کد خبر: ۸۷۶۰۰
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۲
تاکید مجدد احمدی‌نژاد بر برگزاری رفراندوم در ایران و غرب

احمدی‌نژاد: اگر جرات دارید گزینه‌های روی میزتان را بگویید

امروز ملت ایران ماموریت مهم و بزرگی را برعهده دارد
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رییس‌جمهور در بیستمین همایش ملی کارگران نمونه‌ی کشور، اظهارکرد: «با قانون کار همیشه سیاسی برخورد شده در حالی این برخورد باید حقوقی باشد».

محمود احمدی‌نژاد در ابتدای سخنانش با تبریک هفته‌ی کارگر و ابراز خرسندی از این‌که توفیق یافته ساعاتی در جمع کارگران حضور پیدا کند، افزود: «امروز ملت ایران ماموریت مهم و بزرگی را برعهده دارد. ملت ایران به واسطه‌ی ویژگی‌های منحصر به فرد و استعدادها و توانمندی‌های بی‌نظیر خود دو ماموریت بزرگ برعهده دارد که ماموریت اول، ساختن ایران اسلامی است».

وی اظهار کرد: «ما باید همه جای ایران را در تمام ابعاد و بخش‌ها بسازیم تا به یک جامعه نمونه و الگو تبدیل شویم».

احمدی‌نژاد ماموریت دوم را الهام‌بخشی به جامعه‌ بشری دانست و گفت: «این در شرایطی است که مکتب‌های خودساخته و مادی به بن‌بست رسیده‌اند و امروز نیز نظام سرمایه‌داری به بن‌بست رسیده و قبل از آن نیز نظام مارکسیسم؛ اما تنها راه نجات و برپایی یک جامعه‌ی متعادل و حیات طیبه و سعادتمند، راه ملت ایران و پی‌گیری آرمان‌های الهی است».

رییس‌جمهور در ادامه به برخی ویژگی‌های نظام سرمایه‌داری اشاره کرد و افزود: «در نظام سرمایه‌داری سود و لذت حداکثری هدف انسان است؛ یعنی انسان موجودی است که به دنبال سود و لذت حداکثری شخصی است و در چنین نگاهی تبعیض، فریب، فقر و فاصله‌ی طبقاتی یک چیز طبیعی است و حاصل این نگاه مشکلاتی است که امروز در جهان وجود دارد. اساس برنامه‌ریزی اقتصادی در این نظام گسترش و توسعه‌ی مصرف است و هر کس مصرف بیشتری داشته باشد از شان اجتماعی بیشتری برخوردار است، اما اگر ما همین را نیز ملاک قرار دهیم یعنی بن‌بست؛ چرا که نقطه‌ی پایانی برای مصرف وجود ندارد؛ در حالی که امکانات بالفعل عالم همواره محدود است».

احمدی‌نژاد گفت: «اما نگاه اسلامی آن چیزی که به انسان شانیت می‌بخشد، تجلی ارزش‌های انسانی در وجود هر فرد است نه مصرف بیشتر. در این نظام تاکید شده مصرف باید به اندازه‌ی کفایت باشد و حتی در نوسانات اقتصادی نیز باید قناعت را مدنظر قرار داد، اما بر تولید حداکثری و خدمت بیشتر به جامعه تاکید شده است».

وی افزود: «در این نگاه آن کسی ارزشمندتر است که بیش از دیگران در خدمت تعالی جامعه و در واقع فداکار و ایثارگر باشد».

رییس‌جمهور گفت: «ما باید نگاه دینی و آرمانی‌مان را به جامعه‌ی بشری معرفی کنیم و نیاز جامعه‌ بشری امروز در این زمینه در حال شعله کشیدن است».

احمدی‌نژاد با بیان این‌که امروز ملت ایران حرف برای گفتن دارد، گفت: «ما باید ایران را بسازیم و الگو و الهام‌بخش باشیم».

رییس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش به شان و منزلت کارگران در جامعه اشاره کرد و گفت: «به نظرم بهترین قشر جامعه برای انجام این دو ماموریت کارگران عزیز هستند. کارگران از جمله قشرهای بسیار ارزشمند در جامعه هستند؛ چرا که بهترین انسان‌ها کسانی هستند که نافع به حال جامعه‌اند».

وی در ادامه با بیان این‌که در کل کسانی که در جامعه کار می‌کنند، کسی مفیدتر از جامعه‌ی کارگری نیست، گفت: «مثلا کارگران در معدن‌ها در دورترین نقاط، در سخت‌ترین شرایط کار و تلاش می‌کنند و زحمت می‌کشند برای اینکه ایران ساخته شود، کشور ساخته شود و چرخ‌های اقتصاد کشور به حرکت درآید، تا دیگر کارگرانی که عرصه‌ی خودرو، تولید لوازم خانگی و دیگر عرصه‌ها مشغول به کار هستند، هم‌چنین کارگران ارزش افزوده تولید می‌کنند که بخش عمده‌ای از آن در خدمت پیشرفت جامعه است».

احمدی‌نژاد اظهار کرد: «امروز سرعت پیشرفت کشور سرعت بالایی است. البته این سخن به این معنا نیست که اشکال و نواقص وجود ندارد. ما هنوز تا رسیدن به نقطه‌ی مطلوب فاصله‌ی زیادی داریم و باید تلاش و کار زیادی بکنیم ولی سرعت رشد ما بالاست».

رییس‌جمهور ادامه داد: «امروز در همه جای کشور آهنگ ساختن است و محور ساختن کشور جامعه‌ی کارگری است که باید از تمام کارگران عزیزمان در سراسر کشور تشکر کنیم. وفادارترین، دلسوزترین و سازنده‌ترین قشر کشور ما قشر کارگر است و ما فعالیت‌ها و تلاش‌های آنها را در عرصه‌ها و در دوره‌های مختلف تجربه کرده‌ایم؛ چنان‌که در نوسانات شدید اقتصادی اجازه ندادند چرخه‌ی تولید، اقتصاد و سازندگی کشور دچار سکون شود. باید دست همه‌ی کارگران را ببوسیم و به نظر من تمام کارگران ما نمونه هستند. شاید کارگران نام و نشانی نداشته باشند اما در فرهنگ ما نام و نشان نیست که کرامت می‌بخشد، بلکه این مفید بودن است که به انسان‌ها کرامت می‌بخشد».

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهارکرد: «در مسیر ارتقای کار و کارگری و تامین کارگران و رفع موانع و مشکلات آنها و ایجاد امنیت و آرامش در محیط کار برای آنها یک‌سری کارهایی انجام شده که دوستان اشاره کردند اما هنوز کارهای فراوانی است که باید انجام شود».

رییس‌جمهور ادامه داد: «در وهله‌ی اول باید در مورد موضوع ارزش کار و کارگری کار و این ارزش را بیشتر در جامعه تبیین کنیم. بیش از 100 سال در کشور ما با یک طراحی خبیث ارزش کار را پایین آورند و کارگران را منکوب و تلاش کردند ارزش‌های نظام سرمایه‌داری را ترویج دهند، ما حالا باید کار کنیم که جایگاه واقعی کار و کارگران را برای جامعه و نسل‌های جامعه تبیین کنیم تا این جایگاه به خوبی شناخته شود».

رییس‌جمهور به موضوع حقوق کارگری و قانون کار نیز اشاره کرد و گفت: «با قانون کار همیشه سیاسی برخورد شده است، در حالی که باید حقوقی برخورد شود. ما باید به نحوی حرکت کنیم که نفس کار اعتلا پیدا کند و شان و حقوق کارگر نیز حفظ و انگیزه‌های لازم برای کارآفرینی ایجاد شود».

وی هم‌چنین با بیان این که افراط و تفریط در هر بخشی مضر است، اظهار کرد: «برخی تصمیم‌ها گرفته شد که ظاهر آن به نفع کارگران بود ولی بعد از 15 – 10 سال طراحان آن فهمیدند به ضرر جامعه‌ی کارگری بوده است».

احمدی‌نژاد گفت: «ما باید به سمتی برویم که قریب به اتفاق کارگران ما کارگران دائمی باشند».

وی ادامه داد: «اولین شرط لازم برای خلاقیت، ابتکار و پی‌گیری کار، آرامش روانی کارگر است. اگر این آرامش نباشد این نگرانی در کار و حتی خانواده‌ی کارگر تاثیر می‌گذارد».

رییس‌جمهور افزود: «در نگاه سرمایه‌داری کارگر ابزار کار است ولی در اندیشه‌ی اسلامی کارگر انسان مولد، مفید و دارای جایگاه برجسته‌ای است. او یار کارفرماست و نه یک ابزار کار. در نگاه اسلامی آن کارفرمایی ارزشمند است که خود در خدمت کارگران باشد و کارگر و کارفرما در واقع اجزای یک سیستم هستند و هیچ برتری‌ای بر یکدیگر ندارند. آن‌ها شریک یکدیگر در پیشبرد کشور در عرصه‌ی تولید و سازندگی هستند».

وی هم‌چنین گفت: «امیدوارم قانون کار از این فضای سیاسی بیرون بیاید و برخی بندهای آن درست شود که آرامش و امنیت روانی برای کارگران ایجاد شود تا هم کارگر کار خود را به خوبی انجام دهد و هم کارفرما و کل روند به سود کشور باشد».

احمدی‌نژاد در ادامه به تصویب سقف معافیت مالیاتی کارگران اشاره کرد و گفت: «در جلسه‌ی دولت مصوب شد کارگرانی که تا 416 هزار تومان در ماه حقوق دریافت می‌کنند از پرداخت مالیات معاف شوند، مثل کارمندان».

رییس‌جمهور همچنین درباره سخنان یکی از کارگران که خواهان ارائه‌ی سهام عدالت و سهام ترجیحی به کارگران بود، گفت: «ما موافق این کار هستیم، گر چه فکر می‌کنم بسیاری از کارگران سهام عدالت گرفته باشند و باید تلاش کرد آنهایی که نگرفته‌اند نیز از این سهام برخوردار شوند».

وی درباره حقوق بازنشستگان نیز گفت: «امیدوارم به زودی حقوق بازنشستگان کارگری نیز مانند حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری شود و به حداقل 400 هزار تومان برسد».

احمدی‌نژاد هم‌چنین گفت: «خود را خادم کارگران می‌دانم».

رییس‌جمهور در بخش دیگر سخنانش با اشاره به این‌که نفاق غربی‌ها و کشورهای زورگو برملا شده است، گفت: «آرایش سیاسی و نظام فکری قدرت‌های زورگو ازهم پاشیده است. آن‌ها 50 سال به دروغ شعار آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات را دادند، به ارزش‌ها، مقدسات و حیثیت ملت‌ها توهین می‌کردند. وقتی اعتراض می‌شد، می‌گفتند تحمل کنید، آزادی بیان است، گردش آزاد اطلاعات است».وقتی به پیامبران الهی توهین می‌کردند و به این امر اعتراض می‌شد جواب می‌دادند چرا دیکتاتوری به خرج می‌دهید. آن‌ها آمدند رژیم صهیونیستی جرثومه‌ی فساد را به زور و بدون مبنای حقوقی و نقض مقررات و قوانین عقلی درست کردند و اجازه نمی‌دهند که کسی در این زمینه به آنها نقد کند و جنایت‌های آن را فهرست کند. به محض این‌که بخواهیم در این زمینه صحبت کنیم می‌گویند دیکتاتور، ضد یهود، چرا نفرت منتشر می‌کنید».

وی گفت: «آن‌ها مردم غزه را مورد حمله قرار می‌دهند و بعد مردمی را که در برابر این جنایت‌ها می‌ایستند و از خود دفاع می‌کنند، تروریست می‌نامند».

رییس‌جمهور با بیان این‌که آنها عصبانی هستند، گفت: «آنها هنوز یاد نگرفته‌اند چگونه با ملت‌ها حرف بزنند. می‌گویند تغییر ولی اولین تغییر این است که یاد بگیرند چگونه با مردم صحبت کنند».

احمدی‌نژاد گفت: «دنیا فهمیده است که شعارها و صحبت‌های آنها توخالی است».

وی افزود: «آنها می‌گویند می‌خواهیم با ایران در ارتباط با اختلافات راه دیپلماتیک را انتخاب کنیم اما گزینه‌های دیگر نیز روی میز است. آنها بگویند چه گزینه‌هایی روی میز است. این گزینه‌ها را اعلام کنند. بگویند می‌خواهند چکار کنند. اگر صداقت دارید تمام گزینه‌ها را اعلام کنید. جرات داشته باشید و این اقدام را انجام دهید. ما می‌دانیم دیگر کسی در دنیا جرات ندارد بگوید می‌خواهیم ایران را تهدید کنیم».

رییس‌جمهور خطاب به آنها افزود: «شما به ملت‌ها دروغ گفتید و جنایت کردید و اکنون دیگر در بین ملت‌ها آبرویی ندارید».

احمدی‌نژاد ادامه داد: «یکی از خبرنگاران تلویزیون سوئیس در ژنو به من گفت مردم اروپا از شما به خاطر صحبت‌هایتان در مورد صهیونیست‌ها ناراحت هستند. من به وی گفتم راه مشخص شدن این موضوع و آزمایش آن ساده است. یک رفراندوم بگذارید تا مردم مشخص کنند طرفدار ما هستند یا طرفدار صهیونیست‌ها و من می‌توانم بگویم 70 درصد آنها طرفدار ملت ایران هستند و 30 درصد نیز تحت فشارها و تبلیغات به طرف آن سمت هستند».

وی با بیان این‌که امروز قدرت‌های زورگو در بن‌بست هستند، اظهارکرد: «روز ملت‌ها شروع شده است و این قدرت‌های زورگو باید خود را اصلاح کنند. آنها یا باید خود را اصلاح کنند یا بروند و امیدوارم که خود را اصلاح کنند؛ گرچه این کار سختی است ولی امیدواریم آن‌ها اصلاح شوند، اما در هر صورت رفتنی هستند».

رییس‌جمهور هم‌چنین با بیان این‌که آینده‌ی درخشان و روشنی در برابر بشریت و ملت ایران قرار دارد، اظهار کرد: «امروز ملت ایران جزء عزیزترین ملت‌هاست».

احمدی‌نژاد افزود: «60 سال آن‌ها کشورها و ملت‌های آزاده را از اجلاس‌های جهانی بیرون می‌کردند، ولی این بار ملت‌های آزاده بودند که آنها را بیرون کردند. آن‌ها رفتند بیرون و هیچ اتفاقی نیفتاد و اکنون نیز از کرده‌ی خود پشیمان هستند که چرا از اجلاس بیرون رفتند».

رییس‌جمهور در بخش پایانی سخنانش گفت: «باید عزم‌ها را جزم کنیم، دست‌ها را به هم بدهیم تا موانع و مشکلات را برطرف کنیم و به این صورت ایران عزیز را بسازیم و به عنوان الگو به جامعه‌ی بشری معرفی کنیم».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۲/۰۷
0
0
کاش در جمع کارگران کارخانه دنا و یا نی شکر هفت تپه و یا کارخانه های قند سخنرانی می کردی.صحبت کردن در جمعی که حراست تاییدشان کرده است و حقوقشان براه است هنری نیست
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین