رژیم اشغالگر شهر صنعا را مورد حمله هوایی قرار داد و گزارشها حاکی است که رژیم صهیونیستی علاوه بر فرودگاه بین المللی صنعا، پایگاه هوایی «الدلیمی» در شمال پایتخت و کارخانه سیمان «عمران» را نیز هدف قرار داده است.
منابع رسانهای رژیم صهیونیستی میگویند به فرودگاه صنعا دستکم ۱۵ حمله هوایی صورت گرفته است.
ارتش اسرائیل نیز مدعی شد که در حملات هوایی خود به یمن، موفق شده فرودگاه بینالمللی صنعاء را «بهطور کامل از کار بیندازد». در این بیانیه همچنین ادعا شده که جنبش انصارالله از این فرودگاه برای انتقال سلاح استفاده میکرده است.
سخنگوی ارتش اسرائیل ضمن تأکید بر ادامه عملیات در خاک یمن، افزود: «چندین ایستگاه تأمین انرژی در اطراف صنعاء نیز در این حملات هدف قرار گرفتهاند.»
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حملات امروز این رژیم با همکاری مسئولان نظامی و سیاسی آمریکا انجام گرفته است.
ارتش رژیم صهیونیستی پس از انجام این حملات ادعا کرد که سالن، هواپیماها و تأسیسات غیرنظامی فرودگاه بینالمللی صنعا تخریب شدهاند.
این رسانه صهیونیستی به نقل از مقامات نظامی این رژیم اعلام کرد که ۳۰ هواپیما در این حمله به یمن مشارکت داشتهاند و این عملیات با هماهنگی آمریکا انجام شده است.
رسانههای صهیونیستی پیشتر گزارش داده بودند در راستای اعلام آمادگی برای حملات انصارالله به سرزمینهای اشغالی، آماده باش در سطح بالا اعلام شده است.
کانال ۱۳ تلویزیون رژیم اشغالگر به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد تل آویو منتظر پاسخ انصارالله است و به همین دلیل، سطح آمادهباش در سامانههای دفاع هوایی را افزایش داده است.
شبکه الجزیره به نقل از کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که یک مقام عالیرتبه صهیونیست ادعا کرده است: حملات هوایی اسرائیل به یمن همچنان ادامه خواهد داشت.
در این میان، رسانههای نزدیک به جنبش انصارالله یمن گزارش دادند که هواپیماهای آمریکا و رژیم صهیونیستی، یک نیروگاه برق در منطقه ذبان از توابع شهر بنیحارث در استان صنعا را بمباران کردند.
این رسانهها تاکید کردند که آمریکا و رژیم صهیونیستی، منطقه عطان در جنوب غرب صنعا را نیز مورد حمله هوایی قرار دادند.
براساس گزارش رسانههای یمنی، در این حملات همچنین نیروگاه برق مرکزی حزیز از توابع شهر سنحان در استان صنعا نیز بمباران شد.
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم اشغالگر در این باره ادعا کرد: در موج جدید حملات به یمن، ۱۰ نقطه از جمله فرودگاه بینالمللی صنعا، تأسیسات نفتی و انبارهای سوخت مورد حمله قرار گرفتند.
بنا به اعلام این رسانه صهیونیستی، حملات هوایی اسرائیل به صنعا شامل باندهای فرود، برج مراقبت، ایستگاه برق، مخازن سوخت و یک کارخانه در منطقهای دیگر بوده است.
ساعاتی پیش رسانههای عربی به نقل از شبکه «کان» رژیم صهیونیستی گزارش دادند که ارتش اشغالگر تهدید کرده است به فرودگاه بینالمللی صنعا حمله هوایی خواهد کرد.
شبکه الجزیره در این باره گزارش داد که به دنبال این حمله هوایی متجاوزانه، ستونهایی از دود از فرودگاه صنعا به آسمان برخاست.
این در حالی است که برخی منابع خبری از حمله همزمان هواپیماهای رژیم اشغالگر به سایر شهرهای یمن خبر دادند.
این حملات پس از آن صورت میگیرد که پیش از ظهر یکشنبه، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیهای اعلام کرد که در چارچوب حمایت از ملت فلسطین و محکومیت نسل کشی مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی، نیرویهای موشکی یمن در یک عملیات نظامی فرودگاه «بن گوریون» واقع در منطقه یافا (تل آویو) را هدف قرار داد.
وی گفت که این عملیات با موشک بالستیک فراصوت انجام شده و به هدف اصابت کرده است.
یحیی سریع درخصوص نتایج این عملیات موشکی افزود: سامانههای پدافندی آمریکایی و اسرائیلی در مقابله با آن شکست خوردند، بیش از ۳ میلیون صهیونیست به پناهگاهها فرار کردند و فعالیت فرودگاه بن گوریون به طور کامل به مدت بیش از یک ساعت متوقف شد.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ادامه به تمام شرکتهای هواپیمایی هشدار داد که به سمت فرودگاه بن گوریون پرواز نکنند، زیرا ناامن است.
پس از اصابت یک موشک یمنی به فرودگاه بنگوریون، شرکتهای هواپیمایی بینالمللی یکی پس از دیگری پروازهای خود به تلآویو را لغو یا تعلیق کردند؛ اتفاقی که نشاندهنده بحران شدید امنیت پرواز در آسمان سرزمینهای اشغالی است.
گروههای مختلف مقاومت فلسطین با صدور بیانیههایی از حمله موشکی دقیق و راهبردی ارتش یمن به فرودگاه بنگوریون تمجید کردند و آن را نشانهای از تعهد قاطع یمن به مسئله فلسطین و شکست توهم امنیتی رژیم صهیونیستی دانستند.