کد خبر: ۱۰۱۲۵۵۵
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸

بیرانوند: پرسپولیسی‌ها را دوست دارم/ به من گیر ندهید، می‌خواهم به خودم برسم!

علیرضا بیرانوند می‌گوید دوست دارد در دوران محرومیت به فکر خودش و خانواده اش باشد.
بیرانوند: پرسپولیسی‌ها را دوست دارم/ به من گیر ندهید، می‌خواهم به خودم برسم!
آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا بیرانوند دوران محرومیت خود را سپری می‌کند و فعلا اجازه بازی کردن ندارد. محرومیت برای هر بازیکنی سخت است ولی بیرانوند سعی می‌کند این روز‌ها خیلی خودش را درگیر آن نکند. او می‌خواهد کنار خانواده اش وقت بگذراند و البته کمی هم به خودش برسد. او تمرینات اختصاصی و تیمی را هم انجام می‌دهد تا بعد از پایان دوران محرومیتش، با آمادگی کامل به میادین برگردد و برای تراکتور و تیم ملی به میدان برود. 

بیرانوند چند روزی برای دوری از شلوغی و هیاهو به همراه خانواده راهی سفر شد و حالا به ایران برگشته تا تمیریناتش را دنبال کند. علیرضا چند روز قبل برای انجام کار‌های زیبایی راهی یک کیلینیک زیبایی شد تا کار‌های شخصی اش را انجام دهد. ویدئوی کوتاهی از حضور بیرانوند در این کیلینیک در فضای مجازی منتشر شده و علیرضا در این ویدئو صحبت‌های جالبی را مطرح می‌کند. بیرانوند گفت: می‌خواهم در دوران محرومیت به خودم برسم و در کنار خانواده‌ام باشم. لطفا درکم کنید و در این مورد به من گیر ندهید (بوتاکس زدن). می‌خواهم در دوران محرومیت کار‌های خودم را انجام دهم و خیلی به مسائل دیگر فکر نکنم. 

همچنین علیرضا در واکنش به صحبت پزشک زیبایی که گفته بود پرسپولیسی است ولی بیرانوند و تراکتوری‌ها را هم دوست دارد، گفت: هواداران پرسپولیس جزو بهترین‌ها هستند و من آن‌ها را می‌شناسم. من هم دوستشان دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین