آفتابنیوز : 
این در حالی است که همزمان حمیدرضا حاجی بابایی عضو هیات رئیسه مجلس هم تصریح داشت که رئیس جمهور در خصوص وزرای پیشنهادی هیچ گونه مشورتی با مجلس نداشته است. این اظهارات در حالی صورت می گیرد که اکثریت قریب به اتفاق نمایندگانی که تا به حال با رسانه های خبری گفتگو کرده اند اظهار داشته اند که هیچ شناختی از وزرای پیشنهادی ندارند و حاجی بابایی حتی تاکید کرد تا به حال چهره وزرای نفت و رفاه را هم ندیده و با وزیر تعاون هم در همین دو ماه که سرپرست وزارتخانه بوده آشنا شده است.
به این ترتیب تعداد دیگری از نمایندگان که در دو روز اول معرفی وزرا سکوت پیشه کرده بودند رفته رفته لب به سخن گشوده و به اظهار نظر تردید آمیز نسبت به وزرای پیشنهادی دست زدند.
نکته جالب در این میان اینکه به سختی می توان اظهار نظری یافت که رنگ حمایت آمیز داشته و از وزرای جدید دفاع کرده باشد. اما در اغلب اظهار نظر ها می توان جلوه ای از نارضایتی را به وضوح مشاهده کرد.
به عنوان نمونه رئیس سابق کمیسیون انرژی مجلس و عضو فعلی این کمیسیون در گفتگو با آفتاب معرفی وزیر پیشنهادی نفت را دارای هیچ توجیهی ندانست و افزود: به اعتقاد من وزیر پیشنهادی نفت نمی تواند موفق شود. یا عبدالمجید شجاع عضو دیگر کمیسیون به کنایه گفت: باید فردی برای وزارت نفت معرفی می شد که وزارت نفت را بشناسد و در حوزه نفت و اوپک اطلاع کافی داشته باشد.
همه اینها نشان می دهد گرچه ممکن است وزرای رفاه و تعاون در چارچوب مصلحت سنجی های موجود موفق به کسب رای اعتماد شوند اما وزیر نفت و آموزش و پرورش با مخالفت های گسترده ای رو به رو هستند که کسب رای اعتماد آنها را با مشکل مواجه می کند.
باید منتظر ماند و دید از جلسات آتی کمیسیونهای تخصصی با وزرای معرفی شده چه نتیجه ای حاصل می شود و دیدگاه نمایندگان چه تغییری می کند.