کد خبر: ۹۸۸۳۱۶
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸

کاهش ۱۵ نمره‌ای فشار خون با داروی فشار خون جدید

داروی جدید لروندواستات امیدی تازه برای درمان فشار خون بالای مقاوم به درمان محسوب می‌شود. لروندواستات طبق تحقیقات جدید، به‌طور قابل توجهی فشار خون بالای کنترل‌نشده را کاهش می‌دهد. پژوهشگران دانشگاه سن دیگو کالیفرنیا دریافتند این دارو با هدف قرار دادن هورمون آلدسترون، فشار خون سیستولیک را به‌طور معنی‌داری پایین می‌آورد و می‌تواند گزینه‌ی درمانی مهمی برای میلیون‌ها نفر باشد.
کاهش ۱۵ نمره‌ای فشار خون با داروی فشار خون جدید
آفتاب‌‌نیوز :

محققان دانشگاه سن دیگو کالیفرنیا از موفقیت دارویی جدید به نام لروندواستات (Lorundrostat) در کنترل فشار خون بالای مقاوم به درمان خبر داده‌اند. این پیشرفت می‌تواند نقطه عطفی برای بیمارانی باشد که دارو‌های رایج فشار خون برایشان کارساز نیست.

در یک آزمایش بالینی که نتایج امیدوارکننده‌ای به همراه داشت، لروندواستات توانست فشار خون سیستولیک (عدد بالا) شرکت‌کنندگان را به طور میانگین ۱۵ نقطه کاهش دهد. این در حالی بود که گروهی که دارونما (پلاسیبو) دریافت کرده بودند، تنها شاهد کاهش ۷ نقطه‌ای در فشار خون سیستولیک خود بودند. این تفاوت چشمگیر، اثربخشی قابل توجه لروندواستات را نشان می‌دهد.

این مطالعه بر روی ۲۸۵ بیمار مبتلا به فشار خون بالای کنترل‌نشده یا مقاوم به درمان انجام شد. همه شرکت‌کنندگان در ابتدا دارو‌های استاندارد ضد فشار خون را مصرف می‌کردند. سپس، ۱۹۰ نفر دوز مشخصی از لروندواستات و ۹۵ نفر دیگر پلاسیبو را به مدت ۱۲ هفته دریافت کردند. این روش به محققان اجازه داد تا تأثیر مستقیم دارو را ارزیابی کنند.

مکانیسم عمل لروندواستات بر مهار تولید هورمون آلدسترون متمرکز است. مطالعات پیشین نشان داده‌اند که عدم تعادل در سطح آلدسترون نقش مهمی در تنظیم فشار خون دارد و می‌تواند منجر به فشار خون بالا شود. مایکل ویلکینسون، از محققان این پروژه، تأکید کرد که این دارو رویکردی نوین برای مقابله با عدم توازن آلدسترون ارائه می‌دهد.

فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی بیماری‌های قلبی-عروقی و مرگ‌ومیر در سراسر جهان است که اغلب بدون علامت پیش می‌رود. کشف دارو‌هایی مانند لروندواستات که می‌توانند موارد مقاوم به درمان را هدف قرار دهند، خبری بسیار مهم برای سلامت عمومی و بیماران درگیر با این چالش محسوب می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین