کد خبر: ۹۹۴۸۳۰
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰

دلیل حرف‌های زنوزی علیه ایجنت معروف: تلاش برای جدایی دو ستاره تراکتور

به‌نظر می‌رسد تلاش‌هایی جدی برای لژیونرشدن دو الی سه بازیکن تیم تراکتور وجود دارد، اما زنوزی به‌این راحتی‌ها قید ستاره‌های تیمش را نمی‌زند.
دلیل حرف‌های زنوزی علیه ایجنت معروف: تلاش برای جدایی دو ستاره تراکتور
آفتاب‌‌نیوز :

 در ترکیب تیم تراکتور دو مهاجم جوان ایرانی درخشش فوق‌العاده‌ای داشتند. مهدی هاشم نژاد و امیرحسین حسین زاده دو ستاره خوش‌آتیه تیم تراکتور هستند که با درخشش در لیگ برتر، به تیم ملی هم دعوت شدند. امیرحسین حسین زاده با ۱۴ گل در لیگ برتر آقای گل شد، او در آسیا نیز ۸ گل به ثمر رساند. حسین زاده ۶ پاس گل در لیگ و ۲ پاس گل نیز در آسیا ثبت کرد. مهدی هاشم نژاد وینگر ۲۳ ساله تراکتور، آمار ۸ گل و ۹ پاس گل در لیگ و ۲ گل و ۲ پاس گل را در آسیا داشته است.

شایان ذکر است هاشم نژاد و حسین زاده از نظر آماری نیز جزو بهترین مهاجمان لیگ برتر بودند.

مدتی پیش‌تر سخن از احتمال جدایی مهدی هاشم نژاد و امیرحسین حسین زاده از تراکتور بود. درضمن روز‌هایی پیش در مصاحبه‌ای حسین زاده به «کلنجار» با مدیران تراکتور برای لژیونرشدن و جدا شدن از این تیم حرف زده بود.

محمدرضا زنوزی در تلویزیون به نام امیرهوشنگ سعادتی اشاره‌ای مستقیم کرد حال صحبت از آن است که این اشاره به ایجنت معروف، به‌دلیل همین کلنجار دو بازیکن برمی‌گردد!

منبع: طرفداری

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین