آفتابنیوز : 
سايت هنر و موسيقي در طول هفته گذشته و بعد از پخش يك برنامه تلويزيوني در يكي از شبكه هاي امريكا مبني بر تعطيلي هر چه سريعتر سايتهاي ايراني كه روي سرورهاي امريكا قرار دارند و تاييد اين امر از سوي برخي از شركتهاي امريكا و به پشتيباني از اين نگرش مسدود گشت.
در ابتدا طرفهاي امريكايي منكر چنين مسئله اي شده و بعد از مدتي بدون تاييد اين مطلب در اقدام به راه اندازي مجدد همكاري هايي را انجام دادند . اما انچه مسلم است روند چنين حركتي از سوي اين شركتها غير قانوني و خلاف قوانين رايج بين المللي است .
در تمام روزهاي هفته گذشته جز براي ما در سايت هنر و موسيقي چيزي غير از شرمندگي نماند و با تمام وجود از همه كساني كه از راههاي مختلف با تماس با همكاران سايت ابراز نگراني و همدلي خود را اعلام كردند صميمانه متشكريم و اميد داريم همچنان خادمي كوچك در كنارتان باشيم .