کد خبر: ۹۹۰۱۸
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۱

بروز استرس‌ با صرف غذاهای حیوانی و حاوی نمك

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: پریسا ترابی رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: از مهمترین عوامل تشدیدكننده و یا ایجاد كننده حالاتی شبیه استرس نمك است كه موجب افزایش فشار خون و عدم ثبات هیجانی می‌شود.

وی گفت: افراد برای پیشگیری استرس از مصرف هله‌هوله‌ها و غذاهای آماده حاوی نمك مانند سوئیس، ژامبون، همبرگر، انواع شور، چیپس و آجیل‌های شور پرهیز كنند.

رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: افزایش میزان پروتئین در غذای مصرفی موجب افزایش هیجان و استرس می‌شود و توصیه می‌شود، افراد مصرف غذاهای حیوانی به ویژه گوشت قرمز را كاهش دهند.

ترابی گفت: غذاهای سرخ كرده و پرچربی موجب ضعف سیستم ایمنی می‌شود و افراد باید از مصرف غذاهای حاوی چربی‌های اشباع (چربی‌های گوشت) پرهیز كنند.

وی افزود: چربی‌ها موجب چاقی می‌شوند كه خود بار اضافی بر سیستم قلب و عروق وارد می‌‌كنند و چربی بالا از علل ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات است.

رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: برخی افراد برای مقابله با استرس سیگار می‌كشند، به نظر می‌رسد این عمل در كوتاه مدت موجب رهایی از استرس است اما اثرات زیانبار مصرف سیگار در طولانی مدت بسیار شدید است. سیگار موجب بروز انواع سرطان، فشار خون بالا و انواع بیماریهای قلبی و ریوی می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین