کد خبر: ۹۸۹۵۳
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۳

محمدجواد لاریجانی: حیف است که رئیس جمهوری فقط دو دوره است

با حذف روحانیت دین نیز حذف خواهد شد
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محمدجواد لاریجانی، در نخستین کنگره ملی علامه امامی مازندرانی در حسینیه حضرت سیدالشهداء امیرکلای شهرستان بابل با بیان اینکه ولایت‌دارای دو مبنای اصول و فروع دین است گفت: جنبه عملی ولایت بسیار حائز اهمیت است که در گذشته مغفول بوده است. 

وی با بیان اینکه وقتی انقلاب اسلامی ایران پیروز شد دشمنان بیان می‌کردند روحانیت نمی‌تواند مملکت را هدایت کند گفت: در حالی که در طول 30سال گذشته روحانیت در تمامی عرصه‌های مدیریتی و اجرایی نقش آفرین بوده و خدمات بسیار زیادی را به جامعه ارائه کرده است. 

وی افزود: ما امروز در جمهوری اسلامی ایران وقتی به سخنان دشمنان توجه می‌کنیم به طورطبیعی مشهود است نظام اسلامی به عنوان یک قدرت بزرگ منطقه‌ای با دستاوردهای عجیب و غیر منتظره برای غرب ظاهر شده است. 

وی ادامه داد: دشمنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گفتند نظامی که بر پایه اسلام و روحانیت شکل گرفته حکومتی خواهد بود که فاقد توانایی است و اینگونه مسائل نیز پس از انقلاب اسلامی در زمان دوم خرداد با پول بیت‌المال بیان می‌شد؛ ولی امروز همان دشمنان می‌بینند ایران اسلامی به عنوان یک قدرت برتر منطقه‌ای نقش آفرینی می‌کند. 

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اینکه تجربه 30 ساله ما در بنای یک نظام مدنی بر اساس فکر اسلامی ریشه قدرت است گفت: قدرت جمهوری اسلامی ایران از این است که سعی کرده یک نظامی اسلامی با تفکر و ریشه دینی بنا کند در حالی‌که خیلی از کشورها در دنیا تسلیحات نظامی و هسته‌ای دارند و آن را سرچشمه قدرت خود می‌دانند؛ اما سرچشمه اصلی توانمندی‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اینها نیست بلکه سرچشمه توانمندی‌های نظام اسلامی این است که بنیانی شکل گرفته که اصول اصلی پایه‌گذاری آن بر مبنای یک نظام مدنی، سیاسی و حکومتی بر اساس فکر اسلامی که ولایت شاخصه آن است شکل گرفته است. 

لاریجانی تشخیص ملاک‌های ولایت را از دیگر ملاک‌های بیان شده در بحث ولایت عنوان کرد و افزود: تشخیص مصداق در مسأله ولایت نیز اهمیت ویژه‌ای دارد که در همین مورد افرادی هستند که مساله ولایت را به راحتی بیان می‌کنند و حتی قبول هم دارند؛ اما مصداق آن را به خوبی نمی‌شناسند. 

وی حمایت از جایگاه ولایت را شاخصه چهارم شناخت صحیح در این مسأله عنوان کرد و گفت: ولایت یک چارچوب و دکترین عملی است و کشور ما به همین دلیل است به عنوان قدرتی منطقه‌ای بیان می‌شود. 

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با بیان اینکه دشمن هیچ‌گاه به مرزهای ما حمله نخواهد کرد گفت: دشمن به دنبال تضعیف جایگاه ولایت است و به این جایگاه حمله می‌کند و اینجاست که نقش حصون اسلام با اهمیت است. 

لاریجانی در ادامه با بیان اینکه در بیش از 90درصد احادیث به مسأله ولایت اشاره شده افزود: شاخصه‌های سیاست بحث ولایت است. 

وی با اشاره به اینکه در بحث ولایت که از هدایت‌های الهی مجموعا چهار مورد استنباط صورت می‌گیرد خاطر نشان کرد: محور اول این است که ولایت را بدانیم یعنی مبنای مشروعیت سیطره را در حکومت درک کنیم. 

لاریجانی با بیان اینکه سیاست بدون سیطره معنا ندارد گفت: میزان مشروعیت سیطره نشان دهنده حکومت است و پذیرفتن تئوری سیاسی مکتب اهل بیت به عنوان یکی از مسائل مهم در این بخش است که تئوری ولایت‌فقیه نیز بر مبنای این مسأله اهمیت پیدا می‌کند. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود انحراف را چالش بزرگ جامعه ما عنوان کرد و گفت: علمای دین که به عنوان برج بارو دین هستند در مبارزه با انحراف وظیفه سنگینی دارند. 

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با اشاره به مصداق‌های بازر انحراف در اوایل پیروزی انقلاب گفت: در آن زمان بچه مسلمان‌ها دو گروه بودند یکی طرفدار اندیشه‌های حضرت امام و دیگری طرفداران اندیشه افرادی نظیر مرحوم بازرگان و شریعتی بودند که آنها اعتقاد داشتند دین باید همراه با مبارزه و علم همراه باشد. 

لاریجانی در ادامه به انحرافات ایجاد شده پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه کسانی که در جبهه و جنگ حضور داشتند و خدمات بسیاری نیز در طول دوران انقلاب از خود نشان دادند دچار انحراف شدند و آرام آرام نیز به نفاق رسیدند و به بهانه انتخابات از پشت به نظام خنجر زدند که با این اقدام همان جریان منافقان ابتدای انقلاب تکرار شد. 

لاریجانی شروع انحرافات پس از دهمین دوره رریاست جمهوری را از دور دوم ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی دانست و خاطر نشان کرد: در آن دوره عده‌ای آمدند و گفتند این طور نمی‌توانیم همانند کشورهای دیگر پیشرفت کنیم چون اسلام برای زندگی خصوصی است و ما باید حکومتمان را سکولار قرار دهیم

لاریجانی با اشاره به اینکه طرفداران دین همراه با مبارزه موافق اسلام منهای روحانیت بودند خاطر نشان کرد: آنها همانند شریعتی معتقد بودند که اسلام متولی نمی‌خواهد همانند شریعتی که برای فقه ارزشی قائل نبود. 

وی با تاکید بر اینکه روحانیت نظام اسلامی با روحانیان مسیحی کاملا متفاوت هستند بیان داشت: روحانیت ما مردمی است و از بطن مردم برخواسته است. 

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه اسلام منهای روحانیت را زمینه ایجاد انحرافات دانست و تصریح کرد: با حذف روحانیت دین نیز حذف خواهد شد. 

وی ادامه داد: حزب کارگزاران سازندگی اظهار می‌کرد ما بچه مسلمانهایی هستیم که طرفدار نظام سکولار هستیم که این افراد همانند همان بچه مسلمان‌های قبل از انقلاب بودند که منافقین را تشکیل دادند. 

وی با بیان اینکه امروز غربی‌ها جهان‌گشایی لیبرال را دارند دامن می‌زنند گفت: این اقدام غربی‌ها عین همان مارکسیست‌ها است. 

لاریجانی در بخش از سخنان خود با تاکید بر اینکه قدرت و عزت جمهوری اسلامی ایران از ماهیت اسلامی و دینی بودن آن است اظهار داشت: همین مسأله موجب نگرانی دشمنان شده است که باید در این خصوص مراقبت بیشتری صورت گیرد. 

وی با تاکید بر اینکه فقه را نباید حذف کنیم افزود: فقه بدین معنا است که اسلام حاکمیت دارد و حذف فقه به معنای پایه گذاری سکولاریسم است و این به معنای این است که اسلام برای کارهای اجتماعی حرف ندارد و برای تخلفات نیز قانون ندارد. 

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مرجعیت ما باید فقه داشته باشد گفت: عالم ما نیز باید فقیه باشد و حدیث خوان را نیز نمی‌توان فقیه نامید و بنیانی که اهل بیت در فقه شیعه گذاشتند امروز ضروری است و اگر کسی فقه را حذف کند یعنی اینکه اسلام حاکمیت ندارد. 

محمد جواد لاریجانی همچنین در جمع فرمانداران و اعضای ستادی استانداری مازندران گفت: راهی که ایران برای دستیابی به انرژی هسته‌ای گذرانده است طولانی بود چون با به دنبال تهیه سوخت و استفاده علمی بوده است. 

‌وی به ضرورت استفاده ایران به انرژی هسته‌ای با محوریت علمی اشاره کرد و گفت: ممانعت کشورهای غربی به دلیل این است که می‌خواهند ایران به آنها وابسته باشد. 

دبیر ستاد حقوق بشر و مشاوره امور بین‌الملل رئیس قوه قضاییه یادآور شد: بسیاری از کشورهای جهان سوم هنوز به انرژی هسته‌ای دست نیافتند اما جمهوری اسلامی به عنوان یکی از کشورهایی که در برابر غربی‌ها برای به دست آوردن حقش تلاش کرده است. 

لاریجانی با تعبیر این نکته که پای ایران در این بخش ضعیف نیست، افزود: غرب در صورتی به ایران می‌گوید که ما به شما انرژی می‌دهیم در حالی که در بسیاری از کشورهای دیگر که سیاست‌های اسلام‌زدایی را به شدت پیگیری کرده است، این انرژی را در اختیار آنها قرار نمی‌دهد.
 
وی ادامه داد: نخستین بار است که ایران از تشکیل مونوپلی در بخش انرژی هسته‌ای خطرناک و ذلت‌بار جلوگیری کند که حضور و سخنرانی احمدی‌نژاد در نیویورک بسیار خوب و حساب شده بود. 

لاریجانی یادآور شد: برنامه‌های هسته‌ای ایران از لحاظ فنی بسیار جلوتر از هند و پاکستان است که برخی از دوستان می‌دانند که راه و برنامه‌های ایران در بحث انرژی هسته‌ای از لحاظ فنی بسیار پیشرفته است. 

وی با دفاع از عملکرد احمدی‌نژاد در مجامع بین‌المللی تصریح کرد: حیف است که رئیس جمهوری فقط دو دوره است چون عملکرد احمدی‌نژاد در این دوره بهتر از دوره قبل بوده است. 

لاریجانی با تعبیر این نکته که پای ایران در این بخش ضعیف نیست، افزود: غرب در صورتی به ایران می‌گوید که ما به شما انرژی می‌دهیم در حالی که در بسیاری از کشورهای دیگر که سیاست‌های اسلام‌زدایی را به شدت پیگیری کرده است، این انرژی را در اختیار آنها قرار نمی‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین