آفتابنیوز : 
جوزف کرینشو معاون رئیس جمهور آمریکا در مرکز پیشرفت آمریکا که موسسهای نزدیک به دمکراتها است میگوید گزینه نظامی واقعگرایانه نیست اما این به معنی عملی نشدن آن هم نیست. البته همانطور که کرینشو نیز معتقد است امکان استفاده از گزینه نظامی علیه ایران پس از پیروزی دموکراتها در کنگره آمریکا کاهش یافته است. وی در عین حال تاکید کرد اما این امکان هنوز وجود دارد.
وی همچنین افزود: اگر شما به آنچه رئیس جمهور انجام میدهد نگاه کنید میبینید که او ما را به سمت گزینه نظامی پیش میبرد. کرینشو معتقد است مذاکره با ایران در مورد مسائل عراق میتواند راهی برای حل دیپلماتیک مساله هستهای ایران باز کند اما دولت جرج بوش تاکنون از پذیرش این گزینه امتناع کرده است. ضمن آنکه مقامات ارشد دولت جرج بوش همچنان به استفاده از برنامه هستهای ایران به عنوان بهانهای برای تغییر نظام فکر میکنند.
البته با برکناری دونالد رامسفلد و روی کارامدن رابرت گیتس به عنوان وزیر دفاع آمریکا پیشبینی میشود به گفتوگو بیش از مواجهه بها داده شود. اما در عین حال همچنان افرادی در سطوح بالای دولت (آمریکا) از حمله نظامی حمایت میکنند. از جمله معاون رئیس جمهور، کارکنان شورای امنیت ملی و شاید خود رئیس جمهور.
وی در عین حال از عملکرد نئومحافظهکاران در تشویق دولت به استفاده از گزینه نظامی علیه ایران انتقاد کرد.
جان پیک، کارشناس مسائل نظامی از موسسه گلوبال سکیوریتی در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه گفت: گمان میکنم جرج بوش بتواند سال آینده به جای دیپلماسی، حمله نظامی را برای حل مساله هستهای ایران انتخاب کند.
بنا به گفته این کارشناس، آمریکاییها قصد دارند در تابستان سال آینده تاسیاست هستهای ایران را بمباران کنند. پیک افزود: البته این اقدام نظامی محدودی خواهد بود تا تواناییهای ایران در این زمینه را تضعیف کند و حمله نظامی گسترده در دستور کار آمریکا قرار ندارد.
بنا به این گزارش مقاله سیمور هرش در شماره جدید مجله نیویورکر نیز دلیلی بر توجه دولت جرج بوش به استفاده از نیروی نظامی در حل مساله هستهای ایران است. هرش در مقاله خود یادآور شده که دیک چنی معاون رئیس جمهور در جلسهای که قبل از انتخابات کنگره برگزارش شده بود اعلام کرد دولت جرج بوش باید در صورت لزوم با یا بدون تصویب کنگره به ایران حمله کند.