کد خبر: ۱۰۰۱۳۸۷
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۶
امنیت خلیج فارس، مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است

رایزنی احمدیان با همتای اماراتی‌اش

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: امنیت خلیج فارس و امنیت به هم پیوسته همه اعضای آن، مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است و اگر امنیت یکی از کشور‌ها با مخاطره خارجی مواجه شود، کل منطقه دچار چالش خواهد شد.
رایزنی احمدیان با همتای اماراتی‌اش
آفتاب‌‌نیوز :

«علی‌اکبر احمدیان» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در گفت‌وگوی تلفنی با «طحنون بن‌زاید آل‌نهیان»، مشاور امنیت ملّی امارات متّحده عربی، ضمن تشکر از مواضع امارات در محکوم نمودن تجاوز رژیم صهیونی به ایران، درباره مهم‌ترین موضوعات منطقه‌ای، اقدامات تجاوزگرانه آمریکا و رژیم صهیونیستی و نیز درخصوص روابط ۲ کشور رایزنی کرد.

 دبیر شورایعالی امنیت ملی به همتای اماراتی خود گفت: امنیت خلیج فارس و امنیت به هم پیوسته همه اعضای آن، مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است و اگر امنیت یکی از کشور‌ها با مخاطره خارجی مواجه شود، کل منطقه دچار چالش خواهد شد.

همچنین دبیر شورایعالی امنیت ملّی بر سیاست اصولی ایران و گسترش روابط با همسایگان تاکید کرد.

«طحنون بن‌زاید آل‌نهیان»، مشاور امنیت ملّی امارات نیز با اشاره به جایگاه ایران در منطقه گفت: تامین امنیت در منطقه می‌بایست توسط تمامی کشور‌های منطقه صورت گیرد و اخلال در امنیت یک کشور، اثراتی منفی بر سایر کشور‌های منطقه بر جای می‌‎گذارد.

همچنین وی تاکید کرد که کشورش همواره از گفت‌و‌گو برای حل و فصل تمامی چالش‌ها حمایت می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین