کد خبر: ۹۹۹۹۵۹
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
سردار سنایی‌راد: دستگیری‌های انجام شده سرنخ‌های خوبی به ما داد

واکنش ایران به احتمال نقض آتش بس از سوی اسرائیل چه خواهد بود؟

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا درباره احتمال نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی گفت: خوشبختانه با تجربیاتی که جمهوری اسلامی ایران در این نبرد کسب کرد و اقداماتی که در محاسبه جدید در دستور کار قرار گرفته، هر گونه عمل احمقانه رژیم و حتی متحدان آنها در این ائتلاف شرورانه با واکنش سخت جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد. به نظر می‌رسد یکی از احتمالات دیگر، بازگشت به منطقه خاکستری و استفاده از عناصر شرور داخلی و خائنین داخلی باشد. اما خوشبختانه ما هم تجربیاتی داریم و هم آمادگی‌هایی که از زمان جنگ پدید آمد، همچنان ادامه دارد؛ لذا اگر آنها دست به اقدام احمقانه‌ای بزنند، حتماً با سیلی سخت مواجه خواهند شد و سرعت نابودی خود را تشدید خواهند کرد.
واکنش ایران به احتمال نقض آتش بس از سوی اسرائیل چه خواهد بود؟
آفتاب‌‌نیوز :

سردار غلامرضا سنایی‌راد معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا درباره ارزیابی‌اش از جنگ دوازده روزه با اسرائیل و احتمال نقض آتش بس از سوی اسرائیل گفت: قبل از هر چیز، باید تجلیلی داشته باشیم از ارواح پاک و مطهر شهدای این جنگ ۱۲ روزه تحمیلی. صهیونیست‌ها با تصوری غلط از وضعیت جمهوری اسلامی ایران، اقدام به حمله ددمنشانه‌ای کردند که در مجموع تمامی تجارب جنگ‌های گذشته خود علیه کشور‌های عربی و اقدامات علیه مقاومت اسلامی، به ویژه حزب‌الله و همچنین، برخی داده‌های مربوط به گروهک‌های ضدانقلابی که در این ائتلاف شرورانه به آنها کمک می‌کردند را در این حمله مورد استفاده قرار دادند. 

وی ادامه داد: دشمن تصور می‌کرد که می‌تواند با عملیاتی برق‌آسا و گسترده، ضمن ترور فرماندهان و به کارگیری عناصر شرور داخلی، کشور را به سمت فروپاشی داخلی سوق دهد یا با فشار مضاعف، ما را وادار به تسلیم کند و این مکمل خواست آمریکایی‌ها هم به حساب می‌آمد که مذاکراتی را با ادعا‌های اولیه شروع کرده بودند، اما جلوتر که آمدند، مطالبات خود را توسعه دادند تا جایی که غنی‌سازی صفر را مطرح کردند. 

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: آنها تصور می‌کردند که شوک اولیه برای اجرای مراحل طراحی شده در عملیات کافی خواهد بود. اما علیرغم این تصور، جمهوری اسلامی ایران توانست هفت یا هشت ساعت بعد از آغاز حمله، اولین موج حمله را شروع کند و با تغییر در تاکتیک‌ها و تکنیک‌ها، وضعیت را به گونه‌ای رقم بزند که از روز دوم و سوم نبرد، ابتکار عمل در اختیار ایران باشد. نه تنها شورش داخلی صورت نگرفت و مردم همراهی نکردند، بلکه انسجام مردمی هم به عوامل تعیین‌کننده در جنگ اضافه شد. 

سردار سنایی‌راد گفت: از روز پنجم و ششم نبرد، مشخص بود که موازنه به سود جمهوری اسلامی ایران در حال تغییر است. زمزمه‌هایی از ابتدا برای آتش‌بس از ناحیه متحدان رژیم به گوش می‌رسید و در روز‌های پایانی با ورود آمریکا به جنگ، همین نشان‌دهنده شکست رژیم در این ماجرا بود. ورود آمریکا به جنگ را باید برای نجات صهیونیست‌ها به حساب آورد و بعد از آن هم تقاضای آتش‌بس یا توقف جنگ شد که جمهوری اسلامی ایران هم به منظور رعایت موازین اخلاقی و جلوگیری از توسعه تنش، این توقف جنگ را پذیرفت و ما اکنون در این مرحله هستیم. 

وی ادامه داد: واقعیت این است که سوابق رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها نشان می‌دهد که هیچ‌گاه به هیچ قاعده حقوقی و اخلاقی پایبند نیستند؛ لذا باید با توجه به سوابقشان، آمادگی‌های لازم را داشته باشیم. آنها به خوبی می‌دانند که اگرچه در مرحله اول توانستند در سطح تکنیکی و عملیاتی نوعی غافلگیری گذرا را به ما تحمیل کنند، اما در این مرحله چنین اتفاقی نخواهد افتاد. همان‌طور که ما توانستیم از شوک اولیه عبور کنیم، در ادامه موازنه را به ضرر صهیونیست‌ها تغییر دادیم به گونه‌ای که خروج آنها از جنگ، در واقع اثبات اقتدار نظام و هم استحکام آن بود و نه تنها بی‌اعتباری ادعا‌ها و اقتدار نظامی و اطلاعاتی رژیم را در سطح منطقه و فرامنطقه بر باد داد، بلکه در داخل آنها را دچار تشدید شکاف‌های داخلی و تردید نسبت به آینده این رژیم کرد. 

