آفتابنیوز : 
سایت انصار نیوز نوشت: اين روزها كه همهي مردم به ويژه طبقات ضعيف و محروم جامعه لحظهشماري ميكنند تا دولت عدالتمحور و مردمي دكتر احمدينژاد شكل گرفته و جريان شيرين خدمتگزاري بيمنت در چشمهسار دل و جان آنها جاري و ساري شود، عدهاي از صاحبان تريبون و رسانه تلاش دارند تا با پرتاب برخي الفاظ و عبارات مبهم و دوپهلو در فضاي سياسي كشور، جو را به گونهاي كه خود تمايل دارند سوق دهند.
يكي از عبارات مذكور كه به محض انتخاب دكتر احمدينژاد در ميان محافل سياسي و مطبوعاتي رايج شد خطر افراط و تفريط در دولت آينده بود. اين عده با اظهارات و مقالات گوناگون خويش كوشيدند به اين نگراني در مردم دامن بزنند كه دولت آتي به دور از خط اعتدال عمل خواهد كرد. البته آنها هيچگاه منظور و مقصود دقيق خويش را از افراط و تفريط و اعتدال و مصاديق بارز آن بيان نكردند.
فقط يكسره اتهام زدند كه دولت آينده مخالف تعادل و اعتدال است اما اينكه از كجا و براساس چه مستندات و دلايل منطقي و قانوني به اين نتيجه رسيدهاند نكتهاي بود كه همواره در سخنان و مطالب حضرات، مغفول و مجهول بود. اين در شرايطي بود كه شعار دولت دكتر احمدينژاد عدالتمحوري، مبارزه با فقر و فساد و تبعيض و خدمتگزاري صادقانه بود.
خوشبختانه رهبر معظم انقلاب با بيانات مدبرانه و هوشمندانهاي كه در مراسم تحليف ايراد فرمودند خط بطلاني بر پندارهاي موهوم جريان فوقالذكر كشيدند. ايشان تأكيد كردند كه عدالتگستري و مبارزه با فقر و فساد و تبعيض، تندروي و مخالفت با اعتدال نيست. با اين بيانات دقيق رهبري، جريان مذكور مجبور شد تا اتهام افراطگرايي به دولت آينده را به كناري نهد.
متأسفانه جريان مذكور اين روزها مجدداً دست به كار شده و عبارت مبهم و دو پهلوي ديگري را در فضاي سياسي كشور منتشر ساختهاند. عبارتي كه از سوي جريان مذكور در روزهاي اخير رايج شده اينكه «عدهاي خشك مقدس ميخواهند گذشته نظام را غيراسلامي جلوه دهند.» اما اينكه اين خشكمقدسها كيانند، در كجاي جغرافياي سياسي اجتماعي نظام قرار دارند و اصلا تعريف دقيق و روشن خشكمقدس چيست؟ سؤالاتي كه افكار عمومي هيچ پاسخي از جانب گويندگان عبارت مذكور نمييابد.
شكي در اين نيست كه انقلاب ما طي سالهاي گذشته همواره در جهت نيل به اهداف و آرمانهاي اسلام و امام گام برداشته و تلاش قاطبهي دولتمردان حركت در مسير اسلام بوده است البته در اين مسير انحرافات و نواقص رنجآوري هم مشاهده شد كه نياز به بحث جداگانهاي دارد اما اينكه به يكباره و آن هم در آستانهي تشكيل دولت جديد برچسبهايي نظير خشك مقدس و افراطي مدام مطرح شوند جاي تأمل و درنگ فراوان دارد.
تجربه نشان داده كه پراكندن اين عبارات مبهم در جامعه شايد براي كوتاه مدت و در ميان بخشي از تودهها مؤثر باشد ولي قطعاً در درازمدت اثر منفي خواهد داشت و افكار عمومي برخلاف خواستههاي جريان اشاعهدهنده عبارات دوپهلو حركت خواهد كرد.
پس بجاست كه تمامي صاحبان سياست و قدرت و تريبون و رسانه از اين حركت مردمي درس گرفته و دست در دست هم براي بهروزي و سربلندي ايران اسلامي فارغ از شكستهاي سياسي و جناحي گذشته تلاش كنيم.