آفتابنیوز : 
به نوشته نشريه علمي مهندسی بافت Tissue Engineeringيك گروه از محققان دانشكده پزشكي دانشگاه كاورليناي جنوبي به سرپرستي "ولاديمير ميرونوف" روشي را براي توليد گوشت جوجه در آزمايشگاه تكميل كردهاند.
در اين روش شماري از سلولهاي موسوم به مايوبلاست Myoblastsو مايوستلايت Myosatelliteكه براي توليد گوشت در بدن جانداران مورد استفاده قرار ميگيرد، از بدن هر حيوان مورد نظر (نظير گاو يا گوسفند يا مرغ و ماهي) استخراج ميشود و در آزمايشگاه بر روي يك ورق مخصوص موسوم به "بايو فيلم "biofilmيا روي دانه هاي تسبيح مانند كوچك از جنس كلاژن، در محيط مناسب و با دماي مناسب كشت داده ميشود.
با كشيدن و اتساع اين ورق يا دانههاي تسبيح مانند در هر نوبت به ميزان ۱۰درصد ، سلولهاي موجود روي ظرف آزمايشگاه با يكديگر تركيب ميشوند و رشتههاي ماهيچهاي را بوجود ميآورند. محققان با كمك اين روش تا اين زمان نمونههايي از ماهيچهها را براي كاربردهاي باليني و درمانگاهي توليد كردهاند. ميرونوف و همكارانش نيز گوشت جوجه بر روي دانه هاي تسبيح توليد كرده اند.
به گفته "جيسن ماتني" از دانشگاه مريلند و يكي از همكاران گروه ميرونوف، با روش جديد ميتوان نياز جهاني به گوشت مصرفي را تامين كرد بدون آنكه نيازي به ذبح يا صيد جانداران باشد.