مصرف گردو عامل مهم کاهش ابتلا به سرطان پستان
مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف گردو، عامل مهم کاهش ابتلا به پوکی استخوان و سرطان پستان است.
آفتابنیوز :
شهلا جودت اظهارکرد: خوردن گردو به صورت روزانه و مداوم می تواند در کاهش ابتلا به سرطان پستان و تومورها موثر باشد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی، وی افزود: وجود آنتی اکسیدان ها و امگا 3 سبب می شود میزان ابتلا به سرطان و پوکی استخوان در فرد مصرف کننده کاهش یابد.
وی عنوان کرد : مصرف گردو برای همه گروه های سنی به دلیل خواص زیاد آن توصیه می شود و همه افراد می توانند با تعادل در مصرف گردو به دلیل کالری بالا از مزایای آن بهره مند شوند.
شهلا جودت اظهارکرد: خوردن گردو به صورت روزانه و مداوم می تواند در کاهش ابتلا به سرطان پستان و تومورها موثر باشد.به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی، وی افزود: وجود آنتی اکسیدان ها و امگا 3 سبب می شود میزان ابتلا به سرطان و پوکی استخوان در فرد مصرف کننده کاهش یابد.
وی عنوان کرد : مصرف گردو برای همه گروه های سنی به دلیل خواص زیاد آن توصیه می شود و همه افراد می توانند با تعادل در مصرف گردو به دلیل کالری بالا از مزایای آن بهره مند شوند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه