طالبان 11 سرباز افغان را کشت
مقامهای افغان اعلام کردند در جریان حمله طالبان در غرب این کشور 11 سرباز کشته شدند.
آفتابنیوز :
احسانالله حیات، سخنگوی والی هرات گفت: طالبان به یک کاروان از سربازان در منطقه کروخ در هرات حمله کرده و 11 سرباز را کشت.
نجیبالله نجیبی، سخنگوی ارتش افغانستان در غرب این حمله را تایید کرده و گفت: چهار سرباز دیگر هم زخمی شدهاند.
هنوز هیچ گروهی مسوولیت این حمله را برعهده نگرفته اما شبهنظامیان طالبان که حملات خود علیه نیروهای امنیتی افغان را از زمان آغاز حملات بهاره تشدید کردهاند، به نظر عامل این حمله هستند.
این حمله در حالی صورت گرفته که سربازان و نیروهای امنیتی افغان بدون کمک نیروهای ناتو نخستین فصل از درگیریها با طالبان را آغاز کردهاند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیروهای امنیتی افغان در حالی با شبهنظامیان درگیر شدهاند که دولت کابل به دنبال تشدید اقدامات برای از سرگیری مذاکرات صلح است.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه