کد خبر: ۹۹۰۵۱۲
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵

توقیف کشتی حامل ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق / دستگیری ۱۴ نفر در هرمزگان

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از توقیف کشتی حامل ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۴ نفر در این زمینه خبر داد.
توقیف کشتی حامل ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق / دستگیری ۱۴ نفر در  هرمزگان
آفتاب‌‌نیوز :

سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه با پایش‌های صورت گرفته و با همکاری و تعامل و هم افزایی پلیس امنیت اقتصادی و مرزبانی فراجا یک فروند کشتی حامل بیش از ۳ میلیون لیتر گازائیل قاچاق در آب‌های ساحلی استان هرمزگان توقیف و ۱۴ نفر اعضا این باند دستگیر شدند، عنوان داشت: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته اعضا این باند قاچاق، پس از بارگیری سوخت گازوئیل در یکی از لنگرگاه‌های جنوبی سامانه ais خودی به منظور گمراه نمودن مأموران و فرار از دست قانون خاموش کرده و قصد انتقال سوخت به یکی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس را داشتند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه اعضا این باند در مواجه با پلیس اقدام به تیراندازی به سمت مأموران کردند که در نهایت با شهامت و درایت همکاران در این عملیات اعضا این باند بدون انجام تیراندازی متقابل دستگیر و کشتی حامل سوخت قاچاق توقیف شد، بیان داشت: اعضا این باند سازمان یافته دستگیر و بررسی‌های تکمیلی در خصوص این پرونده برای شناسایی سایر عوامل و مباشران و معاونان آن ادامه دهد.

سردار رحیمی با تاکید بر اینکه قاچاق سوخت در حقیقت قاچاق و به یغما بردن سرمایه ملی است، گفت: ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی فراجا با شماره ۰۹۶۳۰۰ آماده دریافت اخبار و اطلاعات هموطنان در خصوص جرایم مختلف اقتصادی از جمله قاچاق سوخت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین