آفتابنیوز : 
تکیه در جدیدترین کتاب خود با عنوان ایران پنهان: پارادوکس و قدرت در جمهوریاسلامی به طرح این مساله میپردازد که آمریکا با تصویری اشتباه از ایران به طرح استراتژی در مقابل این کشور میپردازد.
وی مینویسد: تعبیر نادرست از رفتارهای ایران در اکثر رهبران آمریکا وجود دارد. از جیمی کارتر تا دیک چنی ایران را کشوری دیکتاتوری میبینند که زندگی سیاسیاش شبیه کرهشمالی است. اما واقعیت این است که سیاستهای داخلی ایران حاکی از رقابت سه عنصر ایدئولوژی اسلامی، منافع ملی و سیاستهای حزبی است. در سیاستخارجی ایران نیز میتوان شاهد عملگرایی بود.
وی میافزاید در دهه 1990 با تغییراتی که در کادر رهبری ایران ایجاد شد، آنها فهمیدند که بیش از این نمیتوانند منزوی باقی بمانند و تلاش کردند روابط خود با کشورهایی مثل چین، روسیه و سایر قدرتهای بزرگ را گسترش دهند.
تکیه با بررسی روابط ایران وعراق از کودتای 1953 که منجر به سقوط حکومت ملی دکتر مصدق شد تا پس از یازده سپتامبر به طرح این سوال میپردازد که در شرایط کنونی آمریکا چگونه میتواند سیاستی درست در قبال ایران اتخاذ کند. وی در همین راستا از سیاستمداران آمریکایی میخواهد ایده تغییر رژیم در ایران را کنار بگذارند. تکیه همچنین خواستار مذاکرات مستقیم آمریکا با ایران در زمینه موضوعاتی مثل برنامه هستهای، حمایت از حزبالله و نفوذ در میان شیعیان عراق است.
از نظر تکیه ایران مسالهای است که به اداره کردن نیاز دارد و نه به حل شدن.