرود.
امید است با توجه به سابقه درخشان جنابعالی در عرصه فعالیتهای نوآورانه و با توکل به ایزد منان به منظور استفاده از ظرفیتهای موجود در حوزه کتاب و نمایشگاههای ملی و بینالمللی کتاب و نیز بهرهمندی از خرد جمعی در برگزاری مناسبتهای کتابمحور موفق باشید.»
در خبر روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات آمده است: مهدی محسنی دانش آموخته علوم حوزوی در سطح خارج فقه و اصول است و تحصیلات دانشگاهی را تا مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی ادامه داده است. وی پژوهشگر، نویسنده و مدرس حوزه کتاب و ترویج کتابخوانی و تفکر نقادانه با ۲۸ اثر تالیفی است.
برخی از سوابق مدیریتی او در حوزه فرهنگ از این قرار است: «مدیر و موسس مرکز تامین کتب نایاب دانشگاهی دانشگاه شیراز»، «مدیر انتشارات آینه»، «مدیر کتابخانه عمومی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز»، «مدیر و موسس موسسه فرهنگی شیراز سروش اندیشه»، «مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری اندیشه نقاد ایرانیان»، «معاون علمی، آموزشی و پژوهشی حرم حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)»، «مشاور شهردار شیراز در طرحهای کتابخوانی منجر به انتخاب شیراز به عنوان پایتخت کتاب ایران و کاندیداتوری پایتختی کتاب جهان».
محسنی نویسنده کتابهای «مدلهای فرهنگ کتابخوانی در اروپا و آمریکای شمالی» و «راهنمای ترویج کتابخوانی» و طراح و مجری اپلیکیشنهای «کتابخانه دوستی و «FAST BOOK» است.
همچنین روابط عمومی نهاد کتابخانههای عمومی در خبری آورده است: آزاده نظربلند، دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور با صدور ابلاغی علیرضا بهرامی را به عضویت و دبیری «کارگروه ارتباطات و رسانه نهاد» منصوب کرد.
متن ابلاغ دبیرکل نهاد به شرح این شرح است: «نظر به شایستگی و مراتب دانش، تخصص و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این حکم بهعنوان عضو و دبیر «کارگروه ارتباطات و رسانه نهاد کتابخانههای عمومی کشور» منصوب میشوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و مراتب تعهد اعضای محترم، موارد ذیل به عنوان مأموریت کارگروه محقق گردد:
برنامهریزی و مشاورههای تخصصی در زمینه بهبود تعاملات درون و برون سازمانی از طریق رسانههای رسمی و شبکههای مجازی
ارتقاء شناخت عمومی از هویت حقیقی و حقوقی و کارکردهای چندجانبه کتابخانههای عمومی کشور
برنامهریزی برای بهبود نقش ساختاری شبکه کتابخانههای عمومی کشور در زمینه برقراری عدالت فرهنگی
تلاش برای انطباق هویت ساختاری نهاد کتابخانههای عمومی کشور با پیشرفتهای فناورانه در عصر هوش مصنوعی
تدوین برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت برای ترمیم ارتباطهای نسلی و قشری در اقصی نقاط کشور از طریق شبکه کتابخانههای عمومی کشور
برنامهریزی برای ایجاد شبکه خلاق کتابخوانی با هدف ایجاد عدالت فرهنگی از طریق بهکارگیری شیوههای کارساز اقتصاد فرهنگ
برنامهریزی برای استفاده غایی از تمامی ظرفیتهای قانونی برای بهبود کارکردی کتابخانههای عمومی کشور
انشاءالله با اهتمام شما بتوان در تداوم فعالیتهای مناسب پیشین، مسیر درخشانی برای فعالیت کتابخانههای عمومی ایجاد کرد.»