آفتابنیوز : 
وی در گفتگویی ویژه با مرکز اطلاع رسانی فلسطین گفت:"رژیم صهیونیستی بداند که خون های پاک فلسطینیان هرگز به هدر نخواهد رفت و گروه های مقاومت فلسطین در برابر جنایت های اشغالگران هرگز سکوت نخواهند کرد و رژیم صهیونیستی در این میان، تنها مسئول عواقب ناگوار این اقدامات وحشیانه است." المصری انجام این عملیات قهرمانانه را به خانواده های شهدا، مجروحان و اسرای فلسطینی تبریک و تهنیت گفت.
این سخنگوی حماس درباره احتمال اقدامات تلافی جویانه دشمن صهیونیستی در پی عملیات مذکور، اظهار داشت:"همه ما می دانیم که رسیدن به پیروزی و آزادی میهن، جز با جانفشانی و فداکاری تحقق نخواهد یافت و ما آماده ایم که از ملت فلسطین دفاع کنیم و در این میان حتی اگر دشمن صهیونیستی از همه امکانات نظامی خود علیه ما استفاده کند، اما ما به مقاومت و دفاع از ملت ادامه خواهیم داد."
المصری ضمن اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی منشأ همه مشکلات است نه مقاومت و گروه های فلسطینی، تاکید کرد که ملت فلسطین در قبال جنایت های ددمنشانه این رژیم سکوت نخواهد کرد و به زودی درس سختی به این رژیم خواهد داد. وی در پایان سخنان خود، از همه گروه های فلسطینی خواست تا در برابر تجاوزات دشمن صهیونیستی با یکدیگر متحد شوند.