آفتابنیوز :
آفتاب: دبير كل جامعه اسلامی مهندسين گفت: «اين تشكل از رئيس جمهور انتظار داشت از ابتدا نسبت به موضعگيری بيش از دو سوم نمايندگان مجلس عليه اظهارات مشايی توجه نشان میداد تا آثار اظهارات نابجای معاون خود را برطرف میكرد».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، به نقل از روابط عمومی جامعه اسلامی مهندسين، محمدرضا باهنر دبيركل جامعه اسلامی مهندسين با بيان اينكه پايبندی به اصول انقلاب رمز پيشرفت كشور است، گفت: «با پايبندی به اصول و آرمانهای انقلاب اسلامي، آموزههای ديني، اتحاد ملی و پيروی از ولايت فقيه، ايران اسلامی در مسير پيشرفت قرار گرفته و مراحل رشد و ترقی را طی میكند».
وی به بيانات مقام معظم رهبری در ديدار مسئولان نظام با معظمله اشاره كرد و اظهار داشت: «وجود رهبری آگاه، روشن و مسلط به امور كه همانند ناخدای كشتی در حساسترين شرايط توجه مردم و مسئولان را به وظايف خطير خود آشنا ميكند نعمت بزرگی است و با نگاهی به تحولات كشورهای همسايه درمیيابيم كه ايران با برخورداری از نعمت ولايت و رهبری به عنوان يک جزيره با ثبات با قدرت مراحل پيشرفت خود را طی میكنند».
وی افزود: «ديدار مسئولان با مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان اين فرصت را پديد میآورد كه كارگزاران نظام فارغ از ديدگاههای شخصی و تعلقات گروهی و جناحی زمينههای همدلی و وحدت بين خود را تقويت نمايند و تأكيد رهبر معظم انقلاب اسلامی بر جنبههای صبر و استقامت و ياد خدا در اين ديدار نشان داد كه همدلی حول منافع مشترک نيازمند خويشتنداری، صبر و گذشت از نظرات شخصی و توجه دائمی به خدا است».
دبيركل جامعه اسلامی مهندسين يادآور شد: «تأكيد مقام معظم رهبری به دولتمردان مبنی بر اينكه سال آخر خدمت خود را همانند سال اول خدمت با نشاط و جديت طی كنند و توصيه معظمله به تعامل قوا نشان میدهد كه مسئولان كشور بايد در عمل، گفتار و برنامهريزی، اصل را بر پاسخگويی به مطالبات اساسی مردم، رفع مشكلات و شتاب بخشيدن به اجرای برنامههای كلان قرار دهند و لذا برنامهها بايد به گونهای تنظيم شوند كه مسائل حاشيهای اصل مأموريت قوا را تحتالشعاع قرار ندهد».
باهنر همچنين اظهارات رئيس جمهور مبنی بر اينكه طرح تحول اقتصادی با تأنی و قانونمندی اجرا خواهد شد، اشاره كرد و گفت: «اين اظهارات موجب رفع بسياری از نگرانیهای دلسوزان و متخصصان جامعه شد».
باهنر تصريح كرد: «ضروری است برنامه زمانبندی اجرای طرح تحول اقتصادی به گونهای تنظيم شود تا عملاً برای آن پشتوانه قانونی ايجاد شود و در اين صورت است كه از عوارض منفی اجرای طرح پيشگيرانه خواهد شد».
نايب رئيس دوم مجلس شورای اسلامی به بيانه 224 نماينده مجلس در حمايت از دولت اشاره كرد و متذكر شد: «حمايت 224 نماينده مجلس از دولت در حالی كه 200 نفر از نمايندگان با انتشار بيانيهای خواستار عكسالعمل رئيس جمهور به اظهارات مشايی شده بودند نشان میدهد كه مجلس در عين عمل به وظيفه نظارتی خود تعامل با دولت را در دستور كار قرار داده است. همچنين نمايانگر پايبندی نمايندگان مجلس به رفتار اصولگرايی است كه منافع ملی و اعتقادات خود را قربانی تعاملات گروهی و جناحی نمیكند».
باهنر گفت: «جامعه اسلامی مهندسين از رئيس جمهور محترم انتظار داشت از ابتدا نسبت به موضعگيری بيش از دو سوم نمايندگان مجلس توجه به موقع نشان میداد تا آثار اظهارات نابهجای معاون خود را برطرف میكرد».
وی افزود: «در عين حال از نمايندگان مجلس شورای اسلامی نيز انتظار میرود خواستههای خود از رئيس جمهور را در صحن علنی مجلس به گونهای مطرح كنند كه برای فرصتطلبان و سواستفادهكنندگان زمينه القای ناسازگاری بين اصولگرايان فراهم نشود».
نائب رئیس دوم مجلس يادآور شد: «پشتيبانی قاطع مجلس از پايداری و مقاومت دولت در موضوع هستهای و احقاق حقوق ملت ايران در برابر زورگويان و سلطهگران جنبه ديگری از تعامل قوه مقننه با قوه مجريه بود.همچنين تعامل و همكاری سه قوه باعث ميشود مشكلات كشور زودتر برطرف شود».
باهنر همچنين با تقبيح شكستن حرمت مرجعيت اظهار داشت: «نقش مرجعيت در ايران بويژه در پيروزی انقلاب اسلامی بیبديل بوده است و هماكنون در كشور همسايه عراق نيز میبينيم كه آيتالله سيستانی با بسيج افكار عمومی و گروههای مؤثر سياسی مانع از تحقق اهداف بيگانگان اشغالگران میشوند».
وی گفت: «حريمشكنی و قداستشكنی از دستاوردهای افراطيون سكولار بود و اصولگرايان نبايد اجازه بدهند ارزشهای بزرگی كه در سابقه تاريخی و ذهنيت ملت ايران جزو افتخارات و ارزشها محسوب میشود به آسانی از دست برود و قداست آنها شكسته شود».
دبيركل جامعه اسلامی مهندسين با اشاره به كسانی كه وارد مقوله آفتزای حريمشكنی میشوند تأكيد كرد: «بايد قبل از هركس جريانات و اشخاصی كه اينگونه افراد به آنها منسوب هستند هشدار داده شود و از اظهارات آنان اعلام تبری شود».
دبيركل جامعه اسلامی مهندسين يادآور شد: «از رسانه ملی، احزاب، گروهها و دانشجويان حوزهها و دانشگاهها انتظار میرود با ترتيب دادن فضای گفتوگو در محيطی آرام به شفافسازی مواضع جريانهای سياسی كمک نمايند».