آفتابنیوز : آفتاب: میرحسین موسوی در دیدار با جمعی از اعضای شورای مرکزی سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتمادملی از نقش آقای کروبی در این حرکت ملی تشکر کرد و گفت: شجاعت و افشاگری ایشان سهم بالایی در آگاهی مردم و جنبش دارد. امیدواریم که این نقش همچنان با قدرت ادامه داشته باشد. ایستادگی ایشان در تداوم نقش جنبش سبز اهمیت حیاتی دارد.
به گزارش برخی از سایتهای خبری وی سپس به بررسی نقش احزاب بعد از انقلاب پرداخت و گفت: از اول انقلاب تفکری وجود داشت که با حزب و تشکل مخالف بود. تجربه نامناسب مردم درباره احزاب دوران بعد از مشروطیت این بدبینی را تشدید میکرد.
وی افزود: در کنار این نگاه بدبینانه اندیشه مثبتی هم بود که در راس آن شهید بهشتی قرار داشت. ایشان معتقد به فعالیتهای حزبی و تشکیلاتی بودند و در این زمینه نیز بسیار تلاش کردند. از آن فعالیتها نتایج درخشانی گرفته شد و یکی از ویژگیهای ایشان مخالفتشان با تک صدایی و رژیم تک حزبی بود.
وی با ابراز تاسف از نگاه منفی به احزاب و تشکلها و حتی تشکلهای کوچک مردمی، تاکید کرد: اقدام اخیر در مورد دو حزب اصلاحطلب کشور ریشه در همین اندیشه منفی در مورد احزاب دارد. البته این روزها اهمیت احزاب و تشکلها بیش از سابق احساس میشود.
موسوی گفت: ایستادگی بر حق تشکیل و حفظ احزاب در این روزها حیاتیتر از همیشه است. وقتی بحث اجرای بدون تنازل قانون اساسی میشود یکی از اصول صراحت در آزادی تشکلها و احزاب است؛ چه این احزاب سیاسی باشند و چه صنفی.
موسوی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: تشکلهای سیاسی باید از آزادی و حقوق همه دفاع کنند و در صورت امکان در هم ادغام شوند و تشکلهای بزرگتری را ایجاد کنند
مهندس موسوی به مسأله خرافات اشاره کرد و گفت: حذف سازمان مدیریتو برنامهریزی، حساسیت به کلید واژه توسعه، پشت سر انداختن برنامههای پنج ساله توسعه، همه و همه نشان از رسوخ تفکر خرافی است.
وی تصریح کرد: شیعه واقعی همیشه و هر روز منتظر فرج و ظهور امام زمان (عج) است ولی در عین حال برای هزار سال بعد خود هم برنامهریزی میکند ولی امروز اقتصاد صدقهای و اقدامات باری به هر جهت اغتشاش عظیمی را در تنظیم رویههای عقلانی ایجاد کرده است.
موسوی در انتها به نقش حضرت امام(ره) در انقلاب اسلامی و ریشه کن کردن یک رژیم ۲۵۰۰ساله شاهنشاهی اشاره کرد و گفت: ایشان بیشترین حساسیت را به تسلط تحجر و خرافه داشتند و در دورهای که فشار غیر عادی برای جلوی از شرکت زنان در انتخابات ایجاد شد، ایشان با صراحت و تندی برخورد کردند و گفتند مگر میتوان نیمی از جمعیت کشور را از دخالت در سرنوشت خود محروم کرد.