آفتابنیوز : آفتاب- سرویس سیاسی: شعار افزایش نسل رییس جمهوری میتواند برای جامعه یک تهدید باشد زیرا نباید شعار افزایش فرزند داده شود اما فردا روزی شاهد باشیم این بچهها که در اثر این شعارها به دنیا آمدهاند در جامعه رها شده و تبدیل به مفسد و معتاد شدهاند.
حجتالاسلام محمد تقي رهبر در گفت و گو با خبرنگار آفتاب درخصوص سياستهاي تشويقي رئيسجمهوری براي افزايش تعداد فرزندان خانواده اظهارداشت: ديدگاهي كه ايشان دارند اين است كه ظرفيت جامعه ما و كشور براي توسعه نسل مناسب است.اما اين توسعه نسل بايد به همراه ديگر امكانات باشد از جمله اينكه ما امكانات ديگر را به صورت بالقوه داشته باشيم نه اينكه فقط هدفمان توسعه نسل باشد.
وی افزود: بايد بتوانيم مديريت صحيح در كشور داشته باشيم، اين متولدين در آينده از دولت امكانات ميخواهند. آيا دولت توان خدمت رساني به اين جمعيت را خواهد داشت؟ نبايد شعار افزايش فرزند داده شود اما فردا روزي شاهد باشيم اين بچه ها كه در اثر اين شعارها به دنيا آمدهاند درجامعه رها شده و تبديل به مفسد و معتاد شدهاند. اين مي تواند براي جامعه يك تهديد باشد.
رئيس مجمع روحانيون مجلس تصريح كرد: پدر و مادر بايد بتوانند از پس خرج و مخارج كودكان برآيند و مهمتر از همه تربيت كودكان است. در زمينه بهداشت و مسكن و فرهنگ و تحصيلات ما در شرايط كنوني هم مشكل داريم. وقتي اين معيارها براي توسعه يك جامعه به طور كامل محقق شد مي توانيم در جهت توسعه نسل پيش برويم.
نماينده اصفهان و عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در خصوص ابراز تعجب رئيس جمهور از سكوت علما در اين مورد نيز گفت: اين امر واجبي نيست كه انتظار اظهارنظر از علما راداشته باشيم.
وي ادامه داد: چه امر واجبي در اين مورد پيش آمده كه علما براي آن فرياد بكشند. علما خود جلوگيري از توسعه نسل را اجازه دادهاند اگر نه هر سال يك فرزند به خانواده اضافه مي شد . درفرهنگ ديني به داشتن اولاد تشويق شده نه به افزايش آن. بنابراين افزايش فرزندان نيز واجب نيست كه علما سكوت خود در اين باره را بشكنند.
به گزارش آفتاب رئيس جمهور ديشب در برنامه تلويزيوني بدون حاشيه با تاكيد بر اعتقاد خود مبني بر ناكافي بودن دو فرزند در خانواده با بيان سياستهاي تشويقي دولت در اين راستا از جمله واريز يك ميليون تومان به حساب كودكان متولد سال 89 به بعد از سكوت علما در اين خصوص ابراز تعجب كرد.
در هند رقابتی سخت میان هندو و مسلمان وجود داشت (نمی دانم در دو دهه اخیر هم چنین است یا خیر) من خود شاهد بودم که زندگی یک خانواده چند نفره در کنار خیابان و بدون سرپناه بود. آیا ما هم می خواهیم به وضعیت وخیم جمعیتی هند برسیم؟
اگر می خواهیم ملتی سربلند داشته باشیم قطعا با جمعیت غیرقابل کنترل و بدون کار و اقتصاد فرسوده و مرده امکان پذیر نیست.
اگر می خواهیم مردمی شاداب و معتقد داشته باشیم باید حداقل رفاه آنها را تامین کنیم. آیا دولت در ایجاد کار و تولید برای همین جمعیت بالای 70 میلیون موفق بوده است یا خیر؟
آیا نظر مردم را در نحوه زندگی شان خواسته ایم؟
اگر مدعی هستیم نماینده مردم هستیم خواهش می کنم در مورد رضایت مردم از زندگی و اقتصاد بخواهید.
آیا چرایی عقب ماندگی کشورهای اسلامی در دانشگاه های کشور قابل بررسی و یا ارائه مقاله امکان پذیر است؟
آیا از نظر فقر تفاوتی میان کشور مسلمان نفت خیز نیجریه و بنگلادش فاقد نفت وجود دارد؟
آیا پیشنهاد آقای احمدی نژاد در ازدیاد جمعیت در صدا و سیما توسط اقتصاددانان و کارشناسان فن قابل بررسی است؟ اگر هست چرا صدا و سیما میزگرد تشکیل نمی دهد؟
آیا نتیجه شعاری اول انقلاب هرکس دندان دهد نان هم دهد را لمس کرده ایم؟
جمعیت ایران و فرانسه و انگلیس تقریبا هم اندازه اند ولی مساحت ایران چندین برابر این دو کشور است آیا توسعه یافتگی و رفاه مردم ایران با انگلیس و فرانسه قابل قیاس است؟ مثلا انگلیس 160 سال پیش 150هزار کیلومتر اتوبان داشت و فرانسه 20 سال پیش 16میلیارد دلار برای بازسازی مترو هزینه کرد. دوستان کارشناس بفرمایند که ایران در پایان قرن بیستم چند صد کیلومتر اتوبان داشتند؟ مترو پیشکشتان.
پاویون فرودگاه هیتروی لندن در سال 1997هزینه ای حدود 2میلیارد داشت(عموما برای ورود و خروج سیاستمداران درجه یک و دو سایر کشورها هزینه شد).
مثال دیگر می زنم هر ساله سازمان ملل متحد برای کارکنان مستقر در ژنو مبلغی بالای 10میلیارد دلار هزینه می کند، 700بانک خارجی برای آموزش مدیریتی در این شهر حضور دارند و صادرات ساعت ژنو در سال بالغ بر 10میلیارد دلار است. ضمن اینکه در سال بیش از 1000 هیات سیاسی، اقتصادی و بهداشتی و نظامی وارد این شهر می شوند و عموما بهترین سوقات این شهر که همان ساعت باشد خریداری می کنند. درآمد سرانه در سوئیس 33هزار دلار است آیا نمی شود تحقیق کرد چه فرقی است میان مردم سوئیس، فرانسه و انگلیس و ایران؟
همین الان کلی بیکاری در مملکت هست. کلی مشکل کار و مسکن و تحصیل در جامعه داریم که حل نشده است.
لطفا به مشکل این هایی که به این دنیا آمده اند اول رسیدگی کنید بعد به فکر تولیدات باشیم...
آمارهای غیر رسمی نشان می دهد که بیش از 30درصد مردم بیکارند.
آیا کشوری که اینهمه بیکار دارد می تواند طرح افزایش جمعیت دهد؟ آنچه که من از افزایش جمعیت می فهمم این است در واقع ما افزایش بیکاری دامن می زنیم.
چه دستهایی در کشور است که می خواهند کشور را به ورطه بیچارگی بکشند؟