سیاسی » عمومی
کد خبر: ۶۱۳۷۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۳
عراقچی: برجام در آی.سی.یو به سر میبرد و حالش خوب نیست
معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه متاسفانه باید بگویم که برجام در حال حاضر وضعیت خوبی ندارد و در آی سی یو به سر می برد، تاکید کرد: باید سخت تلاش کنیم تا آن را نجات دهیم و در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا از آن محافظت کنیم.
آفتابنیوز :
سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه در سالروز فروپاشی دیوار برلین بر لزوم تلاش برای فروپاشی دیوار تحریم ها و یکجانبه گرایی آمریکا تاکید کرد.
وی در مراسم روز ملی آلمان که در سفارت آلمان در تهران برگزار شد، گفت: همکاری ایران و کشورهای ٤+١ باید منجر به شکستن دیوار تحریم ها و یکجانبه گرایی شود که همچین سلاحی علیه کشورهای مستقل بکار گرفته می شود.
عراقچی افزود: ما و کشورهای اروپایی در کنار چین و روسیه در جریان مذاکرات تلاش کردیم به توافقی متوازن برسیم ولی اکنون با یکجانبه گرایی آمریکا این توازن از بین رفته است.
وی سالروز اتحاد دو آلمان و شکستن دیوار برلین را تبریک گفت و افزود: ایران و آلمان از دیرباز رابطه خوبی داشتند. البته این رابطه گاهی فراز و فرودهایی داشته ولی به طور کلی دوستانه و مبتنی بر احترام و منافع متقابل بوده است.
منبع: خبرگزاری ایرنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
دست بردار آقای عراقچی کدوم برجام ،
