آفتاب: كامران دانشجو گفت: جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد كه قرار بود یكشنبه 13 تیر برگزار شود، بنا به دلایلی به تعویق افتاد.
كامران دانشجو، عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد در حاشیه بازدید از برگزاری آزمون سراسری سال 89 در دانشگاه علم و صنعت ایران در جمع خبرنگاران به موضوع تشكیل جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اشاره كرد و اظهار داشت: روز یكشنبه هفته گذشته مصوبه عالی انقلاب فرهنگی رسماً به بنده ابلاغ شد تا ظرف یک هفته جلسه هیأت امنا را تشكیل دهیم.
به گزارش فارس، وی افزود: صبح روز دوشنبه دعوتنامههای این جلسه برای اعضای جدید و حقوقی هیأت امنا یعنی 5 عضو معرفی شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، مسئول نماد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و آقای جاسبی رئیس دانشگاه آزاد ارسال شد.
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد همچنین گفت: این دعوتنامهها برای رئیس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد هم ارسال شد تا بر اساس اساسنامه این دانشگاه ضمن معرفی 4 عضو پیشنهادی هیأت مؤسس برای تشكیل جلسه هیأت امنا از این افراد هم دعوت شود.
دانشجو با بیان اینكه زمان این جلسه را برای ساعت 10 صبح روز یكشنبه 13 تیرماه تنظیم كردیم، خاطرنشان كرد: دیروز از دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ما اطلاع دادند كه فعلا این جلسه برگزار نكنیم تا زمان بعدی آن اعلام شود.
وی با بیان اینكه جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد در هفته آینده هم برگزار نمیشود، یادآور شد: باید به انتظار بنشینیم تا روز سهشنبه هفته آینده در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه تصمیمگیری شود.
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد با تاكید بر اینكه بنده پیگیر مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی هستم، تصریح كرد: اكنون به ما اعلام شده كه جلسه هیأت امنا را برگزار نكنیم و بنده هم علت این تصمیم را میدانم اما دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید در مورد آن اطلاعرسانی كند.
دانشجو در ادامه در پاسخ به سؤالی در خصوص گزینههای مطرح برای ریاست دانشگاه آزاد نیز خاطرنشان كرد: بنده در این زمینه نظر خاصی ندارم و جلسه هیأت امنا باید تشكیل شود تا اعضای این هیأت گزینههای مورد نظر خود را برای بررسی و رایگیری انتخاب كنند.
وی در همین زمینه اظهار داشت: هر فردی كه در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد حدنصاب آرا را بهدست آورد به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد میشود تا این شورا نیز در مورد وی بررسیهای لازم و رأیگیری نهایی را انجام دهد.
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد در پاسخ به این سؤال كه حكم اعضای جدید هیأت امنا باید از سوی رئیس هیأت مؤسس صادر شود نیز، یادآور شد: حكم اعضای جدید را باید رئیس هیأت مؤسس صادر كند اما چون این كار انجام نشده است، موضوع در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد و نهایتاً این موضوع به تصویب رسید كه رئیس شورا حكم 5 نفر معرفی شده هیأت امنا را صادر كند.
کامران دانشجو در سخنانی دیگر، گفت: نتایج اولیه آزمون سراسری در نیمه مرداد ماه و نتایج نهایی پس از انتخاب رشته در نیمه شهریور ماه اعلام میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کامران دانشجو در مراسم بازدید از آزمون سراسری 1389 در جمع خبرنگاران، گفت: ظرفیت دانشگاهها امسال نیز مانند سال گذشته است و هیچ تغییری در ظرفیت ها داده نشده اما به این دلیل که دانشگاههای مادر ظرفیت بیشتری برای دوره کارشناسی ارشد در نظر گرفته اند به میزان بسیار اندکی از درصد پذیرش دانشگاههای مادر در دوره کارشناسی کاسته شده و این ظرفیت به دیگر دانشگاههای دیگر منتقل شده است.
کامران دانشجو درباره ظرفیت بومیگزینی امسال گفت: امسال این ظرفیت هیچ تغییری نکرده و درصدهای پذیرش مانند سال گذشته است.
وی در مقایسه آزمون سراسری امسال نسبت به سال گذشته گفت: آزمون امسال نسبت به سالهای گذشته از نظم بهتری برخوردار است و آرامش بیشتری هم بر فضای آن حکمفرما است.
وزیر علوم با بیان اینکه تاکنون دربرگزاری آزمون سراسری امسال مشکلی نداشتیم، گفت: انتظار نداریم که امسال با مشکلی مواجه شویم.
وزیر علوم همچنین با اشاره به شخصی سازی آزمون امسال تاکید کرد: این روند در تامین امنیت این آزمون بسیار موثر است و سعی میشود از این به بعد در تمام آزمونهای سراسری به کار گرفته شود.
وی همچنین طرح سوالات به چهار چینش متفاوت را از دیگر ملاکهایی دانست که در آزمون سراسری امسال به تامین امنیت کمک کرده است.
وزیر علوم از اعلام نتایج در نیمه مرداد خبر داد و گفت: در نیمه مرداد امسال نتایج اولیه آزمون سراسری اعلام میشود و پس از انتخاب رشته، نتایج نهایی در نیمه شهریور به داوطلبان اعلام میشود.
وزیر علوم درباره دانشگاه علمی کاربردی گفت: طبق طرحی که تصویب شده و در بهمن ماه 88 به ما ابلاغ شده است وزارت علوم، تنها مجری مصوبه است اما طبق آن مصوبه دانشگاه علمی کاربردی از سال 89 دانشجو نمیپذیرد و دانشجویانی که هم اکنون در دانشگاه علمی کاربردی تحصیل می کند تا 4 سال برای فارغ التحصیلی زمان دارند.
وی ادامه داد: در این مصوبه برای جزییات دانشگاه علمی کاربردی نیز برنامه ریزی شده است و از سال 89 به بعد دانشگاه علمی کاربردی با ادغام دانشکده های فنی و حرفه ای و سازمان آموزشکده های فنی حرفهای به سازمان ملی مهارت تبدیل میشود و کسانی که از سال 89 به بعد در این سازمان آموزش می بینند مهارت آموز یا همان کار آموز نامیده می شوند.
دانشجو در پایان درباره ثابت بودن شهریه آموزشکدههای آموزش عالی غیر انتفاعی در چند سال اخیر گفت: بهطور کلی، طرح بازنگری در اساسنامه این دانشگاهها و چگونگی حمایت کردن از آنها در دست بررسی است.
در این بازدید همچنین محمد حسین سرورالدین، رئیس سازمان سنجش با اشاره به اینکه امسال یک میلیون و 286هزار داوطلب کنکور داشتهایم، گفت: اما امسال یک میلیون و 455 هزار کارت ورود به جلسه صادر شده است که بدین معناست بعضی از دواطلبین در چند رشته آزمون میدهند.
وی همچنین با بیان اینکه 755 هزار نفر در دانشگاهها ظرفیت داریم گفت: این ظرفیت 55 درصد داوطلبان را پوشش می دهد.
رئیس سازمان سنجش ادامه داد: در حالی که امسال ظرفیت دانشگاهها 755 هزار نفر است تعداد فارغ التحصیلان دیپلم امسال 455 هزار نفر هستند یعنی اگر ما پشت کنکوری نداشتیم به جای آنکه داوطلبان برای ورود به دانشگاه تلاش کنند دانشگاهها باید برای جذب داوطلب تلاش میکردند.