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: این موضوع مغایر با هدف راهبردی سران رژیم بود که به نوعی به دنبال عبور از بحران بقا و ترمیم بازدارندگی خود بودند. امروز هم قطعا در محاسبات صهیونیست‌ها و حامیان آنها باید این موارد لحاظ شود. تجربه نشان می‌دهد که موقعیتی که در آن قرار دارند، شکننده است، مشابه آنچه صدام بعد از قطعنامه ۱۹۲۹ احساس می‌کرد و به دنبال جبران شکست‌ها بود که به هر حال حمله‌ای را علیه کویت، متحد خود رقم زد؛ لذا رژیم به دلیل اینکه با بحران موجودیت مواجه است و این جنگ نه تنها ترمیم نکرده، بلکه به آن دامن زده و موجب نوعی تشدید شکاف داخلی شده است، احتمال دارد دست به اقدامات نسنجیده‌ای بزند، اما خوشبختانه در جمهوری اسلامی ایران همه نوع آمادگی وجود دارد. همان‌طور که در مرحله اول، این اقدام با واکنش منفی نه تنها کشور‌های منطقه، بلکه سایر کشور‌ها هم مواجه شد، چراکه ما در حال مذاکره بودیم و این مساله را آمریکایی‌ها به نوعی پیش بردند که امروز زیر سؤال هستند. 

سردار سنایی‌راد گفت: این بی‌تعهدی و عدم پایبندی به موازین حقوقی و اخلاقی در جامعه بین‌الملل با واکنش منفی مواجه شده است. صهیونیست‌ها که به میز مذاکره حمله کرده‌اند و اعتبار آن را زیر سؤال برده‌اند، در ادامه نیز حتماً نگاه منفی به خودشان را تشدید خواهند کرد. همان‌طور که در مرحله اول، بر خلاف تصور آنها، جنگ منجر به تحمیل خسارت‌های سنگین به رژیم شد که خودشان اعلام کردند، شاهد تکرار صحنه‌های غزه در تل‌آویو و حیفا بودند و این می‌تواند هزینه اشتباه‌های آنها را به شدت افزایش دهد. 

وی ادامه داد: خوشبختانه با تجربیاتی که جمهوری اسلامی ایران در این نبرد کسب کرد و اقداماتی که در محاسبه جدید در دستور کار قرار گرفته، هرگونه عمل احمقانه رژیم و حتی متحدان آنها در این ائتلاف شرورانه با واکنش سخت جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد. به نظر می‌رسد یکی از احتمالات دیگر، بازگشت به منطقه خاکستری و استفاده از عناصر شرور داخلی و خائنین داخلی باشد. اما خوشبختانه ما هم تجربیاتی داریم و هم آمادگی‌هایی که از زمان جنگ پدید آمد، همچنان ادامه دارد؛ لذا اگر آنها دست به اقدام احمقانه‌ای بزنند، حتماً با سیلی سخت مواجه خواهند شد و سرعت نابودی خود را تشدید خواهند کرد. 

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره نفوذ در کشور گفت: واقعیت این است که این شبکه‌ها حاصل ده‌ها سال کار امنیتی و اطلاعاتی پنهان بوده‌اند و آنچه اتفاق افتاد، فرصتی برای کشف و اطلاع از این غده‌های سرطانی پدید آورد که تحت عنوان گروه‌های خفته شناخته می‌شوند و در این جنگ ۱۲ روزه از آنها استفاده کردند. خوشبختانه دستگیری‌هایی که اتفاق افتاد، سرنخ‌های خوبی به دست نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی ما داد که در ادامه، ان‌شاءالله در برخورد و ضربه زدن به آنها بسیار مؤثر خواهد بود. 

سردار سنایی‌راد گفت: این علاوه بر همان هوشیاری است که در واقع رقم خورده و هر کدام از این سرنخ‌ها می‌تواند موجب هدایت نیرو‌های مرتبط به ابعاد و عرصه‌های مختلف مربوط به این شبکه‌های خرابکاری و ترور باشد. گرچه قبل از این هم نیرو‌های اطلاعاتی ما تا حدودی از اصل ماجرا مطلع بودند، اما در این گستره، به کارگیری آنها، آنها را در معرض آسیب بزرگتری قرار داد. کما اینکه اعلام مسئولین امنیتی برای معرفی عناصر فریب‌خورده موجب شد عده‌ای برگردند و اطلاعات آنها هم می‌تواند در مهار ماجرا و ضربه به آنها، ان‌شاءالله مؤثر باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین