کد خبر: ۲۵۳۰۲
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۸۴ - ۱۵:۵۴

پژوهش موسیقایی محمدرضا درویشی یک گام تا انتشار فاصله دارد

آفتاب‌‌نیوز : "آرش شهریاری" با اعلام این مطلب گفت: "این پژوهش درباره موسیقی تنبوری سه منطقه مهم کرمانشاه یعنی "کرند"، "گوران" و "صحنه" است و در آن موسیقی تنبوری پیشکسوتان این مناطق بررسی می‌شود."

وی تصریح کرد: "به دلیل برخوردار نبودن از حمایت مالی و با وجود آماده بودن، این پژوهش موسیقایی در یک قدمی انتشار متوقف مانده است."

شهریاری در ادامه گفت: "این پژوهش با نظارت و همکاری محمدرضا درویشی انجام شده و با ضبط آثار موسیقایی "درویش بابا غلام همت آبادی" شروع و به "استاد شاه ابراهیمی" ختم می شود."

همچنین نتایج حاصل از این تحقیق و پژوهش به صورت یک جزوه آموزشی و سی دی و نوار منشر خواهد شد.

محمدرضا درویشی در حال حاضر با همایون شجریان در ساخت و اجرای موسیقی سریال تاریخی "شهرآشوب" همکاری می‌کند. همچنین کتاب "سازشناسی" در دو بخش و با همکاری "محمدرضا درویشی" و "ارفع اطرایی" توسط انتشارات "ماهور" عرضه می‌شود.

این کتاب در دو بخش سازهای ملی و سازهای بومی نوشته شده که بخش سازهای ملی آن شامل تمام سازهای ملی چون تار، سه‌تار، کمانچه، سنتور و... را اطرایی و بخش سازهای بومی و محلی آن شامل دوتار، تنبور و.... را درویشی نوشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین