کد خبر: ۹۹۱۰۱۶
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۲

آمار وحشتناک از خودکشی و اقدام به خودکشی ۹۱ دانشجو

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تعداد ۷ نفر از دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سال گذشته بر اثر خودکشی فوت کردند، گفت: ۸۴ نفر از دانشجویان نیز اقدام به خودکشی کرده بودند که موفق آمیز نبود. ضمن اینکه ۱۰۴۶ نفر از دانشجویان نیز افکار خودکشی داشتند .
آمار وحشتناک از خودکشی و اقدام به خودکشی ۹۱ دانشجو
آفتاب‌‌نیوز :

دکتر مسعود حبیبی ضمن بیان این مطلب به وضعیت خودکشی در بین دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و توضیح داد: متاسفانه بر خلاف ادعا‌هایی که بعضاً اعلام می‌شود، آمار خودکشی در ایران بالا نیست. طبق آمار ارایه شده در سال ۲۰۲۳ آمار خودکشی منجر به مرگ در میانگین جهانی ۹ در هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است. این آمار در کشور آمریکا ۱۴ و در ایران نیز ۸ نفر می‌باشد؛ بنابراین اینگونه نیست که خودکشی در ایران بسیار بالاتر از سایر کشور‌ها باشد. اگر چه ما معتقد هستیم خودکشی یک نفر هم زیاد است و نباید اتفاق بیفتد.

وی در ادامه با بیان اینکه نسبت خودکشی در بین دانشجویان بسیار پایین‌تر از جمعیت عمومی جامعه است، تصریح کرد: در بین جمعیت دانشجویی دانشجویان علوم پزشکی کشور در سال ۱۴۰۳ تعداد ۷ دانشجو بر اساس خودکشی فوت و ۸۴ نفر نیز اقدام به خودکشی کرده بودند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۰۴۶ نفر دانشجو و دستیار دارای افکار خودکشی بودند که با مداخله به هنگام، مانیتور هفتگی، استفاده از جلسات روان درمانی و اقدامات پیشگیرانه نظیر برگزاری تور‌های فرهنگی، اجرای طرح موفق منتورینگ توسط دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آموزش مهارت‌های زندگی از جمله تاب آوری و حل مسئله توسط مراکز مشاوره از اقدام به خودکشی منصرف شده و تحت درمان روانشناختی قرار گرفتند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت وجود اختلالات استرس و اضطراب را عامل اصلی خودکشی در بین دانشجویان دانست و گفت: با توجه به اهمیت سلامت روان دانشجویان و دستیاران در وزارت بهداشت و ابلاغ ماده ۳۶ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به منظور ارتقا سطح بهزیستی روانی، پیشگیری و درمان انواع اختلالات روانشناختی افسردگی، اضطراب و ... ادارات مشاوره دانشگاه‌ها ارتقا جایگاه سازمانی پیدا کردند و علاوه بر سلامت روان موضوعاتی نظیر سبک زندگی دانشجویی، ارتباط با خانواده، پیوند و ازدواج به خوزه فعالیت این ادارات اضافه شده است.

دکتر حبیبی در پایان خاطرنشان نشان کرد: بر اساس آمار منتج از غربالگری دانشجویان علوم پزشکی، تعداد ۴۰ هزار نفر از دانشجویان علوم پزشکی نیاز به انجام مداخلات روان درمانی هستند.

منبع: شفقنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین