چاي، خون را رقيقتر ميكند
آفتابنیوز :
دانشمندان ژاپني پس از بررسي خواص چاي در افرادي كه اين نوشيدني را به طور منظم مصرف ميكنند متوجه شدند كه با افزايش مادهاي به نام «الكيل پيرازين» كه از مواد اساسي طعم دهنده چاي است خون رقيق ميشود و هر چه مقدار اين ماده در بدن زيادتر باشد به همان نسبت خون هم رقيقتر خواهد شد.
دانشمندان ژاپني پس از بررسي خواص چاي در افرادي كه اين نوشيدني را به طور منظم مصرف ميكنند متوجه شدند كه با افزايش مادهاي به نام «الكيل پيرازين» كه از مواد اساسي طعم دهنده چاي است خون رقيق ميشود و هر چه مقدار اين ماده در بدن زيادتر باشد به همان نسبت خون هم رقيقتر خواهد شد. گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه